Bøger

Bønnens Kraft_FB_1-12
BØNNENS KRAFT

Bøn er et magtfuldt redskab på rejsen mod indre fred og glæde. Gennem bøn møder vi mirakler, velsignelser og åbenbaringer. Vi mærker taknemmeligheden. I november måned 2020 udkom jeg med bogen ‘Bønnens kraft’. ‘Bønnens Kraft’ er tilegnet den skælven, der lever i hvert eneste menneske.

Den beskriver en rejse fra uro, smerte og kaos henimod indre ro, fred og glæde. Bogen beskriver hvordan dét, mange mennesker oplever som et kontroltab, ikke behøver være et tab, men derimod en velsignelse: Når vi, gennem bøn, slipper magten og overgiver os til den sande essens, nemlig at være, … løsnes vi fra smerten, og dermed er de første skridt på rejsen allerede blevet til en ny virkelighed. I bogen får du konkrete bud på hvordan du gennem bønnen kan manifestere dine inderste drømme, visioner og håb.

Bogen kan købes i den lokale boghandler, på nettet eller hentes ned fra en af de mange tjenester/apps som lydbog (Mofibo, Bookbeat mm.)

Den er udgivet på forlaget Gyldendal og den vejledende pris er 250,-

REVIEWS

Er et sted i mit liv hvor jeg fjerner alt uro omkring mig, og vælger roen i nuet. Det har jeg brug for. Lige præcist dette hjælper din bog mig med.

Natalie Turnbull, 42 år, socialpædagogisk vejleder, Espergærde.

Den vigtigste forskel din bog har gjort for mig er, at du har sat Gud på dagsordenen i det offentlige rum. Det virker som om, mange af os er skabstroende. Som om vi kan tale om alt andet end Gud. Det at du taler åbent om Gud og bøn i en moderne kontekst, samt deler dine bønner, så der opstår et fællesskab … er meget befriende.

Marianne Bukhave, 52 år, Hinnerup, fysiurgisk massør og massagehealer.

’Dejlig – inspirerende bog. Løfter energien til et højere niveau og har givet mig troen på min tro, mine ritualer og livet.

Winni Frost, 62 år, Århus.

Bogens tilgang til bøn er så fin, enkel og jordbunden og resonerer med mine egne erfaringer. Vi har alle mulighed for at forbinde os med Gud/Universet/kraften og mærke bønnens kærlige, fredfyldte velsignelse.

Manookah Soffiah, 39 år, spirituel psykoterapeut og astrolog. www.soffiahakademiet.dk, Frederiksberg.

’Bønnens Kraft’ er til stor inspiration og motivation i min hverdag. Et fantastisk værktøj og vejledning til livets mange facetter.

Torun Midberg, 47 år, executive assistant, Storvorde.

’Det er en bog, der kan læses igen og igen, en bog man tager med på sine rejser. Har liggende på sit natbord, som opslagsbog, når man mangler lidt egen omsorg og kærlighed.

Lisbeth Houmann, 62 år, pensionist, Lyngby.

10 kilo 10 uger
10 kilo - 10 uger

Hvor mange gange er du ikke begyndt på en kur? Kun for opgive den senere samme dag eller dagen derpå.

Det har jeg – masser af gange.

I 2001 fik jeg nok. Ved at samle informationer og interviewe kvinder, der arbejder med krop og skønhed, stykkede jeg en personlig kur sammen.

En kur, der blev til bogen: ”10 kilo – 10 uger”.

I dag har flere tusinde kvinder tabt sig med bogens nemme principper. Du kan nemt blive den næste.

Få adgang til den digitale udgave af bogen ved et enkelt klik.

Lad ikke mennesker, der ikke vil dig det bedste, befolke dit liv, dræne dig for energi og efterlade dig med en håbløs stemning af utilstrækkelighed.

Pernille Aalund