5 væsentlige grunde til at trække stikket … - Pernille Aalund
Når fantasier leves ud, har det altid en konsekvens
12. december 2017
Lidt om at lære at elske sig sig selv, sine rynker og de spor livet har sat.
14. december 2017

5 væsentlige grunde til at trække stikket …

Hver gang vi lige forlader den stress og jag vi står midt i, falder vores centralnervesystem til ro. Vi lader op og eksempelvis kan et kort øjebliks søvn/powernap forære dig en helt 'ny' dag. 10-20 minutter og du har givet dig selv en gave der holder i mange timer

 

 

Det virker, når vi vælger at stå lidt af hesten … holde fri og slippe stressen.  Mere ro, flere kræfter, et nyt perspektiv, et bedre helbred og et … smukkere udseende. Der er mange fordele.

 

Jeg har samlet 5 væsentlige grunde til at give sig selv lidt fri i løbet af en dag. Du finder dem lidt længere nede i teksten.

 

Sponseret // Hvornår eller … hvor tager du tid til dig selv i en travl hverdag?  Hudplejeserien MY MOMENTS er udviklet til kvinder, der værdsætter et lille pusterum i hverdagen.

Du kan se serierne via dette link

 

5 væsentlige grunde til at trække stikket:

1.Flere kræfter

Hver gang vi lige forlader den stress og jag vi står midt i, falder vores centralnervesystem til ro. Vi lader op og eksempelvis kan et kort øjebliks søvn/powernap forære dig en helt ‘ny’ dag. 10-20 minutter og du har givet dig selv en gave der holder i mange timer.

 

2.Et nyt perspektiv

Når vi forlader de tanker vi går og tumler med forlader vi også de blindgyder vi ’kan’ være gået ned af. Vi kender det jo godt … man går en tur, tænker på noget andet og pludselig ser man alt med helt nye øjne og lidt på afstand. Først derefter er man parat til at løse de store udfordringer.

 

3.De bedste ideer

Picasso fik sine bedste ideer i badet. Og sådan er det med de fleste… Vi kender det jo godt: Når man SKAL være kreativ, så kan man ikke. Hvis man derimod går ind i et helt andet mentalt rum …. SÅ sker der pludselig noget. Nye associationer – skaber nye billeder.

 

4.Et bedre helbred.

Ro i sindet – skaber ro i kroppen. Stress slider på alt … hele din krop er i overlevelsesberedskab. Og det går udover helbredet. De små pauser er vigtige. Selvforkælelse, glæde og nydelse er vigtigt.

 

5.Et smukkere udseende

Når jeg ser på billeder af mig selv i dag og for bare 4 år siden – så har jeg alderen tiltrods… færre rynker. Jeg har ikke botox eller andet sprøjtet ind, selvom det også var noget jeg eksperimenterede med engang, derimod har søvn, ro og små oaser af tid – gjort mit ansigt så roligt og afslappet at det har ’helet’ sig selv. Magisk.

 

Skriv dit bud på hvordan og/eller hvornår du slapper af nedenfor  ♥

⇓⇓⇓

(Konkurrencen om produkterne er afsluttet)

34 Comments

 1. Randi siger:

  Jeg har valgt at gå til og fra job hver dag. Jeg har ca 4 km hver vej og nyder turen hver eneste dag. Prøver at tage nogle dybe vejrindtrækninger og fokusere på naturen omkring mig. Arbejder på at skubbe unødvendige tanker væk. Lader dem kommer men giver slip på dem igen , hvis de ikke giver mig noget godt. Derudover er jeg glad for mine løbeture ved skov/strand med en god lydbog i ørene.
  Hvis jeg er den heldige vil jeg gerne vinde den hvide facecare eller den lyserøde kropsserie.

 2. Betina Hansen siger:

  Mit bedste My Moments er noget så simpelthen, som at komme hjem fra en hektisk arbejdsdag og som det første skifte til et par slidte jeans og gode støvler, sætte telefonen på lydløs og så ud i naturen med mine to små hunde. En time ude i naturen uanset vejr, hvor jeg bare sanser, mærker vinden, høre naturens lyde og griner af hundenes sjove leg – det er her jeg virkelighed er i live og det der giver mig energi til alle de daglige pligter og gøremål ❤️

  • Betina Hansen siger:

   Glemte at skrive, at hvis jeg skulle være så heldigvis vinde, så skal det være den lyserøde serie RELAXING fra My Moments

  • Pernille Aalund siger:

   Smukt … jeg bruger naturen på samme måde. Ha en dejlig dag 🙂

 3. Tina Testrup siger:

  Nu moments relaxing ville være skøn pleje.

  Jeg trækker stikket ofte i løbet af en dag.

  Frokosten spiser jeg ofte alene kan være på en hyggelig café, en bænk ved fjorden men det at sidde alene, mobiltelefon slukket og bare nyde ikke at skulle tale ikke at skulle lytte men bare observere og nyde det giver overskud til eftermiddag og aften.

  Det kan også være 5 minutter med dybe vejstrækninger og skøn meditation på kontoret

  Og i bilen ….
  Når jeg kører fra job til job forsøger jeg at have fred for telefon og så på med ynglingsmusik – så skråler jeg med – kan ikke både synge og tænke stress tanker så det er også at trække stikket.

  Og så har jeg valgt nye veje jobmæsdigt så jeg får musik dans og livskvalitet som en del af min arbejdsdag ved at undervise i Ballroom Fitness isf førhen var det hverdag med regnskaber salg og budgetter.

  Nyd livet

  • Pernille Aalund siger:

   Du har truffet nogle seje valg … stærkt gået. Du har givet dig selv et nyt liv. Tillykke med det 🙂

 4. Tanja siger:

  Når jeg får uro og for mange tanker behøver jeg en løbetur… det giver mig tid til mig, tid til at sorterer tankerne, ny energi, og en skøn ro i kroppen. Min skønne børn siger sommetider; “nu trænger du vist til en løbe tur.” Og efter en skøn tur i løbeskoene kan jeg meget nemmere slappe af og nyde roen.

 5. Heike siger:

  Jeg bruger naturen som afstresser. Er så heldig at bo tæt på skov og vand, Og hvis jeg ikke får min daglige tur – kort eller lang – kan jeg mærket at jeg i den grad mangler et frisk pust.
  Jeg vil elske den blå serie ❤

 6. Karina siger:

  En tur i bade klubben.
  10 min sauna og et iskoldt dyp.
  Hjem foran brændeovnen og en god kop te, det tager en halv time ialt, men mærkes hele dagen.

  En skovtur med hunden og en tur på stranden , naturen udøver magi.

 7. Birte Deenfeldt siger:

  Mit liv leves midt i den dejligste natur , her bor jeg , her dyrker jeg min jord , her færdes jeg på lange ture , med hunden Luna , i skoven hver dag .
  Mit forbrug af cremer og deslige begrænser sig til striberne fra Matas . Derfor ville det være helt vild luxus for mig at vinde den blå kropsserie .
  Bedste ønsker fra pensionisten .
  Må det blive DIN dag .
  Birte Deenfeldt .

 8. Charlotte siger:

  Jeg tager et pit stop ved Helgoland på daglig basis…. jeg går i havet og får ro på systemet i saunaen. Som gusmester kan jeg yderligere være bevidst om nærvær og fokus på nuet – det har sænket mit mentale stress.
  My moment relax

 9. Ilona Højberg siger:

  Den lyserøde serie. Jeg gik ned med stress i maj og anskaffede mig en lille hund. Den gør jeg skal ud og gå. Den vil nusses, en ren kælepot. Og er jeg ked af det kommer den hen til en. Så hunden er helt klart min bedste kærlige antistress pille.

 10. Sussi Jensen siger:

  Jeg bliver glad og afslappet hver gang jeg cykler til og fra arbejde, ingen musik i ørene, kun indtagelse af duft og lyd. Min cykel tur køres gennem mosen, og igennem kirkegården langs den store stig op til Grundtvigskirken , hvilket sætter livet lidt i perspektiv.❤️❤️ My Moments den lyserøde ville være skøn pleje.

 11. Sussi heising siger:

  At skrive dagbog .. tømme hovedet ❤️ At lukke alt ude & ha fokus på mave & vejrtrækning ❤️
  At gå ved “ mit “ elskede dige & fornemme vandets enorme energi sammen med vinden❤️

 12. Katja nielsen siger:

  Når jeg trænger til at trække stikket, sætter jeg noget roligt jazz på Anlæget, sidder mig godt til rette i sofaen med en kop the ( og det skal være the, selvom jeg normalt drikker kaffe). Slukker alt hvad der kan bimle og bamle, tager et par dybe vejrtrækninger til mit system falder til normal niveau og skriver i min dagbog. Det at skrive sine tanker, bekymringer og udfordringer ned på et håndskrevet stykke papir, gør noget godt for mig.
  Jeg ønsker mig den lyseblå serie❤

 13. Janni siger:

  Jeg trækker stikket fuldstændigt hver anden weekend.. Når ungerne er afleveret sikkert på weekend, så “slukker” jeg.. Tlf’en, iPad osv ryger på lydløs.. Mad er noget der må blive færdigt af sig selv i ovnen, uden jeg skal bruge tid på det.. Nogen gange blir døren låst og gardinerne trukket for..
  Morgenhår, badekåbe, tv og sofa, intet andet.. Mine 4 døgn i måneden er hellige..
  Til hverdag sætter jeg mig med en kop kaffe, tegner lidt med musik i ørerne, går en tur med hunden, ligger mig ned slapper af og/eller mediterer.. Eller hvad jeg lige kan mærke kroppen eller hovedet har behov for..
  Det er vigtigt at passe på sig selv, stoppe op og puste ud, så man kan mærke og fokusere på hvor skønt livet er, uanset hvad man skulle stå med af udfordringer.. ❤️

 14. Lykke Ångstrøm siger:

  My moments er klart når jeg bruger tiden på mig selv i træningscentret og får klaret mine tanker og sorteret ud i hvad der er vigtigt for migDet er her jeg lader op og får energi til alle de skønne mennesker jeg er heldig at havde i mit liv❤️Taknemlighed og hvis jeg var den heldige ville jeg ønske den lyserøde som mit moments

 15. Nathalie Pade siger:

  Jeg sætter klassisk musik eller jazz på anlægget, tager et powernap, inden jeg skal op på cyklen og ud i regnvejret, og så har jeg det privilegium at afbejde deltid – så når jeg ikke underviser og er “på”, går jeg rundt og hygger med alt og intet, skriver, går i genbrugsbutikken og finder “skatte”, laver kako til min søn, når han kommer fra skole, skraldgriner og følger naturens rytme, dvs. overvintrer mentalt. Ville gerne vinde den lyserøde.

 16. Jeg er netop “vågnet” har vist sovet 3-4 mdr, blev skilt- mistede ven- fik stress over alt for meget arbejde og hvad der ellers hægtede sig på, det eneste der virkede var tårekanalerne, ku simpelhen ikke se nogen ting til mig selv, MEN har nu sagt job op, sovet ud, fyldt køleskabet, starter dagen med listen over hvad der gør mig glad og kan så småt begynde at få mavefornemmelser igen, se det er nemlig MY MOMENT lige nu.. hvis heldet rammer er den lyse blå serie velkommen, Go dag ….

 17. Pernille M Krog siger:

  Jeg går omveje for at finde mine øjeblikke. Det kan være en anden vej til arbejde. Andre veje rundt i supermarkedet – nye steder. Alt kan opleves forfra i mine øjeblikke og det giver så meget ro og ny energi på samme tid. Jeg er pigen i blåt, så jeg ønsker mig den lyseblå serie hvis det skulle blive mit moment god dag

 18. Eva Elisabeth Sonnerup siger:

  Når tiden er inde, har jeg 3 ting jeg tyr til, afhængig af tid og sted. Tiden prioriteres…

  – Jeg vælger at gå en tur i naturen, mit absolutte helle, også selv om jeg skal tage afsted i bil for at komme dertil – så vigtig er naturen for mig. Jeg kigger mig omkring, ser og lytter – beriges v de små detaljer og føler mig heldig, for jeg er i nuet, i ro. En ro jeg tager med hjem.

  – Jeg slukker for tv/radio. Vælger noget afslappende musik som taler til mit indre, som gir mig ro. Så gir jeg mig selv et forkælelses-break med ansigtsbehandling (ja hjemme). En kop te. Gode dufte for sjælen og efterfølgende nyder jeg velværet.

  – Jeg meditere. Trækker mig væk i 15-20 min. Roen gir mig fred. Og jeg ved, hvor godt det er for mit helbred med min meditation på den lange bane.

  Alt i alt bliver jeg efter en af ovenstående, glad og taknemlig ved mig selv, fordi jeg tog mig tiden til at tage hånd om mig selv på det tidspunkt. Den fornemmelse forsøger jeg at tage med mig, når jeg mener jeg ikke har tid til mig selv – jeg SKAL finde tid til mig selv.

  3 “gaver” fra mig til mig. ♥️

  (Den blå).

 19. Jane Murel siger:

  Jeg ville elske og vinde den lyserøde serie
  Jeg har lært at tænke merr på mig selv, efter en sej gang stress på arbejde og discoprolaps i lænden

  Jeg finder roen i mit bad om morgenen, mens det varme vand løber over min lænd.
  Tager mig tid til og tænke hvad jeg gerne vil arbejde med fremadrettet…
  Jeg lægger mig på sofaen tager ørebøfferne i og sætter beroligende musik påElsker Sam Smith.
  Eller hvis jeg har en dag med lidt flere smerter og myldren i hovedet har jeg noget meditation på min telefon…

  Går til yoga meditation som jeg glæder mig til hver uge

 20. Tine Larsen siger:

  Sødeste Pernille. Vi to er nogenlunde lige gamle og på mange måder samme sted i livet med tidligere ægteskaber beriget med skønne store børn, en ny kærlighed til en mand og en målrettet kurs imod en tilværelse med ro kærlighed og nærvær.
  Jeg dyrker My Moment hver dag på forskellig vis: En god bog og en kop kaffe, en dag i haven eller drivhuset, hvor jeg er i et univers af jord, planter, høns og vejrets luner. En tur langs stranden med vinden i kinderne, turen hjem fra jobbet med god musik og lejlighed til at lade tankerne flyde eller min ugentlige svømmetur i svømmehallen. Alt dette giver mig ro på hver sin måde og fylder mig med energi og glæde over mit liv.
  Jeg dyrker roen ❤️

 21. Kirsten Rosenbæk Fynbo siger:

  Jeg går ture, strikker, læser, skriver, en dyb samtale er også godt, går tidlig i seng så jeg får en ordentlig søvn, spiser og drikker sundt, og så tager jeg mælkesyrebaktier, fiskeolie, vitaminer/mineraler, piller for min strees fra Zinzino som er et naturprodukt som får min krop i balance og får en indre ro. Det virker. Jeg vælger den lyserøde ❤️

 22. Lene Christensen siger:

  Jeg er et rigtigt morgenmenneske, men alligevel er det meget vigtigt for mig med ro om morgenen, mens jeg sidder med stearinlys og kaffe og kigger ud ad vinduet. Der er mange ting, der falder på plads for mig i de minutter, og det er en perfekt start på dagen. Senere på dagen går jeg en meget ofte en tur. Den friske luft virker nærmest som et mentalt brusebad. Nogle gange elsker jeg at køre en tur ad veje, jeg aldrig har været på før. Eller sidde på en café og bare glo på omgivelserne. Og så kan jeg lige så godt indrømme, at jeg slapper glimrende af med serier på Netflix og at spille HayDay – selvom det ville lyde bedre at sige, at jeg mediterede. 🙂

  PS. Den lyserøde serie

 23. Jeannette andersen siger:

  Jeg elsker de dage hvor jeg bare sidder og kigger ud i luften…. lange gåture med min hund er fantastisk. Sidste år “sprang” jeg af hamsterhjulet, 5 uger på Camino el norte , det er det bedste jeg har gjort i hele mit liv. I år tager jeg ned og går resten ….der er ikke tid til at høre musik , der er ikke tid til at læse men DER ER FULDSTÆNDIG RO I MIN HJERNE. Jeg vil gerne vinde den lyseblå.

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Jeanette… Stort tillykke 🙂 Du er den heldige vinder. Jeg sender dig en mail – vi har nemlig brug for din adresse . Kærligst fra Pernille og rigtig glædelig jul!!

 24. Anna Camilla Kromphardt siger:

  Jeg går ind på “mit” værelse et par gange om ugen. Lukker døren, tænder et lys og sorterer verdens støj – også den mentale – fra. Tager en lille meditation, kigger ud over markerne, trækker måske et englekort og skriver i min lille bog. Mine tanker, drømme, bekymringer, digte…alt hvad der kommer fra hjertet og har brug for at blive skrevet.

 25. Charlotte siger:

  My moments er dansetid. Mærke at jeg eksisterer og min krop kan bevæge sig. Hovedet fyldes og tømmes under dansen og jeg er derefter klar til at lade op med ‘stilletid’ og ro. Jeg vil foretrække den lyserøde serie. Tak for dine fantastiske tekster.

 26. Chalotte siger:

  Jeg har netop fundet ud af at My moments er yoga for begyndere. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv i årevis og giver mig mange redskaber til at finde velvære og Toni hverdagen.

  Jeg vil foretrække den lyserøde serie.

 27. Lene Sejer Skovrup siger:

  Jeg om nogen Har lærer at trække stikket ud da jeg blev rent af brystkræft og lymfekræft i 2015 . Allerede før der har jeg altid brugt havet, naturen og det at gør noget i naturen eller tag naturen in i mit hjem . Jeg har svømmet lige siden jeg var 3 år gammel elsker alt med havet og det er helt sikker mit Helle Vinter bader ude ved Snegle i Kastrup og plukke blomster, bære ,æbler ,samt sten og muslinskaller ved Stranden både her hjem og i ud landet. Går op i sund kost og lækker mad, helse specielt urter krydderurter alt med min egen speciel tots.Nogle gange male eller tegne …kan også give mig inspiration…Men det Ikke at være bange for ,at være en ener og bare vigle i mig selv og finde sine egne heller i livet og ture blomstre når tid er da dejligt
  Livet skal leves og elskedes…og bestemt ikke tages forgivet …❤️
  Den lyserøde serie tro jeg vil syntes er skøn❤️

 28. Nina Eklund siger:

  Jeg slapper af når jeg meditere, laver yoga, går lange ture, nyder en god kop kaffe eller te tager mig et langt bad.
  Ville være skønt med den lyserøde serie

 29. Estrid Seegert siger:

  Jeg starter så godt som hver morgen med at “holde stilletid med Gud”
  Jeg har lært “øvelsen” på et kursus i Gudsbevidsthed hos LykkeZina og er blevet så glad for den,at den er en fast del af mit liv nu.
  Sidder simpelthen helt stille og slår lytteklapperne ud.
  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne have den lyseblå serie 🙂

 30. Christina siger:

  Vil gerne vinde den lyserøde.
  Er ikke så god til at gå det gjort. Men elsker at gå 10 min i vores store have og nyde udsigten deri og derfra.
  Desuden når jeg tager mig tiden til at sidde og hygge med børnene. F.eks sætte jeg hedder frede på eller tangokat og skråle højt og danse til. Musik er klart energikilde. Og smil fra børnene.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?