Det, der er tilbage, når alt det andet er glemt.
Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen
Vi skal tale hinanden ‘op’ … ikke ned!
juli 3, 2015
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Dét, de andre siger og dét, du gerne vil være …
juli 3, 2015

Det, der er tilbage, når alt det andet er glemt.

Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen

Foto: Henrik Adamsen

 

Lad ikke mennesker, der ikke vil dig det bedste, befolke dit liv, dræne dig for energi og efterlade dig med en håbløs stemning af utilstrækkelighed.

I alle de møder du vælger frivilligt og ikke af pligt, har du et eget ansvar.

Jeg tror ikke på at man skal ’tåle’ samvær med mennesker, der har en ødelæggende og destruktiv adfærd, medmindre det virkelig tjener en større sags tjeneste. Som middagsaftalen med ham der forlod dig, men stadig er far til de børn I elsker. Der kan være noget forsonligt over at mødes i kærlighed med mennesker man svært nok tåler, hvis formålet er noget andet og større end den elendighed du står med lige nu.

Men frem for alt er det værdierne, der binder os sammen. Det er de sunde værdier og de fælles ønsker om at gøre hinanden bedre og stærkere, der burde være dit grundlag – når du vælger hvem du skal se, leve med og leve for.

Livet er en kort og uforudsigelig størrelse; Hvad du holder kærligt i dine hænder en tidlig morgen – kan stå som et erindringsbillede på din nethinde senere samme dag.

At være et godt menneske, og opføre sig som et godt menneske, er ikke hvad vi har lært, men hvad vi har tilbage.. når vi har glemt alt, hvad vi har lært.

Skriv et svar