Bøger - Pernille Aalund

Bøger

Bøger

"Talen er i højsædet i Pernille Aalunds bog-serie: '10 taler om ...', hvoraf de første udkom den 19. august 2016. Med sit ærlige og personlige sprog går talerne lige i hjertekulen på læserne" Det er planen, at der hvert år udkommer nye bøger i serien.

- Talerne er skrevet ud fra et stærkt ønske om mere fokus på værdier, følelser og medmenneskelighed og på, hvordan vi kan få det bedst tænkelige liv baseret på handlinger, der ikke er så smertefulde for os selv eller mennesker omkring os. Og ikke mindst: Hvordan vi hele vejen gennem dette liv til stadighed kan ændre egne betingelser, fortæller Pernille Aalund.

Bøgerne indeholder hver ti nærværende taler, som tager udgangspunkt i Pernille Aalunds liv og egne erfaringer, men først og fremmest iagttagelser under de mange tusinde snakke hun har haft med mænd og kvinder over en årrække. Dybe samtaler om alle sider af menneskelivet - fra de store tragedier til hverdagens lette bekymringer.

De små taler bevæger sig fra erkendelse og savn helt frem til, hvad det egentlig er, vi i sidste ende ønsker, at vores liv skal indeholde.

Det liv du lever - er det liv, du får!

Bog-serien kan købes her eller i landets boghandlere, og du kan læse mere om hver enkelt, ved at klikke på billedet.

Andre bøger fra Pernille Aalund

Du kan læse mere om de enkelte bøger, ved at klikke på dem.

Lad ikke mennesker, der ikke vil dig det bedste, befolke dit liv, dræne dig for energi og efterlade dig med en håbløs stemning af utilstrækkelighed.

Pernille Aalund