Kend dine drømme ... det løfter dit liv!
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Man kan ikke skilles…
23. november 2017
Fra glad kødspiser til … øhh vegetar? Her er 4 gode grunde.
29. november 2017

Et af mine yndlingscitater har altid været:

Man skal være vågen til det yderste for at kunne beskrive sine drømme.

Ved du hvem du er? Ved du hvad du vil? Ved du hvor du vil hen?

Det liv vi lever – er det liv vi får og hvis vi ikke kan mærke det vi står med lige nu. Må vi lede efter noget at ‘mærke’. Skabe den kraft, der skal til for at føle det ‘liv’, der er så vigtigt for at kunne holde et hvilket som helst menneske drivende … sundt!

Alle kan med med fordel bruge lidt tid på, at finde ud af hvad det egentlig er, de drømmer om.

Måske skal dine gamle forestillinger ’gen’besøges. De var perfekte, da du var helt ung, men nu er det helt andre ting, du har brug for; livet kom til dig i en anden form end forventet og nu står du her som en ny udgave af dig selv.

Hvad gør dig oprigtigt glad som den du er i dag..?

Alle mennesker har brug for drømme; drømme flytter os. Drømmen er et naturligt værn mod et mekanisk liv. Et liv hvor hverdage drukner i rutiner og trivialiteter.

Hvis dit liv skal udvikle sig løbende, hvis du vil sikre en løbende vækst, så må du bevæge dig væk fra det ’mekaniske’ og ind i det ’organiske’.

Det ’organiske’ liv repræsenterer fornyelse og forandring. I et organisk flow er du åben for alle muligheder. Du ved, hvad der nærer dig og vil hele tiden vælge løsninger og ruter som bringer dig nærmere dine mål, som gør dig glad og fylder dit liv med energi.

Hvis du kender dine drømme, vil du også blive bedre til at frasige dig de ting fra som IKKE bidrager med godt i dit liv: Mennesker, eksempelvis, i omgangskredsen, familien, naboer … du ser dem af gammel vane eller som et værn mod ensomhed, men når det kommer til stykket efterlader de dig tom og ensom – måske usikker.

Din krop … bliver den næret, bevæget og kærligt besigtiget?

Din kost … er den tilfældig eller et bevidst valg?

Hvad læser du af bøger og på de sociale medier.

Hvad giver det dig af god energi? … glædes du oprigtigt, forundres? Bliver du beriget. Begavet?

Hvad ser du på TV? Bidrager det hele til at du bliver et stærkere, klogere, mere målrettet og dybsindigt menneske eller fodrer du dig selv med junkfood, dårlige historier, ting der provokerer angsten eller vækker din indre ’svinehund’?

Hvis du kender dine drømme er det lettere at luge ’ud’, gøde og plante om til nye frø. Ny frodighed. Ny blomstring. Lettere, at give dig selv det bedste af alt og vokse i det. Få overskuddet, udsynet og indblikket.

Du skal kende dine drømme.

Comments are closed.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?