Akut rådgivning, brainstorm, coaching ... eller bare et par varme ord med på vejen - Pernille Aalund
2018! En nytårstale om alt det vi er ved at miste, hvis vi ikke passer på …
31. december 2017
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Den første dag i det nye år: Du kan gå selv, kravle eller lade dig bære …
1. januar 2018

Akut rådgivning, brainstorm, coaching … eller bare et par varme ord med på vejen

Og husk så ... ingen hændelse, ingen smerte, ingen udfordring ... der er altid en alternativ tanke, en læring - et potentiale for vækst.

 

 

Måske har du, akut, brug for at vende dine tanker, en sorg eller en smerte du står med. Måske har du brug for hjælp til et projekt, en tale, en karriereplan?

I 2018 åbner jeg op for nye klienter her i min lille konsultation i Ledøje.

 

Det kan foregå via telefonen, her hos os i landsbyen eller over skype.

Intet menneske bør stå alene, når verden ramler. Måske har du brug vende dine tanker, en akut sorg eller en smerte du står midt i.

Måske har du brug for noget der er meget mere langsigtet og konkret. Hjælp til en plan for dit eget liv, et kærlighedsforhold, et projekt, en præsentation, en tekst der skal skrives, en tale til den du elsker, en god snak før det næste job.

 

Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Akut omsorg og vejledning

Befinder du dig i en kritisk situation, hvor du behøver hurtig hjælp, er det muligt at booke en 15 min. telefonisk samtale. Det kan lette hjertet, give klarhed og bidrage med redskaber som kan hjælpe dig gennem resten af dagen. Kr. 495,- (incl. moms).

  • Personlig session – 1 times varighed:

Måske står du midt i en proces, men du har brug for ekstra øjne og ører for at komme ordentligt i land.  Jeg kan være de øjne og det øre …. give dig nogle konkrete redskaber og hjælpe dig med at skrue lidt på de tanker, der ofte forhindre os i at nå vores mål.

Hjælp til at skrive en tale, forfatte en tekst eller udarbejde en forretningplan for et kommende koncept er også et tilbud.

Vi mødes her hos mig eller via Skype. Hvis det drejer sig om erhvervsmæssige sammenhæng, kan vi mødes i din virksomhed.

Kr. 1.850,- (incl. moms).

Der gives en særskilt pris for et længere forløb.

 

  • Personlig session – 3 timers varighed:

Ønsker du mere tid, ved særlige udfordringer, er det muligt at booke en 3 timers session, der foregår via et personligt møde her hos mig. Som oftest går vi en god lang tur sammen og der vil også blive serveret lidt mad. Kr. 5.000,- (incl. moms).

 

Kontakt:

Du kan skrive til mig via min mail: [email protected].

Hvis situationen er akut, kan du sende mig en sms: 40550050

Og husk så … ingen hændelse, ingen smerte, ingen udfordring … der er altid en alternativ tanke, en læring – et potentiale for vækst. Du bør ikke samle på elendigheder eller lægge dig i skyggen af en smerte. Livstidsdømt. Lad din smerte blive et fundament, en trædesten, en trappe … på vej, mod alt hvad livet ellers har af muligheder. Mere stærk. Lykkelig. I live.

 

Comments are closed.