”Jeg vil have mere ... i mit parforhold ” - Pernille Aalund
Min eksmand og hans nye kæreste…
26. oktober 2017
15 grunde til at glæde sig over at være 50+!
1. november 2017

”Jeg vil have mere … i mit parforhold ”

BREVKASSEN:

Hej Pernille.

Jeg har en frygtelig uro i min krop. Et evigt ønske og higen efter “det på den andet side”.

Jeg elsker, alt når det er nyt og spændende, men så snart hverdagen indfinder sig, så vil jeg have noget nyt.

Det gælder primært i mit tilfælde, for mit parforhold. Jeg bliver ved med at hige efter kærligheden som den er på film. I det hele taget higer jeg efter det jeg ikke har. Jeg higer efter fremtiden, men søger konstant at leve i nutiden. Jeg higer efter alt, men så snart jeg har det, vil jeg have mere, eller noget andet.
Hvad kan jeg gøre? For i mit tilfælde, venter og venter jeg, men er aldrig rigtig glad! Hvordan kan jeg arbejde på det?

Kh

Katrine, 27, Vejle.

 

Kære Katrine

Tillykke! Du er født en skøn energi og en næsten ustyrlig nysgerrighed. Du er ’levende’, fuld af farver og i live.

Rigtig mange mennesker drømmer om et ’drive’ som dit. For det ER et drive. Det flytter dig og bringer dig hele tiden videre.

Svaghed og styrke går hånd-i-hånd.

Din største styrke vil også belaste dig og begrænse dig i din udvikling. Og hvordan så det? Jo… fordi det at flytte sig hele tiden og specielt i parforhold – kan skabe en uro i dit liv, der kan kræve for meget af dig på den lange bane.

Jeg kender din rastløshed fra mig selv… jeg kender det hele og jeg har brugt mange år på at tøjle min uro privat og i stedet bruge den som et mægtigt drive i jobsammenhænge. Jeg har hele tiden et projekt kørende, der får mig til at leve og brænde igennem.

Hvis du har et sundt parforhold – så bliv der. Græsset er sjældent grønnere andre steder. Brug i stedet dit behov for at være ’forelsket’ på arbejds og fritidsrelaterede projekter.

Øv dig i roen på det private.

Måske har du fundet én, du kan leve sammen med længe, måske er du stadig på en rejse. Men øv dig i at bruge den private bane til at få den base du har brug for, hvis din karriere skal bringe dig de eventyr du har brug for.

Vi kan klare meget som mennesker, men kaos har ingen af os lyst til at leve i.

Og husk så: Det vi vander vokser.

Se på alt det du HAR og ikke det der MANGLER… og bliv stædigt ved … indtil din hjerne forstår det og arbejder med dig i stedet for imod dig.

Det kræver disciplin, men den kan du godt mobilisere, hvis du vil 😊 Pøj-pøj på rejsen. Du har meget at glæde dig over!

Mange varme tanker

Pernille

…………….

Har du selv et spørgsmål til brevkassen. Så finder du en spørgeformular, der sikre din anonymitet, i bunden af hovedsiden: Brevkassen.

Comments are closed.