Sådan finder du kærligheden ... hvis den føles tabt. - Pernille Aalund
Mere tid i hverdagen
Dræb din indre svinehund … du er bedre værd.
30. november 2017
Lækker selvforkælelse til travle kvinder … uden problematiske indholdsstoffer
2. december 2017

Sådan finder du kærligheden … hvis den føles tabt.

Du må være alt det, den udkårne gerne vil være en del af - for at kunne være en del af ham eller hende. Man må have for at kunne give.

 

Alle har stået der … tomme og uden tro. Hvem skal elske mig? 

 

Det begynder hos dig selv.

Og som noget af det første må du forestille dig, at alle dine tanker er som et software du downloader. Dine tanker bliver til følelser og din krop følger med; din hjerne vil gerne give dig det, du beder den om.

Vi udstråler, dufter, handler og taler som den stemning vi befinder os i. Du er den stemning.

Det liv vi lever, er det liv vi får … og den følelse du står med lige nu, bliver til den du er.

Og hvem er du?

  • Er du lykkelig og tilfreds med dig selv?
  • Er du positiv og fyldt med liv og glæde?
  • Udstråler du ro og balance?

Vi tiltrækker ofte det vi selv udstråler og man tiltrækker sund kærlighed, hvis det tydeligt fornemmes, at man selv har kærlighed at give tilbage af.

Det er sjældent tomme brønde der besøges, hvis man leder efter det værdifulde vand. Du kan vælge om du vil være en tom brønd eller en fyldt brønd.

Det hele begynder altså hos dig selv. Din egen kærlighed til dig selv, din accept af hvem du er, din ’egen’ tilfredshed og egen glæde.

Du må være alt det, den udkårne gerne vil være en del af – for at kunne være en del af ham eller hende. Man må have for at kunne give.

Vi går galt i byen når vi tror at kærlighed handler om at få … kærligheden begynder altid som en generøs handling. Og med at ’give’ tænker jeg ’bredt’:

Man kan give, ved at udvise taknemmelighed, vise tillid, være generøs, give anerkendelse og komplimenter, en hjælpende hånd. Ved at skabe glæde og ved at være positiv. Der er lidt forskellige regler for mænd og kvinder. For mænd kan det at vise styrke og handlekraft i svære situationer være tiltrækkende. For kvinder vil omsorg og et kærligt adfærd skabe den vigtige ramme. Men for begge køn handler det om at have overskud nok til at kunne dele ud til andre.

Af den grund kan man heller ikke ’jage’ kærligheden. Man kan bevæge sig ud i verden som den bedste udgave af sig selv og det er det ’selv’, der er udgangspunkt for alle handlinger.

At elske sig selv og acceptere sig selv skaber grobund for ro. Man behøver ikke længere at forcere tingene og dermed er kærligheden ikke en desperat søgen efter en redning. Man ER allerede reddet … af sig selv og det er det smukkeste.

Og når du står der. I din nye dragt. Er du pludselig ikke et værn mod kærligheden. Du ER kærligheden og derved har du forandret dig; du har placeret din brønd midt i en oase. En brønd, der helt af sig selv vil blive fyldt.

Mine tekster og taler udgives løbende i form af små bøger. En lille serie: ’10 taler’ med hver sit tema. Bøgerne kan købes hvis du følger dette link:

Comments are closed.