10 helbredelser #3. Se det ske! - Pernille Aalund
10 helbredelser #2. Gå modsat!
28. december 2017
2018! En nytårstale om alt det vi er ved at miste, hvis vi ikke passer på …
31. december 2017

10 helbredelser #3. Se det ske!

Tanker bliver til følelser, der for mange, i sidste ende, også udmønter sig i handlinger. På den måde kan den virkelighed vi frygter, den angst vi slås med og det tab der styrer vores liv …. Blive den virkelige virkelighed.

 

Fremfor at spille en film for sit indre, der handler om alt det der ikke går. Skal du skabe, ja se, dit ønske scenarie og køre det på repeat. Din hjerne vil vænne sig til den nye virkelighed og honorere dig med energi til at gennemføre og overkomme de nødvendige ændringer.

Man kan anskue sine tanker som et software der downloades. Tanker bliver til følelser, der for mange, i sidste ende, også udmønter sig i handlinger. På den måde kan den virkelighed vi frygter, den angst vi slås med og det tab der styrer vores liv …. Blive den virkelige virkelighed. Ganske profetisk. Vi får det med andre ord præcis som forudsagt … af os selv.

Hvis det er en viden du er opmærksom på, bliver det pludselig ikke ligegyldigt hvad du forestiller dig… hvad du ser for dit indre:

Hvis du ser dig selv som tyk i spejlet, den der aldrig finder en partner, den der er på vej ud af et ægteskab, er ved at blive forladt, den der aldrig finder et bedre job eller bliver forfremmet, den der aldrig får det bedre … lutter deprimerende ting, vil det også være den scene du sætter, hver dag, for dit liv og din situation.

Deprimerende og nedbrydende tanker ER nedbrydende; de skaber stress i din krop, producerer stresshormoner og tapper dig for energi. Du sætter dig selv i en situation, hvor kroppen kæmper for at overleve. Afskærer dig selv for at stige op i helikopteren og derved får du aldrig flyttet dig selv hen til den stemning af overskud, du har brug for hvis du skal videre i dit liv – vil noget andet. Og hvad der er mindst lige så slemt: Det er også sådan dine omgivelser opfatter dig.

Hvis du omvendt bruger dit krudt på at skabe billeder af dit ønskescenarie, kører film for dit indre, vil du sætte en helt anden proces i gang; i stedet for at føde angsten, den angst for det nye der venter og som de fleste mennesker rammes af, vil du sætte skub i nogle processer der kan ende med at skabe den store forskel:

 • Du nærer dine drømme og derved oplever du en positiv energi
 • De gode følelser skaber glæde
 • Glæden skaber overblik og flere kræfter der kan hjælpe dig gennem de udfordringer du står med
 • Du får energi til at tænke nye løsninger
 • Du får energi til lægge planer, der kan hjælpe dit i mål
 • Du evner at se situationen fra oven af – du får overblik
 • Du udstråler dine nye følelser
 • Du bliver, det du udstråler og mennesker omkring dig vil opleve dit nye ’jeg’
 • Du går fra at håbe til at TRO
 • Troen påvirker dit immunforsvar, din søvn og dit almene velbefindende
 • Du oplever dig selv som mere stærk…
 • Og sådan vil snebolden rulle. Du vil tiltrække mennesker med den samme energi og pludselig vil dit liv have ændret sig mærkbart.

Som en sidegevinst vil frygten og angsten fordampe… du vil besøge dem indimellem, men hver gang det sker, skal du erstatte de gamle tanker med den film du har valgt at se. Du ser det, du vil have skal ske og med tiden vil den film fylde din krop. Du har vænnet dig til det ’du har set’ og ’ser’… og derved fødes modet til at gennemføre, det du har drømt om.

……………………………………………………………….

Serien ’10 helbredelser’ ligger som 10 enkeltstående artikler på dette website. Dette er den tredie i rækken.

Du kan læse de flg artikler ved at følge disse links:

#4 Det du fodrer vokser

#2 Gå modsat!

#1 Mål, som vejen mod et bedre liv!

Andre artikler der minder om denne: En tale: Det du ser – er det der sker …

1 Comment

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?