Bønnens Kraft - Kan man bede om alt? - Pernille Aalund
De rigtige mennesker og de forkerte
25. oktober 2020
9 væsentlige ingredienser til et langt og lykkeligt liv
6. januar 2021

Bønnens Kraft – Kan man bede om alt?

Bøn kan flytte et menneske... skabe fokus, vande de vigtige værdier og sætte os i forbindelse med den Guddommelige kraft.

Bøn er et magtfuldt redskab på rejsen mod indre fred og glæde. Gennem bøn møder vi mirakler, velsignelser og åbenbaringer. Vi mærker taknemmeligheden.
I november måned 2020 udkom jeg med bogen ‘Bønnens kraft’.

‘Bønnens Kraft’ er tilegnet den skælven, der lever i hvert eneste menneske.
Den beskriver min egen rejse fra uro, smerte og kaos henimod indre ro, fred og glæde.
Og så beskriver den hvordan jeg selv har brugt bønnen til at manifestere mine inderste drømme, visioner og håb.

Hvilken Gud? Vil du måske tænke…
Jeg ønsker ikke at låse bogen fast i en enestående overbevisning eller religion.
Uanset hvordan du møder Gud … du er velkommen!

Bogen beskriver hvordan dét, mange mennesker oplever som et kontroltab, ikke behøver være et tab, men derimod en velsignelse: Når vi, gennem bøn, slipper magten og overgiver os til den sande essens, nemlig at være, … løsnes vi fra smerten, og dermed er de første skridt på rejsen allerede blevet til en ny virkelighed.

Hvad kommer først, er jeg ofte blevet spurgt, bønnen eller Gud?
I mine mange samtaler med mennesker har jeg erfaret, at det er meget individuelt. For nogen begynder det hele med en åbenbaring, et stærkt møde med det guddommelige, hvorefter det udvikler sig til en dialog og dermed er grundstenen blevet lagt til den egentlige bøn.

(Hvad jeg mener med dialog, vil jeg komme ind på i bogen).
For andre, som jeg selv, bliver selve bønnen vejen til Gud:
I min dybe længsel efter at opleve, at der fandtes noget større end de udfordringer jeg stod med i min egen lille verden, rakte jeg ud i bøn, men det var først da jeg, mange år senere, i dyb smerte, satte Gud helt fri og slap kontrollen og alle mine egne forestillinger om et Gudsbillede, at jeg blev hørt.
Og egentlig er det logisk nok; Hvordan beskriver man det ubeskrivelige?
Gud bliver meget hurtigt udsat for menneskets behov for at forstå, kunne se og beskrive alt ned til den mindste detalje. Når det ikke er muligt tvivler vi og tvivlen er den største hindring for overgivelse.

Bogen kredser derfor om to centrale områder: Gud og bøn. Og jeg har valgt at indlede med delen: Vejen til Gud. Derefter delen om bøn.
På den måde håber jeg at kunne hjælpe dem, af jer læsere, der stadig har en indre modstand, når I hører ordet Gud: At I vil sænke skuldrene, løfte brystkassen, åbne hjertet, slippe det konstante mylder af tanker og tillade at den ro, indre fred og glæde som vi alle sammen har adgang til … får lov til at indfinde sig.
Knyttet til intet – åben for alt.

Udover håndgribelige og meget konkrete redskaber til hvordan man kan komme i gang med sin egen bøn, indeholder bogen også bud på en række bønner du kan drage nytte af i svære stunder eller når du har brug for en mere intens kontakt til din indre kerne og det Guddommelige. Indimellem kan man selv mangle ord.

Bogen kan købes i den lokale boghandler, på nettet eller hentes ned fra en af de mange tjenester/apps som lydbog (Mofibo, Bookbeat mm.)
Den er udgivet på forlaget Gyldendal og den vejledende pris er 250,-

Hundredevis af af læsere har allerede delt deres glade og overvældende oplevelser med bogen på de sociale medier.
Hvis du, der læser dette,  selv har en kommentar til bogen må du meget gerne dele den nedenfor.

Jeg håber bogen vil gribe dig om hjertet og give dig de velsignelser du længes efter.

Kærligst
Pernille

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Comments

 1. Hanne Barfred siger:

  Bare det at lytte til Pernille skaber en ro i mig glæder mig til at læse bogen, men indtil den kommer fra min datter lytter jeg på lydbog. Hvor er der mange gode råd som jeg vil bruge fremadrettet. Er jeg lidt for tænkende tænder jeg for lydbogen.

 2. Christine Kurt siger:

  Tro kan flytte bjerge, og i dag mere end nogensinde, har vi brug for ro og eftertænksomhed. En bøn er en tanke, som kan holde os fast i det som virkelig betyder noget for os. Noget som vi kan reflektere over; noget som vi kan lære af, og bevæge os i en retning ud fra. Et pejlemærke, for hvilket menneske vi gerne vil være, og hvilket liv vi gerne vil leve. Det er det, som jeg tager med mig, når jeg læser din bog. En tanke om håb, om kærlighed, om min plads i mig i mig selv og så uendelig mange flere ting. Tro, håb og kærlighed og sindsro bønnen betyder så meget for mig, at jeg har fået det tatoveret i et kompas sammen med mine børns og mands fødselsdage Det er min guide og mit holdepunkt gennem livet, ligesom denne bog ❤️ hvis jeg skulle være så uendelig heldig at vinde denne smukke præmie skulle den være i den forgyldte udgave

 3. Marianne Bukhave siger:

  Dejlig – inspirerende bog. Løfter energien til et højere niveau og har givet mig troen på min tro, mine ritualer og livet. Det er ikke blot en bog, som jeg har læst, det bliver en opslagsbog fremadrettet og et hjælpemiddel til mine bønner og ritualer. Har manglet sådant et redskab i mange år og hjælper mig i min livsproces. TAK

 4. Helle Holmer Petersen siger:

  En fantastisk inspirerende bog
  Jeg har efterfølgende lavet min egen bøn, helt tilpasset mig.
  Det kan jeg varmt anbefale.
  Det gør min tro på fremtiden meget stærkere. Selv i en corona tid giver det håb.
  Jeg ber om store ting, såsom glæde, lykke og medfølelse.
  Jeg føler allerede her efter et par uger, jeg har flyttet mig.
  Med stor taknemmelighed ❤️

 5. Louise Østergaard Høgh siger:

  Din bog er vidunderlig. Den giver god inspiration til hvordan bøn kan blive en fast del af livet og hverdagen og får det til at blive noget alle kan – ikke kun noget man går i kirke og “klarer”. Super skøn bog. Tak

 6. Maria Jespersen siger:

  En vidunderlig bog, som jeg varmt kan anbefale! – Den er et must have! Den velsigner mig og griber mig om hjertet. Den er som en bibel for mig. Af hjertet TAK. Den har givet mig håb og tro i en verden, hvor vi netop har brug for bønnens kraft til at guide os på rette vej.

 7. Pernille Linnet siger:

  Helt fantastisk dejlig bog ❤️ Pak fordomme om bøn og religion væk og glæd dig til en uforglemmelig og gribende bog, som i sandhed gav mig fornyet håb og overskud

 8. Vibse siger:

  Det ér ikke bare en bog. Den er nu mit kæreste eje, og med mig hver dag i min morgenrutine. De varmeste anbefalinger – køb den ❤️

 9. Din bog hjælper mig med at holde kontakten til min sjæl og min kerne gennem bøn.
  Jeg praktiserer daglig dine bønner. Det er mit helt eget ritual, som giver ro og tryghed. Jeg lærte det af dig ved at lytte til dine 11:11 bønner fra starten af foråret, da Corona ramte i 1. bølge.
  Din bog kommer som kaldet nu, hvor Coronasmitten igen slår til for alvor – der er håb og trøst at finde i den.

 10. Michell siger:

  Tak for denne vigtige bog og at bryde tabuet om at bede. Jeg har ikke lærte at bede, men har siden barnsben gjort det intuitivt. Jeg elsker hele din introduktion til gud, din videns/erfarings deling. På lydbog din stemmes energi der røre mig og griber mig om hjertet. Jeg må bare også bare eje den fysiske bog, så dens tyngde kan hvile i mine hænder imens jeg genlæser den. Bøn styrker mig og udvider mit hjerte, når jeg rækker ud for mine nære/ kære, verden og mine skridt i livet. Skruer op for svar og tegn fra den anden side. Gør ydmyg og taknemlig.

 11. Natasja Kalving Hansen siger:

  Tak!!!
  Jeg har ikke selv bogen endnu, men har alligevel fået læst et stykke af den… Bogen er let at læse, den er ærlig, kærlig og dejligt inspirerende… den bringer ro og håb ❤️ Jeg elsker alle mine bøger fra dig og denne glæder jeg mig særligt meget til at kunne læse den igen og igen… den skal stå fast lige ved siden af min seng sammen med de andre skønne bøger fra dig 🙂

  Kærligst Natasja

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?