Aktiviteter - Pernille Aalund

AKTIVITETER

Forskellige aktiviteter med Pernille Aalund

BOOK EN AKTIVITET

Pernille udbyder en lang række aktiviteter, hvor du kan booke hende til at holde et foredrag, holde en tale, holde et kursus, eller coache dig gennem et forløb.
Du kan både afholde det via din virksomhed, i lokaler velegnet til formålet, hjemme hos dig selv, eller hjemme hos Pernille i hendes pensionat.

FOREDRAG

Hvad: Overordnet set - kan Pernille skræddersy et foredrag til dig og/eller din virksomhed, så længe det ligger inden for hendes kompetenceområde. Pernilles booker: Charlotte Andersen, Novom event - kan tage den indledende dialog. Pernilles faste foredrag kan du få et overblik over ved at klikke på "Se hvilke foredrag du kan booke".
Foredragene aftales fra gang til gang. Hvad enten du ønsker 1 hel sammenhængende time, 2 x 45 minutter eller et oplæg med efterfølgende debat.

Hvor: Der er en stor fleksibilitet med hensyn til Pernilles foredrag. Lige fra de små private foredrag med bare 10-20 tilstedeværende - op til de store kongresser, hvor der er flere tusinde mennesker tilstede.

Hvordan: Kontakt Novom Event & Marketing, Charlotte Andersen på tlf. 5250 1565 eller mail charlotte@novom.dk

Pris: Fra 5.000,- til 25.000,- Afhængig af antal deltagere. Derudover moms, transport og evt. ophold.

Se hvilke foredrag du kan booke

TALER

Hvad: Pernille bliver booket til at holde taler ved private anliggender som fødselsdage, bryllupper og begravelser. Hun har ligeledes holdt åbningstaler for virksomheder og institutioner samt ved launch af nye produkter.
Du kan se et uddrag af Pernilles taler på Facebook-siden: "Pernille Aalund – Det har livet lært mig". Alle Pernilles taler tager afsæt i hendes værdigrundlag. Hun taler derfor ikke direkte om mennesker og/eller produkter, men om tidsånden og de ting, der overordnet optager mennesker og fylder i deres liv. Kærlighed og nærvær, prioriteringer, forandringer, alder, lykke og familieliv.

Hvordan: Kontakt Novom Event & Marketing, Charlotte Andersen på tlf. 5250 1565 eller mail charlotte@novom.dk

Pris: 5.000,- + moms og transport


TJENESTER

Signeret bog med personlig tekst
kr. 199,-

Til dig selv... eller en du holder af. Jeg skriver i de små bøger her fra hjemmet og sender dem direkte til den aftalte adresse. Kontakt mig på pernille@pernilleaalund.com

En lille personlig lydfil .. fra hjertet
• kr. 495,-
En lille personlig refleksion fra mig til dig. Indtalt som lydfil og sendt til dig eller en du holder af. Skriv til pernille@pernilleaalund.com

Private saloner
250 kroner pr. deltager // min 20 pers.
Små sammenkomster i privat regi, i private hjem, på den lokale skole eller i det lokale forsamlings hus. Jeg kommer forbi, holder 1 times foredrag, læser op fra udvalgte taler og efterfølgende er der mulighed for snak.
Kontakt: Charlotte Andersen på tel. 52 50 15 65


Akut rådgivning, brainstorm, coaching - eller bare et par varme ord med på vejen:

Hvad: Måske har du, akut, brug for at vende dine tanker. Måske har du brug for hjælp til et projekt, en tale, en karriereplan?
I 2018 åbner jeg op for nye klienter her i min lille konsultation i Ledøje.
Det kan foregå via telefonen, her hos os i landsbyen eller over skype. Hvis det er i erhvervsmæssige sammenhænge kan vi sætte et mentorforløb op, der enten kan foregå fra din arbejdsplads eller kontorfaciliteter i København.
Intet menneske bør stå alene midt i en udviklingsproces.
Måske har du brug for noget der er meget mere langsigtet og konkret. Hjælp til en plan for dit eget liv, et kærlighedsforhold, et projekt, en præsentation, en tekst der skal skrives, en tale til den du elsker, en god snak før det næste job.

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Akut vejledning

Befinder du dig i en kritisk situation, hvor du behøver hurtig hjælp, er det muligt at booke en 15 min. telefonisk samtale. Det kan lette hjertet, give klarhed og bidrage med redskaber som kan hjælpe dig gennem resten af dagen. Kr. 495,- (incl. moms).

  • Personlig session – 1 times varighed:

Måske står du midt i en proces, men du har brug for ekstra øjne og ører for at komme ordentligt i land. Jeg kan være de øjne og det øre …. give dig nogle konkrete redskaber og hjælpe dig med at skrue lidt på de tanker, der ofte forhindre os i at nå vores mål.

Hjælp til at skrive en tale, forfatte en tekst eller udarbejde en forretningplan for et kommende koncept er også et tilbud.

Vi mødes her hos mig eller via Skype. Hvis det drejer sig om erhvervsmæssige sammenhæng, kan vi mødes i din virksomhed.

Kr. 1.850,- (incl. moms).

Der gives en særskilt pris for et længere forløb.

 

  • Personlig session – 3 timers varighed:

Ønsker du mere tid, ved særlige udfordringer, er det muligt at booke en 3 timers session, der foregår via et personligt møde. Kr. 5.000,- (incl. moms).

 

Kontakt:

Du kan skrive til mig via min mail: pernille@pernilleaalund.com.

Hvis situationen er akut, kan du sende mig en sms: 40550050


“Vi er alle sammen dømt til døden på et tidspunkt. Og hvis alle vores gerninger skal ånde os i nakken når vi ånder ud – har vi så ikke en forbandet pligt til at bruge vores liv bedst tænkeligt?”

PERNILLE AALUND