Coaching og konsulentarbejde - Pernille Aalund
Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen
Sådan gør du det umulige muligt!
6. november 2016
Dåbstale til den nyfødte
14. september 2017

Har du brug for konsulenthjælp eller coaching kan dette købes på timebasis.

Måske har du brug for et andet syn på den sag eller det dielemma du går og pusler med. Det kan være en privat udfordring eller det kan være et udvikling projekt du slås lidt med.

Jeg har mere end 30 års erfaring med at opbygge virksomheder og forretninger og min kompetence er primært koncentreret omkring målgrupper, kommunikation til målgrupper og kreative set-ups. Jeg har arbejdet med kontent og kvinder på stort set alle medieplatforme.

I mine mange år som talkshowvært med talkshows som: ‘Mænd ingen adgang’, ‘Pernilles Univers’ og ‘Qtv’, har jeg talt med tusindvis af mænd og kvinder og alle mine talkshows har haft et hold af dygtige journalister til den indledende research. Nogen egentlig uddannelse har jeg ikke, men der er en lang række ting som går igen i mange af mine interviews. Den samme smerte, den samme uro og de samme problematikker. Alt sammen erfaringer der er blevet lagret i min bedvisthed og i dag manifestere sig i de mange tekster og taler jeg løbende udgiver her på platformen eller i form af bøger.

Denne erfaring deler jeg gerne ud af i både private og professionelle sammenhænge.

Skriv til mig og hør mere om dine muligheder for en 1-1 samtale om det der gør dit liv besværligt eller måske har du bare brug for inspiration til at lægge en ny strategi for dit livsforløb eller din karriere.

En session koster 1850,- pr. time.

[email protected]

 

Comments are closed.