AKTIVITETER

Forskellige aktiviteter med Pernille Aalund

BOOK EN AKTIVITET

Pernille udbyder en lang række aktiviteter, hvor du kan booke hende til at holde et foredrag, holde en tale, holde et kursus, eller coache dig gennem et forløb.
Du kan både afholde det via din virksomhed, i lokaler velegnet til formålet, hjemme hos dig selv, eller hjemme hos Pernille i hendes pensionat.

FOREDRAG

Hvad: Overordnet set - kan Pernille skræddersy et foredrag til dig og/eller din virksomhed, så længe det ligger inden for hendes kompetenceområde. Pernilles booker: Charlotte Andersen, Novom event - kan tage den indledende dialog. Pernilles faste foredrag kan du få et overblik over ved at klikke på "Se hvilke foredrag du kan booke".
Foredragene aftales fra gang til gang. Hvad enten du ønsker 1 hel sammenhængende time, 2 x 45 minutter eller et oplæg med efterfølgende debat.

Hvor: Der er en stor fleksibilitet med hensyn til Pernilles foredrag. Lige fra de små private foredrag med bare 10-20 tilstedeværende - op til de store kongresser, hvor der er flere tusinde mennesker tilstede.

Hvordan: Kontakt Cecilie på [email protected]

 

Pris: Fra 5.000,- til 25.000,- Afhængig af antal deltagere. Derudover moms, transport og evt. ophold.

Se hvilke foredrag du kan booke


TALER

Hvad: Pernille bliver booket til at holde taler ved private anliggender som fødselsdage, bryllupper og begravelser. Hun har ligeledes holdt åbningstaler for virksomheder og institutioner samt ved launch af nye produkter.
Du kan se et uddrag af Pernilles taler på Facebook-siden: "Pernille Aalund – Det har livet lært mig". Alle Pernilles taler tager afsæt i hendes værdigrundlag. Hun taler derfor ikke direkte om mennesker og/eller produkter, men om tidsånden og de ting, der overordnet optager mennesker og fylder i deres liv. Kærlighed og nærvær, prioriteringer, forandringer, alder, lykke og familieliv.

Hvordan: Kontakt Cecilie på [email protected]

Pris: 5.000,- + moms og transport


TJENESTER

Signeret bog med personlig tekst
kr. 199,-

Til dig selv... eller en du holder af. Jeg skriver i de små bøger her fra hjemmet og sender dem direkte til den aftalte adresse. Kontakt mig på [email protected]

En lille personlig lydfil .. fra hjertet
• kr. 495,-
En lille personlig refleksion fra mig til dig. Indtalt som lydfil og sendt til dig eller en du holder af. Skriv til [email protected]

Private saloner
250 kroner pr. deltager // min 20 pers.
Små sammenkomster i privat regi, i private hjem, på den lokale skole eller i det lokale forsamlings hus. Jeg kommer forbi, holder 1 times foredrag, læser op fra udvalgte taler og efterfølgende er der mulighed for snak.
Kontakt: [email protected]

 


Akut rådgivning, brainstorm, coaching - eller bare et par varme ord med på vejen:

Hvad: Måske har du, akut, brug for at vende dine tanker. Måske har du brug for hjælp til et projekt, en tale, en karriereplan?
I 2018 åbner jeg op for nye klienter her i min lille konsultation i Ledøje.

Se hvilke ydelser du kan booke


“Vi er alle sammen dømt til døden på et tidspunkt. Og hvis alle vores gerninger skal ånde os i nakken når vi ånder ud – har vi så ikke en forbandet pligt til at bruge vores liv bedst tænkeligt?”

PERNILLE AALUND