Rejsen, der blev den store ’game changer’ …
Én kødfri dag om ugen? Det kræver så lidt og gør en verden til forskel.
6. januar 2018
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Alt ER muligt…
11. januar 2018

Rejsen, der blev den store ’game changer’ …

Jeg fik det mærkbart bedre. Mest markant var min mentale tilstand. En hjelm var blevet fjernet fra mit hoved. Jeg var helt klar med en dyb ro. Min krop var let og jeg havde tabt mig 3 kilo. Jeg var parat til den næste store, nye epoke i mit liv!

 

 

Kan bare 7 dages retreat ændre din tilstand, løfte dit helbred og sætte en ny dagsorden? Svaret er JA!

I de store skift i vores liv … når vi kigger tilbage, var der som oftest en eller flere hændelser, der var med til at skubbe os og de sidste sten i det murværk vi ønskede, at forlade.

Sådan var det også for mig da jeg drog til Sri Lanka første gang for 3 år siden.

Jeg rejste med Kropsinstituttet og Zen Luxery Travels, der har specialiseret sig i rejser med indhold, der er godt for både krop og sjæl.

Hvis jeg skal være helt ærlig … så rejste jeg med en række forbehold: Hvor meget kan man egentlig ændre ved en helbredstilstand og en mental glidebane på blot en uge???

Men sagen var den, at der skulle et skift til … et sidste skub. Jeg havde simpelthen ikke overskuddet til at tage det næste skridt. Jeg ledte efter det overskud.

Men man kan ændre meget … rigtig rigtig meget….

Vi fløj via Dubai og derfra videre til Colombo. Allerede i Kastrup blev scenen sat med vedlagte gavekort til Joe and the Juice. Ugen før afrejsen havde vi modtaget bogen ’Den fede faste’. Det var hensigten at vi skulle være kampklar til selve dén behandling og dét program, der var blevet lagt for os på forhånd. Indrømmet … jeg gik, dengang, ikke helhjertet ind i processen, jeg havde for travlt på jobbet og privat.

Men DET har jeg fået lært, at lave om på.

Da vi ankom til Colombo blev vi hentet og kørt til vores hotel.

Jetwing Ayurveda Pavillions er et familiedrevet ayurvedisk hotel. Hele stemningen er meget autentisk. En lille oase med sine små haver af blomster, smilende personale, bananpalmer og terracotta. Der er hjertevarmt og alt er meget personligt. Alle de små huse har eget lille udendørsområde og en smuk behandlingsplads under et lille halvtag.

Ved min første 2 timers massage blev jeg mødt af en kvinde, der bukkede høfligt og sagde: “Today I’m your mother and your’e my child!”

Konceptet … er et total koncept :  Meditation, daglige massager OG Kropsinstituttes behandlinger. Ayurvedisk mad, tilpasset den enkelte, konsultationer med ayurvedisk læge.

Dagsplan:

06:15 : Wake-up call

06:30-08:00: Yoga og morgenmeditation

08:00: Morgenmåltid

09:00-14:00: 2 timers behandling og ayuervedisk lægekonsultation// i løbet af ugen også 2 kropsterapibehandlinger af Kropsinstituttet.

12:00-14:00: Frokostmåltid

17:00-18:00: Kropstræning og De 5 tibetanere

19:00: Aftenmåltid

Hotellet har sit eget hold af specialister. Her er læger, behandlere og kokke samt eget ayurvedisk behandlingscenter med tilhørende yogaafdeling. Det er svært ikke at blive forelsket.

Og hvad blev så resultat:

Jeg har oplevet meget, men dette er en af de mest unikke oplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg taler jævnligt om denne rejse, når jeg holder foredrag. Den blev min ‘game changer’:

Jeg havde fået det mærkbart bedre. Mest markant var min mentale tilstand. En hjelm var blevet fjernet fra mit hoved. Jeg var helt klar med en dyb ro. Min krop var let og jeg havde tabt mig 3 kilo.

Efterfølgende tænkte jeg meget over hvad der sket og min konklusion var den, at det er kombinationen af det hele… maden de mange timers bevægelse hver dag. Kropsterapibehandlingerne, meditationen og den dybe søvn. Sol. Lys og positive mennesker i smukke rammer gør også en forskel.

NU drager vi afsted igen. ’Vi’, er mig og min ’Mentale Kriger’ og ægtefælle Kim. Vi har taget forberedelserne seriøst og stort set levet af grøntsager hver dag den sidste uge. Gået ture og praktiseret ’De 5 tibetanere’. Jeg glæder mig til at vise ham denne lille oase; på mange måder var det Sri Lanka, der blev startskuddet til netop denne kærlighedshistorie:

Kort tid efter hjemrejsen for 3 år siden, mødte jeg Kim. Jeg var klar til ham og derfor stod han der … klar til mig.

 

Og P.S.

Jeg er ikke den eneste der gentager successen. Alene på denne tur, denne tilfældige uge i januar, er der endnu een fra selv samme rejse for 3 år siden der deltager. Og jeg har observeret, at der er mange gengangere. Vi er en helt lille klub. Det virker! Magisk.

……………………………………….

Vil du læse mere om hele processen, finder du en artikel lige her. ‘Når man pludselig ikke kan mærke sig selv’.

Zen Luxery Travels katalog

Jeg vil i den kommende uge skrive løbende fra Sri Lanka. Gode tips til din sundhed og velvære. Du kan også følge mig på instagram.

Giv den artikel et ♥ hvis den taler til dig 🙂

 

7 Comments

 1. Tina Nymann siger:

  Super spændende læsning og virkeligt flot at du deler dit liv med alle os andre. Du er en kæmpe inspiration og jeg har fulgt dig i mange år og glæder mig til årene som kommer.
  God tur til er begge – måske for vi billeder eller fortælling der nede fra?:-)

  • Pernille Aalund siger:

   Tak skal du have 🙂 … jo, vi opdaterer dernedefra. Vi glæder os meget!!! Du vil høre mere 🙂

 2. Connie Mattsson siger:

  wuaeee sider får helt tåre i øjnene, , tænker meget på vores 3 ugers tur til Indien,i Goa Pernille . en meditations og en spiritueltur jeg aldrig glemmer, , en tur jeg virkelig lærte meget af,. og jeg er sikker på en tur til SRI Lanka vil være rigtigt godt for mig ,. helt klart det taler til mig jeg må afsted,. men hvad koster sådan en tur ,. kan ikke se nogle priser på den,. tak fordi du slog det op Kære Pernille,.

  • Pernille Aalund siger:

   Jaaaa… Connie! Også en helt fantastisk tur. Der burde ligge priser på deres hjemmeside. Det variere lidt. Måske skulle vi arrangere en ny Goa tur !!! 🙂 Gode tanker til dig… det kunne være sjovt at samles en dag.

 3. Conni Lehmann siger:

  Pernille vil du ikke sende mig et link til dette sted?

  • Pernille Aalund siger:

   Der ligger links i bunden af artiklen 🙂 🙂 Zen luxury travels eller Kropsinstituttet. God fornøjelse.

 4. Merete siger:

  Dejligt at læse om. Var selv for netop et år tilbage på Sri Lanka på et tilsvarende ayurvedisk ophold i 10 dage som var fuldstændigt fantastisk. Året før på Bali også på juicekur på et ayurvedisk retreat.
  Det er meget skønt og en ren lise for krop og sjæl. Jeg elsker deres mad, livsstil og deres fantastiske smukke tilgang til alle de gaver moder jord har produceret til os. Ønsker jer den bedste ferie. Bare det var mig.