Skønheden … et ikon og et par udødelige klassikere! - Pernille Aalund
Forhandlere af ‘Livets Smykke’
5. oktober 2018
Frygtens begrænsninger
7. oktober 2018

Skønheden … et ikon og et par udødelige klassikere!

Her sidder hun så ... kvinden der gjorde det alle anså for umuligt på et tidspunkt hvor de fleste kvinder bare holdt deres mund og makkede ret.... og så blev hun også en af de bedste til sit håndværk: Skønhed!

Reklame // 

Det er svært ikke at blive en anelse benovet, når man dykker lidt ned i historien bag nogle af skønhedsindustriens største klassikere.
Det var en meget modig kvinde der innovativt satte sin dagsorden for mere end 100 år siden.
Elizabeth Arden åbnede en SPA, introducerede Yoga og sund livsstil og så udviklede hun en række produkter hvoraf enkelte stadigvæk ligger øverst på mange kvinders hitliste.
Hun var vild … blev døbt Florence, men SÅ skiftede hun også navn: Læs mere om kvinden ‘Arden’ og hendes liv her:

”Jeg ved ikke, hvad det er den kan! Men det virker!!”

… sådan sagde min venindes læge da hun endelig fik bugt med en række hudproblemer ved munden, udelukkende ved hjælp af Elizabeth Ardens ’Eight Hour Cream’ og netop dette produkt, der også blev smurt på benene af Elizabeths elskede heste efter et løb, bliver i dag brugt af kvinder overalt på kloden.
Jeg har haft den fast på natbordet i hvad der føles som en menneskealder og sådan kunne jeg blive ved. For Elizabeth selv  – og det firma hun byggede op … har igen og igen sat produkter på hylderne der udvikler sig til et ’must have’ og selv årevis efter gør en forskel for mange kvinder. Deriblandt ’Advanced Ceramide Capsules’.
Jeg fik produktet ved en tilfældighed, for snart 25 år siden, da jeg arbejdede som talkshowvært og nærmest druknede i nyheder.
Min makeup artist smurte det i ansigtet på mig efter et program og gav mig resten med hjem som en gave. Men det var først efter nogle uger, at det blev en del af mit liv; jeg skulle ud på en rejse og i stedet for den store krukke af dagcreme jeg havde stående i badeværelset, pakkede jeg de små kapsler ned i en pilleæske og tog dem med.
Siden er det blevet til én, lang kærlighedshistorie.

Der findes en masse statistik om produktet, lige fra hvordan de mindsker rynker til hvordan de styrker hudens naturlige kollagenproduktion.
Jeg må indrømme, at jeg først læser det nu, hvor jeg har sagt ja til at skrive om mine erfaringer.
Derfor kan jeg heller ikke fortælle jer om hvordan jeg ville have set ud, hvis jeg IKKE havde brugt dem. Det er blevet lidt som mine andre ritualer … en del af min hverdag.
Sidste nye skud på stammen er ’Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum’. De er lyserøde og bruges om natten. De skulle have en foryngende effekt. Jeg kan ikke fortælle hvordan de virker endnu, men de har en anden, mere fløjlsagtig konsistens. De oprindelige er mere olieagtige.

For mig er det aldrig bare produkterne … der skal altid følge en historie med. En stemning. Karma.
Elizabeth Arden er en inspiration, for hun gjorde hvad der stort set var umuligt på den tid: I en mandsdomineret verden, satte hun sig i førersædet forretningsmæssigt og viste på samme tid kvinder, at skønhed ikke bare handler om udseendet. Det var og er det hele billede: Krop og sjæl. Bevægelse, kost og velvære.
Det er sådan jeg vil leve mit liv: være dygtig til det jeg laver og samtidigt tage vare på det jeg har…

 

Comments are closed.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?