Gør det du er god til godt, ja endnu bedre - og resten vil opstår af sig selv ...
10 kilo – 10 uger! Grundprincipper
4. januar 2020
Den daglige bøn
22. marts 2020

Gør det du er god til godt, ja endnu bedre – og resten vil opstå af sig selv …

Hvis vi formår, at beskæftige os med det vi elsker, vil vi også komme til at mestre det - og i sidste ende vil det vi mestrer - vise os selv vejen. Og andre hvad vi er i stand til at udrette ... det er ikke alt der skal forceres.

 

 

Vi bruger ofte ordet ’magtesløshed’, men der kan være noget befriende ved at slippe magten, at ’løsnes’ fra den.

Jeg er en stor tilhænger af ’retning’, at vide hvor man vil hen – at gå efter et mål, men rammerne for din retning skal du sætte fri.

På vejen mod dit mål skal du tillade, at der opstår situationer, møder med mennesker og muligheder som du ikke var i stand til at forudse. Det vil skærpe dit fokus og bidrage til helt nye og unikke måder at anskue din rejse på.

Lås dig aldrig fast i en forestilling om hvad der skal ’til’. Det er i alt det uforudsigelige det originale vil spire.

Hvis du er tro mod dig selv og dine drømme, hvis du hviler trygt i din kerne – positivt – er sandsynligheden for at tingene stille og roligt falder på plads til alles bedste, dit bedste, størst.

Du skal ikke søge anderkendelsen eller successen for successen i sig selv. Du skal gøre det, du er god til endnu bedre – derefter vil anderkendelsen komme helt af sig selv.

Anderkendelse og berømmelse må aldrig være et ’enestående’ mål. Anderkendelse og berømmelse skal tage afsæt i din ’kerne’, i dine talenter og alt det du bidrager med til verden, ikke i dit eget behov for at blive ’set’ eller ’hørt’ af verden.

De største stjerner, på alle scener, er altid blevet til stjerner i kraft af deres autenticitet. Deres ægthed.

De ’kunne’ noget og det gav de videre til andre uden, at miste sig selv. Hvis du udelukkende søger opmærksomhed for at få bekræftelse – vil det efterlade dig ’hul’ og tom.

Det vil ikke give dig følelsen af dyb lykke, men udelukkende mærkes som hurtige fix …du vil aldrig opleve at føle dig helt mæt.

Dyb lykke, tryghed og velvære kommer fra en helt anden kilde: din kerne af menneskelighed og din kerne af talent.

Gør det du er god til endnu bedre og resten vil opstå af sig selv.

1 Comment

  1. Bolette siger:

    Tak, Pernille.
    Du inspirerer til at kunne kombinere at stå ved, hvem jeg er og at gøre det, jeg elsker. I det meste af mit liv har jeg troet, at disse to ville diskvalificere mig på jobmarkedet.
    Dine ord er vigtige for mig. Endnu en gang tak!