Min eksmand og hans nye kæreste… - Pernille Aalund
På fod med naturen
26. oktober 2017
”Jeg vil have mere … i mit parforhold ”
29. oktober 2017

BREVKASSEN:

Kære Pernille.

Kort fortalt så gik jeg fra min mand for nogle år siden (vi har voksne børn).

Han fandt dog hurtigt en anden.

Efter nogle måneder gjorde de det forbi, vi forsøgte igen, men nej.

Nu er der gået yderligere 3 år, hvor han har prøvet med hende igen, så mig og ja… lidt frem og tilbage.

Nu er situationen den, at han er sammen med hende på nuværende tidspunkt og her for nylig har han skrevet en mail til mig, hvori han siger, at han har valgt hende og vil gi deres forhold en chance.

Det må jeg så leve med og det var jo også mig der forlod ham. Jeg troede egentlig, at jeg var færdig med ham, men hmm… jeg synes det er svært.

Nu til mit spørgsmål:

Vi er begge, sammen med en række andre, inviteret til en hyggelig aften hos fælles bekendte.

Jeg har dog problemer med at møde ham og hans veninde. Har aldrig mødt dem sammen før… og så sammen med alle vores venner! Ved ikke hvad jeg skal gøre. De fleste af vores bekendte, tror jeg er videre. Mine nærmeste ved, at jeg er ked af det og har det svært ved situationen… hvad gør jeg?

Tager jeg med og “facer” det hele eller bliver jeg væk med en undskyldning … har du prøvet sådan en situation før? Er virkelig i tvivl. Håber du har et råd, måske du har oplevet en situation magen til?

 

Kærlig hilsen

Og tak for mange fine ord

Tina fra Kolding

(Brevet er redigeret)

 

Kære Tina

Ja… det har jeg selv prøvet og jeg er ikke i tvivl: Du skal møde op!

Du skal møde op og være den fantastiske kvinde du er.

Din reaktion den aften vil være den historie, du fortæller dig selv, men det betyder også at du skal i gang med den nye fortælling: I HAR forsøgt og det er opslidende at forsøge igen og igen – nu må I videre begge to. Hæng ikke fast i det, der er forulykket. Din smerte hænger sammen med alt det I har haft sammen og det er smukt, men nu må det stoppe.

Du er midt i livet og alt muligt godt venter lige om hjørnet.

Du kan sagtens rumme at møde dem begge. Det er du stærk nok til og stolt nok til.

Du vil føle dig stærkere end nogensinde bagefter. Brug denne aften til at slippe det, der HAR været. Og glæd dig på hans vegne. Det vil komme tifold tilbage og du vil få en masse respekt fra ham og jeres omverden.

Du skal være den bedste udgave af dig selv og det er netop DEN udgave af Tina, der vil være med til at definere din personlighed i fremtiden.

Udvis storsind. Udvis tolerance. Udvis respekt – og du vil få det samme tilbage fra andre.

Det er en helt unik mulighed for at sætte en streg i sandet på den fedeste måde. Og ved du hvad… det er ofte slet ikke så svært, som vi selv tror – snarere tværtimod;

Hvis ting får lov til at vokse… så gror de. Lad det rigtige vokse. Tillad dig selv at vokse. Du er stærk!

 

Mange varme tanker

Pernille

Har du selv et spørgsmål til brevkassen. Så finder du en spørgeformular, der sikre din anonymitet, i bunden af hovedsiden: Brevkassen.

3 Comments

  1. Tine Schødts siger:

    Kære Tina. Er enig med Pernille, mød op til festen, det sværeste er tiden op til, men er sikker på tiden bagefter vil gøre dig stærkere og en god følelse mod fremtiden. Kender den situation du skal til/igennem, og den dag idag har jeg et godt og ærligt forhold til min ex-mand og hans kone og ja deres fælles små børn, som jo er mine voksne døtres søskende. Det fedt at nå dertil og ikke mindst dejligt for alle ungerne ❤️

  2. Connie Mattsson siger:

    Kære Tina du skal møde op helt klart,. være den du er lad som ingen ting tag styringen og vis ikke du er ked af det,. har selv været der men bare i omvendt situation, hvor jeg var bange for min ex,mand,. , første gang jeg skulle møde ham igen var til vores sø’ns 30 års fødselsdag,. ,puha den var ikke sjov, men jeg rankede mig op læste lige hans signal,, som var klar og tydelig jeg kan ikke se dig i øjnene, nej ,men det kunne jeg gik hen og rakte ham hånd holdt mit blik fast han tog den uden at kigge på mig , jeg sagde tillykke med vores søn,. , i det jeg gjorde det viste jeg at jeg havde gjort en stor sejer , endelig havde jeg sejret over ham, den dag i dag selv om det er mange år siden kan han stadig ikke se mig i øjnene, jeg er kommet videre det er han ikke,. jo han har fundet en ny kone,. . og vi har det fint sammen, hende og jeg,. så derfor Kære Tina skeen over i den anden hånd lad dine følelser for ham ikke styre din aften, . du må selv videre uden ham,. i dit liv og det kan du tro mig , held og Lykke,. på din vej,.
    .

  3. Jeg er gift med min mand, vi elsker os dybt. Efter 30 år af vores ægteskab ændrer min mand og bliver til noget andet, det ser ud som om jeg var gift med en totalt fremmed. Jeg var så forvirret, da ting var forkert, mine børn var klar over, hvad der foregik mellem os, de taler faktisk med deres far, men der er ikke noget ændret. Jeg fandt ud af at min mand er at se en anden, jeg kunne ikke tro, at min mand sagde til mit ansigt, at han er for gammel til ham, han har brug for en yngre i hans liv, at han har brug for en skilsmisse, vi burde ende det op … men jeg don Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg elsker ham stadig så meget, ikke kun for den kærlighed jeg har for ham, men for børnenes skyld … hvordan kan nogen tage det rigtigt min … jeg lavede min mand, hvad han hans i dag tænkte om det sagde jeg til mit selvstændige nej, jeg kan ikke slippe bare sådan. jeg har altid hørt om læge goko hvordan han hjalp mange af min ven til at komme der, elsk dem tilbage og hjælpe dem i forskellige områder, hvor de har problemer, så jeg kontaktede ham, og jeg deler mine problemer med ham, han hjalp mig og min mand kom tilbage til mig med kærlighed og omsorg lige som før igen tak til Moses, hvis du har brug for hans hjælp kontakt: d[email protected] whatsapp ham +2348056398964

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?