En detox uge på frugt! - Pernille Aalund
En tale: Det frugtbare fald
26. maj 2018
Den vigtige selvforkælelse og 13 bemærkelsesværdige ’fodnoter’
30. maj 2018

En detox uge på frugt!

Der er så mange gaver til vores krop i frugt og grønt. Helbredelse, energi, smukkere hud ... Naturen har så meget at byde på ... Dette er endnu et eventyr!

Naturen har så meget at byde på … et bedre immunforsvar, energi, en sundere krop, smukkere hud, mere overskud til glæde. Det korte sukkerfix kan aldrig stå mål med de resultater en grøn kost kan give dig.

Efter 4 uger på den sædvanlige kur, er det nu tid til et lille eksperiment:
Den kommende uge er hoved ingrediensen frugt, frugt og frugt.

Hvis du er i et godt flow allerede, har et fornuftigt vægttab og trives med din proces. Så bliv endelig ved med det 😊 For dem af jer der søger forandring, kunne dette være et alternativ. Det er en stille forløber for min uge på ren juice, mit juice retreat, i juli. Men vent gerne til min uge er slut, så vil jeg dele mine erfaringer og derefter kan du tage en egen beslutning.
(Jeg vil skrive konklusionen nederst i dette dokument)

Hvorfor? Er der nogen der vil spørge.
Fordi det er en del af den rejse jeg er på netop nu: Jeg vil lære min krop at kende, lære mine grænser at kende og stille og roligt finde en livsstil, en form jeg kan leve med fremadrettet. Måske skal jeg faste fast hver mandag. Måske skal jeg udelukkende spise frugt og grønt 2 af ugens dage.

Jeg leder efter et system, et mønster … der langsomt kan blive en vane.
En sundhedsformel, der passer til min alder, mit adfærd og min profil.
Jeg er på opdagelse …
På eventyr …

 

Mine dage med frugt:

Når du vågner:
1 glas varmt vand med saften af en halv citron.

8:00 Urtete evt. med en teskefuld honning

10:00 Én slags frugt og et stort glas vand

12:00 Urtete evt. med en teskefuld honning

14:00 Én slags frugt og et stort glas vand

16:00 Urtete evt. med en teskefuld honning

18:00 Én slags frugt og et stort glas vand

 

I løbet af dagen:
En shake af planteprotein med vand og lidt frosne bær
1 stort glas juice med saften fra gulerod og rødbede.
(Kan købes eller presses)

Kuren har jeg fået af Zennie Bonde Mogensen, Zen Luxury Travels, Tak Zennie!

Her får du min konklusion når ugen er omme:

3 Comments

 1. Åse Rahbek siger:

  Frugt er jo MIT store problem, så jeg tør slet ikke gå i gang med denne kur, hvor det går så godt (4,9 kg på 4 uger – nu 65,1/170) – jeg er bange for, at jeg ville spise for meget frugt.
  Du har jo virkelig ikke meget fedt at tage (efter at have set det flotte foto i dag), men det bliver spændende at høre om dine resultater og især om kuren gør dig godt.
  Det er virkelig en god idé med 10 uger, selv om det i første omgang lød så læææænge! At fokusere på ET kilo på EN uge er jo intet problem, og evt. små synder kan hurtigt rettes op. Jeg har været til store arrangementer (i går kageorgie med min datter Pernilles event med confetti by Panduro), og det har ikke været det store problem. Nu glæder jeg mig til gode råd, hvordan vi kan holde de fine resultater!! Når jeg plejer at komme ned på 65 kilo, er jeg skuffet over, at jeg ikke kan komme under 64, så i løbet af no time er jeg oppe på 70 igen. Håber så meget at det lykkes denne gang. Jeg bliver drillet af alle, at jeg vil tabe mig, men det giver mig kun større inspiration sammen med dine gode råd.
  Held og lykke med dit nye eksperiment!
  Kærlig hilsen
  Åse
  fransklærermormor

  • Gurli siger:

   Hvad spist du for at få det vægttab

  • Pernille Aalund siger:

   ha ha…. jeg har det også sådan med frugt, men nu prøver jeg og ser hvad der sker 🙂 Du skal endelig IKKE ændre på det der virker for dig!

   kh
   Pernille

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?