Programmer - Pernille Aalund

Som medlem af dette Univers får du adgang til mere end 25 af mine kurser og langt over 140 af mine videoer.
Systemet sikrer, at du hele tiden kan se, hvor langt du er kommet og hver måned bliver du begavet med nye ord der styrker og opbygger.
Her er mine tre sidste videoer.
Klik og bliv lidt klogere på dig selv 🙂
Hvis du ikke er medlem, kan du købe kurserne enkeltvis i shoppen.

 • Arbejdsliv, drømme og karriere

  Indenfor dette område finder du videoserier, der kredser om jobglæde, drømmen om at bygge noget nyt og stort, ambitioner og radikale skift. Jeg har selv prøvet lidt af det meste: Fra selvstændig til ansat. Fra fattig entreprenør til velhavende direktør. Jeg er en ret kompromisløs skabning og dette er mine erfaringer givet videre til dig ....

  Ikke medlem? Klik her!
 • Fra tungsind til glæde!

  Er du en af dem der slås med tungsind, smerte, uro og angst. I denne videoserie kigger jeg på forskellige former for alternativ behandling: Små greb, mad, dufte, tunge dyner, trænings- og kostråd.

  Ikke medlem? Klik her!
 • Hormonforstyrret?

  Vi kvinder er på mange måder styret af hormoner … fra de helt unge år til langt op i livet. I denne kategori, taler jeg med mennesker, der har erfaring og viden om de forstyrrelser, der kan optræde i et kvindeliv og giver dig en helt masse råd til hvordan du bedst kan håndtere de udfordringer der følger med.

  Ikke medlem? Klik her!
 • Kærlighed og parforhold!

  Under dette emne finder du videoserier, der relaterer til emnet kærlighed. Kategorien vil løbende udvides, så du ikke bare kan blive inspireret af andre mennesker, Men også vil få konkrete råd til selv at opnå mere kærlighed i eget liv.

  Ikke medlem? Klik her!
 • Naturlig sundhed

  I denne kursusrække vil du få tilbudt kurser der omhandler naturlig sundhed. Jeg tager altid afsæt i de ressourcer naturen tilbyder os. Rigtig god fornøjelse!

  Ikke medlem? Klik her!
 • Personlig Udvikling

  Denne række af videoer har til hensigt at støtte dig på rejsen mod et nyt og bedre liv. Det er min hensigt at give dig håb, tro og styrke til at løfte dig ud af den smerte, uro eller ligegyldighed du strides med netop nu. Måske er det kærligheden der vakler , måske er det dit arbejdsliv, din krop ... måske er du bare lige dér i dit liv, hvor du stiller spørgsmål. Dette er mine erfaringer, dette er resultatet af mange tusinde samtaler med mennesker i nød og ... på vej

  Ikke medlem? Klik her!
 • Skønhed

  Disse video serier er min egen rejse. Jeg, en forfængelig sjæl. Jeg frygter ikke alderen, men jeg vil ældes på en måde, der afspejler alt det jeg rummer fra indre skønhed, til vitalitet og glæde. Jeg vil undersøgende bevæge mig gennem en industri, der rummer alt lige fra kosmetisk kirurgi til naturlige greb. Det er langt fra fra alt jeg selv vil teste... men jeg stiller mig nysgerrigt på sidelinjen og du må gerne kigge med over skulderen.

  Ikke medlem? Klik her!
 • Vægttab

  Tusindvis af kvinder har med stor succes fulgt kuren '10 kilo - 10 uger' med rigtigt gode erfaringer. Kuren var en stor succes da den udkom for omkring 20 år siden. Og den originale bog er lagt ind som en PDF du har adgang til som medlem eller kan købe enkeltvis. Det samme gælder de videoserier der ligger i denne kategori. Videoserierne er mine egne erfaringer fra '10 kilo - 10 uger' krydret med lidt ekstra tips. Det er vigtigt at du fuldender de enkelte videoserier fra begyndelsen af. Ellers vil du ikke få det fulde udbytte. 50+ serien er til dig der har passeret de 50. Den lavede jeg efter at jeg tog kuren sidste gang og altså selv havde passeret de 50. Den er lidt skrappere, men den holder og du vil uden tvivl opleve et vægttab. Det kan godt kræve lidt mere når man er halvvejs i livet 🙂 Rigtig god fornøjelse!

  Ikke medlem? Klik her!
  {"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}