Lidt om at finde sig selv ...
Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen
Alt det du kan..
22. december 2017
En kærlig opsang: Den perfekte uperfekte jul!
23. december 2017

Lidt om at finde sig selv …

Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen

Der er sikkert en del ting du ønsker at justere. Og det er sundt. Vi udvikler os hele vejen gennem livet. Men den inderste del af din kerne kan intet rokke ved. Der er en række kampesten i dit fundament som ikke kan flyttes. Det er ovenpå dem, du skal bygge din fremtid.

 

 

For at vide hvor du skal hen, skal du kende retningen, men ikke mindst kende dig selv.

Det er en livslang rejse og det er en rejse, hvor du skal lære at stole på dine instinkter og lytte til dit hjerte.

Der er ingen helt som dig.

Du er den eneste ene af din slags og grundlæggende helt perfekt.

Der er sikkert en del ting du ønsker at justere. Og det er sundt. Vi udvikler os hele vejen gennem livet. Men den inderste del af din kerne kan intet rokke ved. Der er en række kampesten i dit fundament som ikke kan flyttes. Det er ovenpå dem, du skal bygge din fremtid.

Denne verdens mest succesfulde mennesker har alle det tilfælles, at de er ’sig selv’ – de er autentiske. Også excentriske måske, lidt uden for nummer og så er det yderst sjældent de har gået den traditionelle og forventede vej. De har gået ’deres’ vej. De har været ægte og de har stolet på at de var gode nok alene i kraft af sig selv.

Hvis du er dig selv, vil du hvile i dig selv og intet er så attraktivt som et menneske, der kan netop den kunst.

-Hvis du bærer din krop med stolthed, hvis du er den bekendt og ser dig i spejlet med tilfredshed – vil du opleves som stærk og indbydende uanset størrelsen på din bagdel, antallet af deller og tallene på din dåbsattest. Det er DIG der bærer ‘dig’ … og ikke omvendt.

– Hvis du trives med det, du beskæftiger dig med – har fundet dit ’kald’. Vil du yde bedre, bidrage til at forfine dine arbejdsopgaver og dermed gøre en forskel. Du vil blive ’set’ og hørt. Du vil flytte dig til nye niveauer og vokse. Og med dig … dit område, din karriere og dine muligheder.

– Hvis du stoler på at du er grundlæggende dejlig som du er, vil du tiltrække den kærlighed og den partner du har brug for og som i sidste ende kan gøre dig lykkelig. Du vil i det hele taget sætte dig selv i en position hvor du kan befolke dit liv med mennesker der lige som dig lever autentisk og er autentiske. Ægte.

For at kunne lægge en plan for fremtiden, må du kende dine drømme og længsler, men du kan kun sætte ord på de sande drømme, dem der beriger dig med et meningsfyldt liv, hvis du har afdækket dine behov og kender dig selv.

Det er ikke dine forældres forventninger til dig der skal råde. Ikke de venner du har kendt en årrække, din mands syn på dig eller dine børns. Ikke aviserne eller de dameblade du indimellem sluger. Det er DIT syn på dig, set oppefra og ned …

Den du i virkeligheden er.

………………………………………

Mine tekster og taler udkommer løbende som bøger. Serien hedder ’10 taler’ og du kan købe dem hos din boghandler eller via dette link 🙂

4 Comments

  1. Flora siger:

    Smukt og så sandt

  2. Britta Andersen siger:

    Den sad lige i skabet. Den her tekst rørte mig kunne jeg mærke. Tak Pernille ❤❤

  3. Ingrid siger:

    Altid så kloge og rigtige ord, der kan bruges til noget, tak Pernille ❤️ glæder mig til at høre og møde dig i Varde til maj. Knus Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *