• Den nødvendige forandring!

   Denne videoserie er til dig, der ønsker dig en forandring, men som har så svært ved at komme i gang og holde ved.

  • Hvorfor leve livet halvt?

    En videoserie til dig der på overfladen lever det ‘gode’ liv, men underneden kæmper med smerte. Alt for mange kvinder lever et ydre, velfungerende liv. Men kigger vi bagom opdager man et hemmeligt liv. Uanset […]

   • Den 3. karriere: Mig a/s

     Ledelses rådgiver og forfatter Charlotte Mandrup: Hvordan finder man sit ”why” og fører det ud i praksis, gennem strategi og eksekvering?

    • 12 leveregler, der kan ændre et liv!

      For år tilbage lavede jeg en række leveregler, der for alvor satte mit liv på skinner. I denne videoserie forklarer jeg de mekanismer, der ligger bag og hvordan du kan praktisere dem i eget liv.

     • I nødens stund

      7 Lessonsi

       Denne videoserie indeholder små taler, der har hver deres tema. Fælles for dem alle er smerten. Den, der pludselig opstår eller den, der har bygget sig op gennem længere tid. Det er hensigten at de enkelte videoer skal kunne bidrage med håb, tro og lindring.

      • Selvkærlighed

        Denne videoserie er til dig, der ikke oplever glæden og kærligheden ved eget jeg. Du er utilfreds, ulykkelig og finder hele tiden nye fejl ved dig selv. Dét kan ændres, det MÅ ændres…du fortjener at være stolt!

       • 10 Helbredelser

        10 Lessonsi

         Dette kursus er til dig, der oplever et behov for helbredelse. Det kan være en indre smerte du står med eller et fysisk problem.

         Igennem mine mange år som vært og interviewer, mine egne erfaringer og mange lange samtaler med kloge mennesker rundt omkring i verden - har jeg samlet de bedste råd og handlinger der kan hjælpe mennesker videre i en proces. Den gennemgående røde tråd er TRO. Troen på at det nok skal lykkes, troen på at der altid findes en løsning, troen på at du ved egen kraft og egen styrke er i stand til at flytte selv de største udfordringer.

         Du er grundlæggende stærk og din krop, din hjerne og dine tanker er så magtfulde, at med den rette tro og indsigt, vil du kunne bevæge dig fra en tilstand af magtesløshed til en tilstand af styrke og handling.

        • Dit nye liv

         9 Lessonsi

          Denne videoserie er baseret på foredraget: Tro, lykke og livsvalg!

          Kurset vil guide dig gennem nogle processer, hvor du gradvist vil lære at sætte scenen for et nyt og bedre liv.
          Hvis man ønsker at forandre sit liv, må man være forberedt på, at der er en række ting, der skal ændres. Ingen mennesker kan ændre et liv, hvis de fortsætter med at leve det liv som de hele tiden har levet.
          At ændre mange års rutiner og vaner kræver en helt masse disciplin og først og fremmest en helt masse tro på at dette KAN lykkes ...
          I dette kursus vil du forstå, hvor meget magt du har over dit eget liv, hvor mange muligheder du kan give dig selv og hvordan du med tålmodighed og disciplin kan skrue på dine tanker og sætte en helt ny scene.
          Du kan med fordel også se kurset: 10 helbredelser.
          Rigtig god fornøjelse på rejsen :-)