'Hverdagsglæde', helbredende tanker og hvordan man stikker en ny kurs - Pernille Aalund
Lidt om at forlade den seng man har ligget i … og folde sig ud
7. december 2017
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Designerstole, sofakunst og et svulmende kreditkort. Dyb lykke kan ikke købes …
11. december 2017

‘Hverdagsglæde’, helbredende tanker og hvordan man stikker en ny kurs

"People say, that motivation doesen't last forever. Well, neither does bathing - that's why we recommend using it on a daily basis" Zig Ziglar

 

 

En boganmeldelse//

Tanker kan helbrede, tanker styrer din emotionelle tilstand og dit energiniveau, tanker er den styrende kraft for alt i vort liv. Så hvorfor være negativ og leve et liv i vrede?

Hvorfor læse en masse bøger … hvis man kan nøjes med en enkelt?

Det er en af mange tanker bag den bouillonterning Henrik Mathiasen har bedrevet.

I et intenst sammenkog har forfatteren samlet en række hovedbudskaber om hverdagsglæde, lykke og livsvalg og kogt det hele ned til en fond på 100 sider af begejstring, arbejdsredskaber og viden.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet mig, da jeg første gang åbnede bogen, men det blev til en underholdende og livsbekræftende lørdag i sofaen. Der er fart over feltet og derfor kan mennesker der slås med for mange ord og endeløse forklaringer glæde sig til en vedkommende flirt med det positive mindset.

 

Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.

George Bernhard Shaw

 

En kvinde led af en personlighedsspaltning. Den ene af hendes personligheder havde et ganske almindeligt liv med et helt normalt helbred. Den anden personlighed led af en behandlingskrævende sukkersyge ….!!!

I et kontrolleret forsøg, offentliggjort i New England Journal of Medicine, blev en række personer opereret for stærke smerter i knæet. Eller … gruppen blev delt i to og den ene gruppe BLEV opereret hvorimod den anden udelukkende fik lagt nogle små snit i huden, der efterfølgende blev syet sammen igen. Den første gruppe fik det markant bedre, men til alles overraskelse var resultaterne i gruppe 2 identiske … ja indimellem ligefrem bedre eftersom patienterne ikke var plaget af et egentligt indgreb.

 

Tanker kan helbrede, tanker styrer din emotionelle tilstand og dit energiniveau, tanker er den styrende kraft for alt i vort liv. Så hvorfor fylde vores hoveder med negative forestillinger?

 

Bogen ’Hverdagsglæde – en bouillonterning af gode råd’ kommer vidt omkring med sine mange eksempler indenfor videnskab og forskning, men i sidste ende handler det om noget så simpelt som: Dine tanker!

DIN evne til at sætte en egen dagsorden for eget liv.

DIN evne til at give dig selv de bedste muligheder for at opnå lige præcis det du forventer af livet.

 

Man får ikke bare en masse god information på kort tid, man får også henvisninger til den videre færd, hvis det man læser, er noget man gerne vil lære mere om. Men lad mig slå fast: Bogen står fint alene!

 

Budskabet er klart: Du bestemmer selv hvordan din dag skal blive. Og glæde, helbred og lykke er noget du sagtens kan tage ejerskabet til – hvis du vil, tør og tager kampen.

 

Man bliver glad i låget af bogen og hvis man savnede benzin til at fjerne tungsind og problemer fra hverdagens dagsorden – så er ’Hverdagsglæde’ et rigtig godt sted at starte. Måske skal den bare læses denne ene gang … men jeg tror, at netop denne lille, herlige suppedas af nyttig information kan tåle et løbende opkog.

God læselyst!

’Hverdagsglæde – en bouillonterning af gode råd’   af Henrik Mathiasen

eBogen kan købes via dette link :

Bogen via Henriks Mathiasens eget website link: 

Comments are closed.