DER ER MANGE LIV I EET - PernilleAalund.com
Det du vander gror …
30. maj 2019
Den nye kvindebevægelse! 10 spørgsmål og svar …
16. juni 2019

Der er mange liv i ét … de sidder som perler på din snor. Se dem og lev dem.

Og nu.. med udsigten til den næste epoke. Uforglemmelige timer med en mand man ikke tør se i øjnene af skræk for at drukne. Fortabelsen, fordybelsen og lange vandringer gennem tørvemosens dis iført gummistøvler.

 

Livsepoker. De folder sig ud og danner et sammenhængende billede af alle dine valg, krydret med skæbnens, lunefulde tilsnigelser.

Som de første år med en ny familie, fødselsdagsboller og fællessang klokken seks om morgenen med et barn der har været vågen i timevis, men alligevel lader som om han lige er blevet vækket.

De første timer i et lydstudie, der så endte med at blive starten på noget man ikke kunne forudsige.

Smerte i knæhøjde og sammenkrøllede nætter under en dyne fordi ham, man troede man skulle have, ville noget andet end det, man blot få uger før var enige om.

Indersiden af en campingvogn med udsigt til den næste by, et cirkusskørt og lyden af teltpløkker der bankes i jorden på en ny plads, oldemor på en udtræksseng og to unger rullet i dyner.

Genbrugspladsens hemmelige hjørne med møbler til den næste destination, rungende kassekreditter og den der berusende følelse af lykke, når alle de umulige drømme, folder sig ud i en mulig fremtid.

Og derefter… De tunge beslutningers sug og dage i høje hæle. Direktions gangens ekko af bestræbelser.  Alliancer,  hvor magt er svaret på alle spørgsmål og penge er endestationen for de fleste mål.

Og nu.. med udsigten til det næste. Uforglemmelige timer med en mand man ikke tør se i øjnene af skræk for at drukne. Fortabelsen, fordybelsen. Lange vandringer gennem tørvemosens dis iført gummistøvler. Døden, opstandelsen og den fortsatte jagt på alt det, der får pulsen til at stige og hjertet til at falde i tunge suk.

Vi bør hilse alle disse liv velkommen. Når de nu engang stykkes sammen – som perler på på en snor, danner de det fulde billede af det, du kan kalde dit liv.

Derfor: Tråd din nål med omhu, eftertænksom, i kærlighed og ved fuld bevidsthed.

♥♥♥♥

Comments are closed.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?