Tanker om energi, lys og bønner der bliver hørt ...
Nu kan du rejse, sammen med mig til Jordan!
6. januar 2019
Pas på dig selv …
22. januar 2019

Tanker om energi, lys og bønner der bliver hørt …

Hvis vi ser bort fra religionens karakter og indledningsvis kun ser på bønnen som et enkeltstående element, kan den betragtes som en kommunikationsform mellem dig og noget guddommeligt.

 

 

De fleste mennesker søger en eller anden form for forløsning; mange af os leder efter noget, vi kan tro på.

Det er ikke så let at leve med udsigt til INTET, når man har svært ved at administrere det ALT, man står med.

Jeg tror først og fremmest på dette liv, og jeg tror på en guddommelig magt. En kilde af lys. Fra de første spæde skridt i begyndelsen af 20’erne har denne overbevisning stille og roligt slået rødder. I dag er min tro en uadskillelig del af mit liv. Der går ikke en dag uden, at jeg takker for alt, hvad jeg har fået og efterfølgende beder om velsignelse til alt det, der skal komme.

Jeg beder om meget, og indtil videre har jeg fået opfyldt de fleste af mine ønsker og drømme.

Hvis vi ser bort fra religionens karakter og indledningsvis kun ser på bønnen som et enkeltstående element, kan den betragtes som en kommunikationsform mellem dig og noget guddommeligt.

For at kunne bede må du først anerkende, at der eksisterer en bevidsthed, som ikke er en del af den fysiske, videnskabelige og meget håndgribelige verden, vi er vokset op i.

For at kunne bede må du tro på, at dine bønner bliver hørt.

Generelt er vi dårlige til at bede nogen som helst om noget som helst:

Om hjælp til at starte bilen, bære varerne ud på parkeringspladsen, få stakittet malet eller samlet appelsinerne op fra fortovet.

Men sandheden er, at det er de færreste af os, der kan klare at komme gennem livet uden hjælp overhovedet. Og at vi gør vores liv meget besværligt og kompliceret, hvis vi ikke tør bede om den hjælp, der af og til er nødvendig.

Gennem de sidste mange år har jeg bevidst arbejdet hen mod lyset, når jeg bad, og nu ved jeg, at det kan være vejen til hurtigt at opnå ro og lykke.

Det fascinerende ved at bruge lyset som katalysator til det guddommelige er, at du altid kan visualisere den kraft, du gerne vil i kontakt med. Og når det hele ser allermest sort og umuligt ud – så er lyset altid inden for rækkevidde.

Forestil dig en lampe ved din seng. Du har måske lagt et klæde over for at skærme lyset lidt af. Læg nu endnu et klæde over og endnu et. Til sidst kan intet lys trænge igennem, og alt er sort som natten. Sådanne mørke stunder vil man igen og igen opleve som menneske, det er uundgåeligt.

Men hvor du før følte dig ensom og alene i mørket og ikke kunne forestille dig, at der fandtes en vej ud – eller på forhånd blev helt træt og opfyldt af magtesløshed – ved du nu, at uanset hvor mørkt der er omkring dig, vil lyset være lige skarpt under de mange stykker stof. Du skal bare lige så stille fjerne dem, lag for lag.

Det er deri, det guddommelige består – i en viden om, at lyset er bestandigt.

En kilde til ro, overskud, kærlighed og energi.

Efterhånden som man får øvelse, bliver bedre til at meditere og bede, vil vejen til lyset blive kortere og til slut helt holde op med at eksistere.

Du vil ende med at leve i lyset … og dermed  vil energien blive den rejsepartner, der aldrig slipper din hånd.

 

……………………………………

Hvis du finder denne tekst anvendelig, må du gerne give den et ♥ i toppen af teksten. Det er min guide til kommende temaer her på bloggen.

16 Comments

 1. Sandra Golle Toft siger:

  ❤️‍♀️

 2. Ole Nielsen siger:

  Kære Pernille – jeg er 71 år og har siden jeg var 27 måtte leve med en angst, generaliseret angst. Den har ikke været invaliderende, men været en tro “følgesven” gennem alle årene. Jeg har bedt mit fadervor adskillige gange, og føler mig troende i en eller anden form. Jeg har været folkeskolelærer i 34 år med stor glæde og hørte vor religionslærer(ung præst meget inspirerende) på Seminariet sige: “Gud er i tingene”. Det gav mig en tro på livet, ligemeget hvor hårdt det kunne synes rundt omkring i verdenen. Så det med “lyset” giver mig en god vinkel i forståelsen af livet, her og nu, og det at “bede” og bede om hjælp. Pernille tusind tak for alle dine input. Jeg læser dem alle med stor interesse. 🙂 Glædelig jul.

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Niels… tak fordi du ville dele din historie. Dine følelser og din måde at takle dine udfordringer på. Og ja… ‘Gud er i tingene’, sådan tænker også jeg. Vi leder efter mirakler… men vi står lige midt i det største: Vi lever!
   Tak for gode ord og glædelig jul 🙂

 3. Lisa Næblerød siger:

  Genkender ~ blev bevidst om den rejse da jeg var 19 år og beder om hjælp hver dag ~ og får det… Universets kraft er stor

 4. Dorte siger:

  <3

 5. Leene Malin Maibom siger:
 6. Ulla siger:

  ❤ Endnu en skøn tekst fra dig ❤

 7. Dorte siger:

  ❤️

 8. Marianne siger:

 9. Lone Nyrup siger:

  Tak, igen Pernille ❤️

 10. Jette siger:

  Kære Pernille
  Igen er du lige “på rette vej” i min optik.
  Jeg har været meget syg med mine nyrer kl.a. De sidste 3 år.
  Og gået i kirke for at få ro og samle styrke – og beder de fleste aftener inden jeg sover…
  Både takker og beder om styrke til det det må komme.
  En dag hvor jeg lå med mønster ondt i maven…
  Tænkte jeg på alt det jeg har at være taknemmelig for
  Skilte lissom de 2 ting ad… Det var en god fornemmelse ❤

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Jette!

   Bønnen er et stærkt middel til at overkomme smerte og modstand!
   Må du være velsignet. Jeg sender dig gode og kærlige tanker.
   Kh Pernille

 11. Tamara siger:

  ❤️❤️❤️

 12. Smukt beskrevet – lysets nærvær er ren Zarathustra visdom.

  Zarathustra har tre leveregler, som jeg holder meget af:
  Gode tanker
  Gode ord
  Gode gerninger
  ♥️♥️♥️