En tale: Det man skal ... og det man ikke skal. - Pernille Aalund
En barndoms smerte
18. oktober 2018
Vi kan vise, hvem vi er … leve ærligt!
15. november 2018

En tale: Det man skal … og det man ikke skal.

Når det så er sagt, skal man holde sig fra et 'IKKE', og i stedet besøge et VIL, et MÅ, et SKAL. De ord du former bliver til billeder -  broer i dine hjerne. Og det du kan se, er det der vil ske; Du bygger en vilje, en tro og et mod.

 

 

Der er steder man ikke skal besøge, mennesker man ikke skal tale med, ting man ikke skal fylde ind i sit hjem. Og tekster, sider, der aldrig skal åbnes, læses eller kommenteres på.

For alt hvad du inviterer indenfor i dit liv vil tage plads i dit hoved og under dit hjerte.

Du bliver hvad du vælger, også selvom det du vælger, ikke er den du er – eller vil være.

Det liv man lever – er det liv man får.

Når det så er sagt, skal man holde sig fra et ‘IKKE’, og i stedet besøge et VIL, et MÅ, et SKAL. De ord du former bliver til billeder –  broer i dine hjerne. Og det du kan se, er det der vil ske; Du bygger en vilje, en tro og et mod.

Derfor:

Der er mennesker jeg SKAL møde, steder jeg SKAL se. Ting, erindringer, jeg bare MÅ sætte som små markører i mit hjem. Stærke tekster jeg VIL læse, skrevet af mennesker der har udrettet noget eller vil noget godt og det gør en forskel.

Og så er der dem jeg skal elske, dem jeg mangler at møde, dem der venter lige om hjørnet. De kys jeg skal føle, de hænder jeg skal folde, de øjne jeg skal se, de arme jeg skal mærke omkring mig.

Overalt er tiden og jeg tager den og jeg bruger den og jeg lever mit liv i den. Jeg er nu. Og alt hvad jeg vil gøre og leve for og gøre plads til – gør jeg, fordi det gør en forskel.

Det er sådan jeg vil være, det er sådan jeg vil leve – det er sådan jeg er.

…………………

 

Hvis denne tale, taler til dig … giv den gerne et♥

‘Dagens ord og tidens tanker’ … er titlen på det brev jeg sender ud til faste følgere med jævne mellemrum. Hvis du følger dette link – kan jeg også sende et til dig. På den måde bliver du hele tiden orienteret om hvad der sker 🙂

12 Comments

 1. Niels Rasmussen siger:

  Kære Pernille jeg har nævnt dig og delt dit opslag på min væg ..
  Tak for dig i min verden..
  Jeg ber for dit fantastiske virke..
  God bless

  Bedste intentioner
  Niels Rasmussen

 2. Hej Pernille …
  Hold da op … Det er jo præcis sagens kerne ….
  Dette var en tekst jeg SKULLE læse .. og det var fordi min ven som delte den vidste at jeg havde brug for den, for at kunne komme videre…
  Tak .. <3 Du gør en forskel i mit liv nu Tak

  De varmeste hilsner Marianne

 3. Ella Moestrup siger:

  jeg er ved at tude når jeg læser denne tekst den taler så meget til mit hjerte

 4. Marianne Henriksen siger:

  Elsker alle dine livskloge taler

 5. Henrik siger:

  Pernille……for fanden….Jeg ville så gerne kalde dig filosof, men det er heldigvis ikke tilfældet, det er jo helt igennem logisk det du siger……men måden du siger det på, det gør forskellen, og er klasser bedre end filosofi.

  Kram
  Henrik Ljungstrøm

  • Pernille Aalund siger:

   Tak Henrik … nu må vi se om alle disse tanker kan bære den næste spændende rejse 🙂

 6. Mariane siger:

  Tak for at minde os om, at vi skal være bevidste om det vi siger, tror på og sender. Det blir vores liv og heldigvis er der andre veje at gå, hvis vi kommer på afveje. Tak for dine kloge ord, Pernille ❤️

 7. Ida Blædel siger:

  Passer lige på mig.

 8. Hanne siger:

  Af hjertet tak <3