Vægttab Arkiv - Pernille Aalund

Kategori Vægttab

Downloads Vægttab

De PDF, bøger og andet materiale jeg har stillet til din rådighed gennem medlemskabet til Pernilles Univers er til dit personlige brug og må derfor ikke deles med andre.

 • 10kg 10 Uger

  Her er har du den populære klassiker! Den oprindelige bog, der satte hele projektet igang. I dag har flere tusinde kvinder tabt sig på bogens principper. Måske skal du være den næste? Klik på bogen og læs ...

 • 10kg 10uger - Det siger eksperterne

  3 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne lille programserie er til dig, der gerne vil høre andres bud, på hvordan man kan tabe sig.
  Der findes ikke én måde der matcher alle, så du må prøve dig frem indtil du finder dén form, der passer lige præcis din profil :-)

  Der vil hele tiden blive tilføjet nye eksperter.

 • 10 kilo – 10 uger. Status og læring +50

  8 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie er til dig der, grundet din alder, har en lavere forbrænding. Jeg kalder den +50, men du kan sagtens opleve forandringerne allerede i 40’erne.

  Det er en tilpasning af den oprindelige kur og derfor er der skruet lidt og strammet lidt. Hårdere? Ja… men hvis du vil se hurtige resultater kan det være en model, du kan lade dig inspirere af.

 • 10 kilo – 10 uger. Sådan kommer du igang!

  8 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie består af flere kurser.

  Hele forløbet er baseret på bogen ’10 kilo – 10 uger’. Udgivet første gang i 2001.
  Alt er baseret på egne erfaringer, kombineret med alt det jeg har lært om kvinder og krop gennem mine mange år som talkshow vært og chefredaktør.

  Kuren guider dig gennem et forløb, hvor du har formuleret en overordnet positiv strategi/profeti. Du kommer til at TRO på at du vil lykkes og efterfølgende skal du kun koncentrere dig om et kilo af gangen: 1 kilo om ugen.

  Serien indeholder: 1. 'Opstart' og vil bliver efterfulgt af en 2. 'Læring og proces'.
  'Læring og proces' vil have fokus på alle dem der har lidt svært ved at tabe sig og dermed i særdeleshed, dem der har rundet de 50 år :-)
  Der vil løbende blive lagt nye erfaringer ind.