Pernilles Salon. Spirituel workshop - hjemme hos Pernille.  - Pernille Aalund
Hvad er Klub Kærlighed?
19. august 2022
Således kan du opbygge din helt egen bøn.
31. marts 2023

Pernilles Salon. Spirituel workshop – hjemme hos Pernille. 

Pernille's Salon

Velkommen til en lille, privat, givende, kærlig og ikke mindst åndelig og spirituelt salon.

Denne særlige dag vil vi udforske kontakten til det guddommelige, åbenbaringer og egen evne til at arbejde, profetisk, med fremtiden.

Da jeg, for 15 år siden, besluttede mig for at åbne mit hjem og invitere en lille, lukket skare indenfor – havde jeg ingen anelse om hvilken indflydelse, det ville få på mine gæster og ikke mindst jeg selv. 
Disse dage handler nu derfor udelukkende om det guddommelige i det enkelte menneske.
Jeg ønsker at mine gæster skal opleve at de bliver set, tydeligt ser sig selv og mærker hvordan det ‘selv' bliver forbundet med Gud.
Alle religioner og filosofier (eller ingen)… er velkomne.

Velkommen…

 

 

Tidspunkt: 10:00 – 18:00

Frokost: Inkluderet

Sted: Pernilles hjem, Grønnehavevej 9, 3390 Hundested 

Husk: Hyggelige sokker, behageligt tøj og en notesbog til dine profetier. 

 

2 Comments

  1. Hanne Aaby siger:

    Et dags kursus lyder perfekt. Kom endelig til Odense. Vi er mange herovre som med glæde samler os og da jeg er med i Kims mentorforløb kender jeg 3 andre fynske kvinder som jeg er sikker på er interesseret. Var sidste år i april på et dags kursus på Sanderumgaard med jer begge og det var den smukkeste energi. Kh Hanne Aaby fra Odense

    • Pernille Aalund siger:

      Du kan tro, jeg gerne vil til Odense på et tidspunkt 🙂 Tak for dine gode ord.. Lys og kærlighed til dig Hanne.