Du kan ting, du ikke ved, du kan
10 kilo – 10 uger! De bedste tips og opskrifter
9. maj 2018
Lidt om at leve eget liv!
13. maj 2018

Du kan ting, du ikke ved, du kan…

Tilgiv dig selv for at synke ned i den vrede og den bitterhed der opslugte dig helt og fjernede din opmærksomhed fra alt, hvad der var væsentligt.

 

Du kan udvide dit repertoire, dit territorie, dit maksimale.

Du kan skifte livsbane, partner, job, uddannelse, udsigt, indsigt, madvaner, kroppens fremtoning.. din måde at tænke på – NU og hele vejen gennem resten af livet.

Du kan rejse dig op og du kan rejse helt væk. Med 7 sække tøj og en mønt til den næste vask. Cykle til Kreta, vandre til Nepal. Møde en mand og elske ham i sænk uden at skele til hverken hans alder eller hans position i livet – men bare gribe kærligheden, hvis den pludselig er der, og så ellers bare prise dig taknemmelig over, at den bankede på for et sekund eller en time, en nat eller for resten af dit liv.

Du kan det hele – i dit hoved – uden begrænsninger. I din handling – et godt stykke på vej.

Men du kan kun, hvis du virkelig vil.

Hvis du ser det for dig, hvis du tænker det, beder om det, laver en plan og handler på den plan struktureret og uden at sukke, eller tale om lidelse, afsavn og alle de besværligheder alle mennesker møder, som en naturlov, når vi flytter noget radikalt.

Du må ikke vakle, fjerne fokus eller tvivle på drømmen – når først dit tog er sat på skinner, må du lade det køre. Tage én station ad gangen, nyde udsigten – stige ud lidt i etaper, hvis luftlagene bliver tynde, trække vejret dybt og suge de nye scenarier til dig. Gør dem til dine – disse de første skridt mod noget bedre.

Og lad ikke andre fortælle dig om besværlige ruter, den farlige verden, chancer og afsavn.

Hvis du dybt i dit hjerte véd, at det er dette, du er født til at gøre og alt det, der fylder dit liv lige nu – det giver dig ingen lykke i længden.. så MÅ du lægge dén rejseplan én gang for alle, stige på dét tog – mærke suget af frygt, når dørene lukkes bag dig, men også den fortættede følelse af frihed, der venter forude.

Du er selv alle svarene på alle de spørgsmål der vokser i dig. Og hvis du ikke honorerer dem med handling, vil de hobe sig op i skunken som mørke stabler af hengemt liv.

Du kan ting – du ikke ved du kan.

♥♥♥

 

9 Comments

 1. Så fint skrevet ❤️

 2. Godt skrevet… meget livsbekræftende og smittende

 3. Tomas siger:

  Jeg ønsker jeg turde vove. Jeg har været modig mange gange , jeg har realiseret drømme. Men jeg har også mistet mere end de fleste vil kunne bære, fordi jeg ikke evnede holde fast og stå alene genom storme. Nu overlever jeg bare. Men en lille gnist der inde frister at blive pustet til og gøre forsøget en gang mere.

  • Pernille Aalund siger:

   Du er stærkere end du tror ….

  • Connie siger:

   Gør det!! Hepper på dig ❤️

  • Merza Duelund siger:

   Kære Thomas
   Føler med dig og kender det selv.
   Mistet for mange familie medlemmer, mens jeg var ved at rejse mig. Røg tilbage til rendestenen. Bump.
   Prøve at komme op igen for bare at få et såkaldt gok i hovedet ” ned med dig Mads, du skal ikke op at stå”
   Men Thomas, min dejlige og kloge Bedste sagde engang for mange år siden ( ville ønske hun var her endnu )
   Ved at vende den anden kind til, er du på vej væk fra, det der gjorde ondt. Vend den anden kind til og gå væk fra det negative, for det kan du ikke bruge til noget. Vend den anden kind til og gå fra alt der har været, for det kan du ikke ændre på.
   Grib fat i nutid, brug datidens negativer til at få en positiv fremtid
   Jeg ønsker dig en positiv, dejlig, sjov fremtid, fyldt med gode tilbud til lige netop Dig og fyldt med kærlighed
   Husk at kærlighed ikke kun er mellem 2 mennesker . Men også er til naturen, dyrene, pipperne der synger, havets bevægelser og til selve livet,.
   Din vej til fremtiden

 4. Susanne Haagensen siger:

  Så berigende at læse det du skriver. Sætter en masse tanker igang❤️

 5. Doris siger:

  Dejlig reflektion og opmuntring til at leve livet fuldt ud og at vaere tro imod ens værdier med mulighed for at ændre kurs når det skal være. Har lige lidt problemer med at ændre vaner, men det starter med at ville og lægge en overskuelig plan for at nå i mål. Mon du har et godt råd til hvordan man comitter sig bedst?

  • Pernille Aalund siger:

   Jeg arbejder lidt med at ændre mine vaner mht ting i livet som jeg arbejder med eksempelvis min vægt. Ideen til 10 kilo – 10 uger blev taget direkte fra min kalender strategi. Jeg tager en årskalender, fører det endelige mål ind. Lægger mine delmål ind og så koncentrere jeg mig KUN om den kommende uge. Små skridt STOR virkning.
   Om få uger lancere jeg ‘Pernilles Univers’ en on-line tjeneste man kan abonnere på. Her ligger bla. foredraget: ‘Dit nye liv’, der netop handler denne transformation. Ha’ en fantastisk dag 🙂

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?