Pernilles boligmanifest - Pernille Aalund
Jeg har sat tiden på stand-by
9. oktober 2015
Levebrødsledelse af eget liv – NEJ TAK!
14. april 2016

Pernilles boligmanifest

Pernille Aalunds hus

Pernille Aalunds hus

 

For år tilbage – da jeg var langt yngre, besluttede jeg mig for at mit hjem skulle være åbent for alle, at det skulle bruges, elskes og være hjertet i mine børns liv. Her skulle dørene altid stå åbne – ingen nervøsitet over pletter på møblerne, hellere have børnene hjemme, her i reden, end de valgte andre steder at tilbringe deres tid. Altid en seng til et nødlidende menneske og så skulle det være en kreativ ramme for den skæve tænkning. Den evige inspirationskilde.

Det kom der et manifest ud af:

Pernilles Boligmanifest:

“Alt hvad vi omgiver os med har et liv, bærer en stemning og sætter en dagsorden.

Du bliver de rum, du befinder dig i – og hvis du opmærksomt fodrer dine rum, med ting der levende kan bidrage til bedre energi, mere glæde, større kærlighed og tryghed, – har du skabt dig selv en helt unik base, for alt hvad du skal udrette.
Hvis du bruger din energi på at skabe et hjem der matcher andres forestillinger om hvordan man bor ’passende’, er du på gal kurs. Du har ikke sat dig selv i centrum, for hvem du virkeligheden er – men for hvem andre forestiller sig at du skal være. Dit nye hjem vil muligvis give dig positiv respons, men ikke give dig den ro, dybde, hygge og inspiration som du har brug for – hvis du skal løfte dig selv til nye højder.

Du må sætte dig selv fri, droppe det forudsigelige og i stedet tænke: ’Hvis det bare var mig der boede her, og ingen kunne kigge ind, hvordan ville jeg så helst leve? Hvad ville jeg stille i vindueskarmen, lægge på bordet, hvilke stole ville jeg sidde i … hvilken tallerken ville det være hyggeligst at spise af?’

Mix dit hjem med følelser, historie, gode minder, dyrebare længsler og ting du bare måtte eje fordi de rummede en ganske særlig skønhed. Frirum fyldt med referencer til alt det, der virkelig betyder noget – for lige netop dig.

Du bliver de rum du befinder dig i”.

Tænkte, da jeg læste min lille note forleden.. at det var sådan det blev…

………………………………….

 

Du kan også læse talen: ‘Min barndoms rod! En opsang til det indretningshelvede så mange danskere lever under’.

I dette link billedgalleriet på Isabellas.dk – finder du et udsnit af billeder fra mit forrige hjem. Nye billeder fra mit nuværende hjem vil komme …

 

Skriv et svar