Fra tungsind til glæde! Arkiv - Pernille Aalund
 • Tyngde’, der letter!

  1 Lektion(er) i DKK 89,00 / måned

  Der findes mange veje væk fra uro, tungsind, angst, sjælesmerte og ensomhed. Jeg har selv mildnet mine egne udfordringer med en ‘kugledyne’. I dag har jeg fået besøg af Louise Knudsen. Hun er produktspecialist og ergoterapeut og så arbejder hun dagligt med ‘tyngde’produkter, der kan lette mange af de ovennævnte tilstande. Der findes mange veje væk fra uro, tungsind, angst, sjælesmerte og ensomhed. Jeg har selv mildnet mine egne udfordringer med en ‘kugledyne’. I dag har jeg fået besøg af Louise Knudsen. Hun er produktspecialist og ergoterapeut og så arbejder hun dagligt med ‘tyngde’produkter, der kan lette mange af de ovennævnte tilstande.

 • Mindre stress i hverdagen

  6 Lektion(er) i DKK 89,00 / måned

  Trine Rønnov er stresslæge og stifter af stresslæge.dk. I 2006 solgte hun sin lægepraksis for med det ønske at kunne give et langt bedre tilbud til stressramte I denne lille videoserie fortæller Trine om at have en holistisk tilgang til stress. Trine arbejder med såvel symptomerne på stress som med de bagvedliggende årsager, vaner og mønstre, der gør det svært for den enkelte at passe på sig selv.

 • Smertefri

  4 Lektion(er) i DKK 89,00 / måned

  Anna Bogdanova er medforfatter til en bog der hedder ’Smertefri’. I denne lille videoserie løfter Anna sløret for en række af bogens pointer. Giver redskaber der kan hjælpe dig videre og bygge dig op.

 • Duftenes Magt

  3 Lektion(er) i DKK 89,00 / måned

  Er du en af dem der slås med tungsind, smerte, uro og angst? Måske kan en aromatisk olie hjælpe dig? I denne lille videoserie taler jeg med to entusiaster omkring de mange muligheder i duftenes land.