Når håbet går tabt, ar alt så muligt? - PernilleAalund.com
Lidt om at lade sig vælte …
24. februar 2018
Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen
De gode, de dårlige og dem du må tilgive for at komme videre med dit eget liv.
26. februar 2018

Når håbet går tabt, er alt så muligt … ?

’Begrænsning’ har som udgangspunkt aldrig nogensinde ført noget godt med sig. Du føler, hvad du tænker og positive tanker genererer overskud og ressourcer.

 

 

Du tænker muligvis: ”Men jeg ved jo bare, at alt IKKE er muligt!”

Du har prøvet at rende hovedet mod en mur, du har stået med håbløsheden, tabet og den store smerte.

Men jeg kommer aldrig til at give dig helt ret. Jeg har oplevet mirakler og jeg tror på at det allermest ’U’sandsynlige kan blive sandsynligt eller synligt.

Og fremfor alt har jeg erfaret, at ’begrænsning’ som udgangspunkt aldrig nogensinde har ført noget godt med sig; Du føler, hvad du tænker og positive tanker genererer overskud og ressourcer.

På et mere spirituelt plan opfatter jeg alt som energi. Den energi du sender ud, er den energi du får tilbage. Tanker, handlinger og følelser – summen af disse 3 kan få en nærmest profetisk karakter.

Min far, der altid har haft en videnskabelig indgangsvinkel til livet, ville sige: Naturligvis vil det ske, du er jo 100% fokuseret, det er sådan man når sine mål!

Min mor, der er mere spirituelt engageret, hun ville beskrive en åndelig ’ubeskrivelig’ dimension vi næppe har helt begreb om og kendskab til omfanget af.

I disse år mødes det videnskabelige mere og mere med det åndelige. Der sluttes fred; vi ved nu, at vi ved så uendeligt lidt.

Men vi ved, at tankerne føder følelser. At bitterhed, vrede, vedvarende sorg og smerte er ødelæggende for både helbred og sind. Og vi ved … at positive mennesker med ’drive’, energi og tro i højere grad ’lykkes’, når deres mål, lever længere og er mindre ’syge’.

Hvorfor ikke vælge den sidste gruppe og begynde rejsen med et: Alt er muligt! (trods alt).

’Det liv du lever er det liv du får’.

…………………………………

Comments are closed.