Lækker selvforkælelse ... uden problematiske indholdsstoffer
Sådan finder du kærligheden … hvis den føles tabt.
1. december 2017
Mennesker, vilje og det uendelige potentiale.
2. december 2017

Lækker selvforkælelse til travle kvinder … uden problematiske indholdsstoffer

Der er mange budskaber i denne artikel...: Der er dig og den tid du giver dig selv. Fordybelse og ro. Og så er der det, du vælger at forkæle dig selv med. Dette er jule/adventsgaven der kan lidt af det hele. Ingen problematiske indholdsstoffer, høstet i Skandinavien, produceret i Danmark og med en masse af det bedste fra naturen. Så blir' man glad.

 

Sponseret//

Forestil dig en verden, hvor der ikke var et ur, der hele tiden kunne minde os om … tiden.

Hvor vi udelukkende gjorde tingene i den rækkefølge, det var nødvendigt, at gøre dem i eller i den rækkefølge som de kom.

 

Temaet er ‘ro og tid’, fordybelse …  i Matas hudplejeserie MY MOMENTS. Men derudover er der en helt masse andre ting der bare spiller….

Du kan se alle produkterne her:  

 

Pernilles 9 gode grunde til at sætte denne serie af hudplejeprodukter på ønskelisten:

 

1.Fri for problematiske indholdsstoffer

Produkterne er uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer og æteriske olier. Og så er de er fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener.

2.Det virker!

De holder hvad de lover. Alt hvad jeg kommer med af rosende ord efterfølgende ville aldrig have tyngde, hvis produkterne ikke gav forbrugerne det efterspurgte WOW! Men det gør de! Huden efterlades blød og smidig.

3.Selvforkælelse og ro er et godt koncept

Tanken bag My Moments er oplagt: Vi stresser rundt, tankerne flyver og hverdagen er et tætpakket sammensurium af opgaver. Tag dig tid og tag dig ro.

4.Naturlig luksus

My Moments er baseret på plejende ingredienser fra naturen…Jubiii….

5.Produceret i Danmark

Jeg værdsætter til enhver tid at en virksomhed vælger at lægge produktionen i Danmark. Det gør mig stolt!

6.Høstet i Skandinavien

En overvejende del af ingredienserne i MY MOMENTS er høstet i Skandinavien: bla. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af ingredienserne er økologiske.

7.Det dufter og føles lækkert!

Desværre kan der ofte gå lidt ’salat’ bar i  produkter med højt naturligt indhold. Her er der både en duft og fornemmelse …. Det føles ganske enkelt lækkert.

8.Meget rimelige priser

Produkterne svinger fra 99,- til 199,-  kr. Så kan alle være med… og det er vigtigt!

9.Jeg elsker MATAS!

Matas = kvalitet og Matas står bag serien MY MOMENTS. Denne gamle (1949) solide, danske kæde af butikker emmer af viden og hjælp til selvforkælelse. Jeg husker stadig min barndoms land med ’Fyrrenåle skumbad’ og ’Luksusshampo’. Skøn retro. I dag har ’striberne’ fået en ny konkurrent på hylden.

 

……………………………..

Alle samarbejdspartnere er valgt fordi de bringer noget godt videre. De har noget på hjerte, en vision og en mission der strækker sig udover det … blot at producere et produkt. De støtter driften af denne platform – jeg støtter deres drøm.

2 Comments

 1. Mette Lotus siger:

  Kære Pernille.
  Jeg synes bare jeg vil fortælle dig, at uden æteriske olier (naturlige virke,- og duftende stoffer), så kan det kun være syntetiske parfumer, der er i den serie, du omtaler. Feks. syntetisk musk kan nu spores i samtlige verdenshave – det er ikke nedbrydeligt.
  Hvis vi skulle undgå alle de 26 stoffer (orkan give NOGEN allergi), så kan vi ikke bruge NOGEN af vores grønne krydderier. Eller roser, jasminer, appelsiner, citroner, grapefrugt osv.
  Fordi NOGEN ikke tåler f.eks. citroner, skaldyr eller jordbær betyder dette ikke, at alle vi andre skal overgår til syntetiske efterligninger.
  I Matas produkter er der – udover de syntetiske parfumer – også petrokemiske affaldsstoffer: vVaseline (inci navn: Petrolatum), paraffinolie osv. Der bestemt ikke er naturlige.
  Samt emulgatoren TEA (triæthanolamin), der er under stærk mistanke for at være kræftfremkaldende.
  Matas “rider med på den grønne bølge” . NU er der penge i at produkterne er “baseret på naturlige råvarer”. Baseret på – er bare ikke det samme som “indeholder udelukkende”.
  Jeg vil anbefale af danske firmaer, der KUN har naturlige ingredienser – og har haft det også FØR der var penge i det: Fischer Pure Nature, Urtegården eller Melissa.

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Mette…. tak for din grundige tilbagemelding. Den vil jeg fordybe mig i… Så vidt jeg er orienteret er det ikke ‘bare’ en grøn bølge Matas rider på – det er deres faste rammer for alle de produkter de producerer selv og de bliver bedre og bedre til det hele tiden. Med andre ord.. de GØR noget og alle der arbejder i den rigtige retning, dem tager jeg hatten af for… jo flere på den grønne bølge desto bedre.. Jeg være med til at løfte OP … ikke tale ned. Matas er en ‘bred’ kæde af butikker til en bred gruppe i befolkningen – derfor er deres indsats prisværdig… tænk hvis de udenlandske kæmpe brands havde den samme vision. Wauw… når det så er sagt, så kender jeg de mærker du nævner og har flere af dem på mine hylder også. Men tak for indspark… elsker den slags gonk 🙂