• 10kg 10uger - Det siger eksperterne

  3 Lessonsi

   Denne lille programserie er til dig, der gerne vil høre andres bud, på hvordan man kan tabe sig.
   Der findes ikke én måde der matcher alle, så du må prøve dig frem indtil du finder dén form, der passer lige præcis din profil :-)

   Der vil hele tiden blive tilføjet nye eksperter.

  • 10 kilo – 10 uger. Status og læring +50

   8 Lessonsi

    Denne videoserie er til dig der, grundet din alder, har en lavere forbrænding. Jeg kalder den +50, men du kan sagtens opleve forandringerne allerede i 40’erne.

    Det er en tilpasning af den oprindelige kur og derfor er der skruet lidt og strammet lidt. Hårdere? Ja… men hvis du vil se hurtige resultater kan det være en model, du kan lade dig inspirere af. Husk: Det er vigtig at du ser kurset i den rigtige rækkefølge, fra start til slut. Så får du det største udbytte :-)

   • 10 kilo – 10 uger. Sådan kommer du igang!

    8 Lessonsi

     Denne videoserie består af flere kurser.

     Hele forløbet er baseret på bogen ’10 kilo – 10 uger’. Udgivet første gang i 2001.
     Alt er baseret på egne erfaringer, kombineret med alt det jeg har lært om kvinder og krop gennem mine mange år som talkshow vært og chefredaktør.

     Kuren guider dig gennem et forløb, hvor du har formuleret en overordnet positiv strategi/profeti. Du kommer til at TRO på at du vil lykkes og efterfølgende skal du kun koncentrere dig om et kilo af gangen: 1 kilo om ugen.

     Serien indeholder: 1. 'Opstart' og vil bliver efterfulgt af en 2. 'Læring og proces'. Dette kursus kan købes separat, hvis du ikke har et medlemsskab.
     'Læring og proces' vil have fokus på alle dem der har lidt svært ved at tabe sig og dermed i særdeleshed, dem der har rundet de 50 år :-)
     Der vil løbende blive lagt nye erfaringer ind. Husk: Det er vigtigt at følge kurset fra start til slut i den rigtige rækkefølge, så får du det største udbytte.