Indimellem må man slippe alt - PernilleAalund.com
10 kilo – 10 uger! Lidt forbudt og meget forbudt!
30. april 2018
10 kilo – 10 uger! De bedste tips og opskrifter
9. maj 2018

En tale: Indimellem må man slippe alt

Det er ikke muligt at nulstille hjernen til en anden fremtid – hvis livet leves upåvirket bag de samme persienner, den samme dør, i den samme seng, i gaden blandt de samme mennesker.

 

De fleste mennesker vil opleve et tidspunkt, hvor de bliver nødt til at forlade det kendte og sikre til fordel for det nødvendige nye.

Det er ikke muligt at nulstille hjernen til en anden fremtid – hvis livet leves upåvirket bag de samme persienner, den samme dør, i den samme seng, i gaden blandt de samme mennesker.

Du må slippe …

Slippe det, du kender, for at kende nyt.

Som sukkeret i kaffen, duften af alkohol fra et åndedræt tæt på din kind, den sædvanlige tur på cyklen til det samme job som i forgårs eller sidste uge/måned og årene før.

Du må slippe.

Og hvis knuderne ikke kan bindes op, stilfærdigt, må du klippe dem af.

Og du vil skuffe andre med din beslutning, og de vil råbe af dig og smælde med dørene, men dem, der råber højest, er oftest dem, der ikke selv tør slippe, men selv står dér tilbage på trappen med udsigt til intet – når du nu tør vandre mod alt.

De, der ønsker dig vel på rejsen – er dem, du kan besøge efterfølgende – når du er stærk nok. De andre må du lade fare på din færd.

For at kunne redde verden, må man redde sig selv først. For at hjælpe dem, man elsker – må man have kærlighed nok at give ud af.

Og indimellem må vi ’ud’ for at finde hjem igen. Til dem, vi er, og det vi var – før livet overhalede os indenom, og dagene blev endeløse gentagelser af kærlighedsløse krav.

 

♥♥♥

 

 

2 Comments

 1. Allan siger:

  Det smuk skrevet ! Efter jeg er gået fra min nasesistiske kæreste ! Er mit liv blevet rigere bedre og meget mere varmt og kærligt ,måske fordi jeg selv var nede og kan se ting nu som en strærk person synger gospel solosang og tager motorcykel kort fordi jeg gir det til mig selv som gave, møder en masse dejlige positive mennesker ! i stedet for den negative paranoide kvinde som var sygelig jalou ! Jeg gjorde alt ! for at hjælpe min bedste ven hun kvitered med at ignorere og gå med en anden ! hun lyttede aldrig ! Godt det skete alt det væmmelige jeg har aldrig følt mig så levene og fri og glad som idag her et år efter ! Livet kan tag en mega drejning en drejning til det bedre hvis du kæmper en kamp for Livet til det bedre ved at bruge positivitet og en stædighed en smule hjælp og troen på du aldrig er helt alene med din smerte, Jeg er kommet videre Hurra for livet og en nyfundet tro på Gud .

 2. Susanne siger:

  Jeg har forladt psykesyg ex mand
  Og da jeg gik vidste jeg det kommer til at kost Ja mit yngste barn på 11År er min pris

  Har haft den fulde forældre myndighed over ham den mister man når man Kan bruge sit barn mod sin mor

  Har ikke set min søn i to år Og vores system der ikke så meget Hjælp at hente

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?