En tale: Om at tro på sig selv, sine mål - og nå dem!
Selvhelbredelse og kunsten at tage eget ansvar for egen sundhed
11. januar 2018
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Når det hele er allermest umuligt! Hvad gør man så?
15. januar 2018

En tale: Om at tro på sig selv, sine mål – og nå dem!

Overbevisningen er svær at ryste, den er forseglet med en lås af sikkerhed – her kan du KUN vristes fra din drøm med vold og magt. Her skal lande lægges øde, verden væltes og du vælte med.

 

 

Der er intet liv uden tro – der er kun skæbnen, den man kravler bort fra og som altid vil indhente én i den sidste ende. For uden tro er der sjældent en bevægelse.

Alt begynder med en drøm.

Uden drøm, intet mål og uden mål vil dine skridt blive en ørkesløs vandring, båret af tilfældigheder hvor du sjældent er rigtig lykkelig; mange af de ting, du bruger energi på at håndtere – de opstår som pytter i en regntid.

Først som små forhindringer, derefter må du en omvej for at komme fordi – senere må du igennem, så skal der svømmes og til sidst, er en bro nødvendig.

Men hvorfor bygge unødvendige broer – hvis løsningen på dine kvaler ligger helt andre steder med et helt andet fokus?

Derfor … drømmen først. Derefter din vision.

En vision må gerne ligge uden for rækkevidde, den er en stjerne, man kan række ud efter, men aldrig helt nå; historiebøgerne fortæller os, at desto mere du må strække dig – desto længere vil du kunne nå.

 Så stræk dig langt og du vil nå langt.

Når visionen er klar, bliver den efterfulgt at et håb … og hvis håbet føles stærkt nok vil det blive erstattet af en tro.

Tro kan flytte bjerge, tro kan helbrede – tro er det software du downloader.

Din livskilde og din overlevelse.

Der er intet liv uden tro – der er kun skæbnen, den man kravler bort fra og som altid vil indhente én i den sidste ende.

For uden tro er der sjældent en bevægelse.

Der er stilstand og hændelser og andre menneskers beslutninger.

Uden tro vil dit billede krakelere og din krop forfalde; Hvis det er ligegyldigheden, der har sit tag i din krave – er det også den der vil rive dig rundt.

Med troen følger en overbevisning.

Overbevisningen er svær at ryste, den er forseglet med en lås af sikkerhed – her kan du KUN vristes fra din drøm med vold og magt. Her skal lande lægges øde, verden væltes og du vælte med.

Der findes ingen garantier for noget i dette liv – andet end, at vi lever lige nu.

Så, drøm lev og tro.

Og bring disse ingredienser i spil, når du med overbevisningens håndtryk lover dig selv noget bedre end det du kom fra – så tør jeg godt love dig, at de store ændringer er på vej!

 

…..

Denne tale stammer fra bogen: ’10 taler om at give sig selv et nyt liv’. Talerne tager dig med på en rejse: Fra stilstand og smerte frem til genfødsel og sejr. Husk du bærer det hele i dig.

Bogen kan købes hvis du følger dette link.

 Hvis denne tale taler til dig … så giv den et ♥

Comments are closed.