Det magiske vand! - Pernille Aalund
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Bag facaden: Den fattige rige og den rige fattige
13. september 2019
Sådan kender du en ildsjæl!
23. september 2019

Det magiske vand!

Kan vand ’føle’ og kan man tale til sit vand? Lytter det?

 

Kan vand helbrede … udøve mirakler?
Kan vand ’føle’ og kan man tale til sit vand? Lytter det?

Ifølge den japanske forsker og alternative læge Masaru Emotos er svaret ja!
Jeg har altid interesseret mig for vand. For de helbredende kilder og det vand folk i årtusinder har valfartet til for at blive helet og helbredt. Hvorfor virker det? Hvordan virker det?
Hvis man fordyber sig lidt  bog ’The secret life of water’ vil vand aldrig nogensinde bare være vand.
Det vand vi tapper fra hanerne er stort set ’dødt’ – drænet for energi, hvorimod det vand der vælter ned fra et bjerg eller strømmer op fra en kilde er energi fyldt og levende. Har en sekskantet struktur lige som cellerne i vores krop og derved arbejder de to bedre sammen.

 

” I vitaliseret og levende vand samler vandmolekylerne sig i en sekskantet struktur. Det
betyder blandt andet, at det smager godt og blødt, passer godt til vores kroppes kemi
og virker normaliserende på kroppens vandholdige celler”.

Hvad der kunne være en forklaring på hvorfor det ikke er uvæsentligt hvilket vand vi drikker.
Masaru Emotos tager den dog et skridt længere. Han går så langt som at hævde, at vand har en hukommelse og ændrer sin struktur alt afhængig af hvilken energi vand bliver udsat for. Det er således synligt under et mikroskop at se hvordan vandet ændrer karakter fra en mudret masse, når man skriger af vandet og forbander det, til en smuk sekskantet størrelse, når det velsignes og er i et rum med en stærk positiv energi.
Hvis det er sandt, så forestil dig hvordan vi mennesker, der overvejende består af vand (70%) reagerer i negative og destruktive sammenhænge?

Vand er energi og vand er modtagelig for energi. Deraf yderligere en af mange forklaringer på hvorfor vand kan helbrede.

Da man mange steder i Danmark valgte at rette åerne ud, gik en stor del af det rige dyreliv tabt; krusninger, fald, hvirvler og strøm gav vandet det liv der skulle til for selv … at kunne give liv.

For et års tid siden blev jeg bekendt med Jan Johan Jepsen, der står bag den innovative virksomhed Addit Water. 
Addit Water har gjort det til en mission at udbrede kendskabet til struktureret vand. Vand der har undergået forvandlingen fra dødt til levende. Sammen med en gruppe mennesker der er lige så nørdet som han selv, har han kreeret en ’maskine’ der udsætter vandet for de samme bevægelser som dem vandet fra kildespring udsættes for.
I forbindelse med udviklingen af de, i øvrigt meget smukke ’maskiner’, der består af kæmpe kolber der slynger vandet på forskellig vis, ventede en anden opdagelse: Genstande af metal og glas der lå i rummet hvor vandet blev slynget … ændrede sin struktur og blev mere magnetiske: I det hele taget var der en anden energi det lille lokale og den energi skulle komme til at udvikle virksomheden yderligere. I dag producerer Addit Water vandflasker, Waterflow og Power Plates der ændrer vandes energi niveau og strukturerer det.

Det bliver hurtigt meget langhåret dette her og jeg har ikke selv hele overblikket; hver gang jeg kigger forbi de små lokaler, er der sket noget nyt i udvikling og viden. Jeg er bare en glad nysgerrig og videbegærlig sjæl  … jeg drikker vandet, har flasken i min taske OG i øjeblikket har jeg små metalringe, der har ligget i rummet, plastret på min krop forskellige steder, hvor der har været lidt udfordringer. På samme måder valfarter mennesker med forskellige sygdomme til det lille kontor i København. De henter vand … og hvordan det ender, det må I høre om en anden gang. Selv påtænker jeg at lægge et udvalg af mine smykker ind i de rum, der slynger vandet. Blot for at opleve om det kan bidrage yderligere. Det er for spændende et eksperiment til at lade være.
MEN … mit budskab er egentlig, at naturen har så meget at byde på og at der ligger en kilde til viden, en forklaring på mirakler og en verden af muligheder lige udenfor vores dør.
Hvilken gave ….

P.S.
Hvis du gerne vil have flere info om struktureret vand kan du følge denne FB side : Hvad er struktureret vand?

Addit Water har en del videoer liggende med mennesker, i særdeleshed sportsfolk, der deler ud af deres erfaringer.

 

 

1 Comment

  1. Pia Buus Nielsen siger:

    Jeg foreslår i mange situationer, at man drikker et glas vand. Vigtigt at starte dagen med et stort glas vand, det giver mave og tarme en rigtig start på dagen og alt det arbejde, der i løbet af dagen er skjult for os, nede i tarmenes dyb. Det forbedre også muligheden for at starte dagen med at udlede indholdet i endetarmen.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?