Akut rådgivning, brainstorm, coaching - eller bare et par varme ord med på vejen - Pernille Aalund

Akut rådgivning, brainstorm, coaching - eller bare et par varme ord med på vejen

Akut rådgivning, brainstorm, coaching - med Pernille Aalund


Måske har du, akut, brug for at vende dine tanker. Måske har du brug for hjælp til et projekt, en tale, en karriereplan? I 2018 åbner jeg op for nye klienter her i min lille konsultation i Ledøje. Det kan foregå via telefonen, her hos os i landsbyen eller over skype. Hvis det er i erhvervsmæssige sammenhænge kan vi sætte et mentorforløb op, der enten kan foregå fra din arbejdsplads eller kontorfaciliteter i København. Intet menneske bør stå alene midt i en udviklingsproces. Måske har du brug for noget der er meget mere langsigtet og konkret. Hjælp til en plan for dit eget liv, et kærlighedsforhold, et projekt, en præsentation, en tekst der skal skrives, en tale til den du elsker, en god snak før det næste job.

Du kan vælge mellem følgende muligheder:


Akut vejledning

Pris: Kr. 495,- (incl. moms).

Befinder du dig i en kritisk situation, hvor du behøver hurtig hjælp, er det muligt at booke en 15 min. telefonisk samtale. Det kan lette hjertet, give klarhed og bidrage med redskaber som kan hjælpe dig gennem resten af dagen.


Personlig session – 1 times varighed

Pris: Kr. 1.850,- (incl. moms).

HMåske står du midt i en proces, men du har brug for ekstra øjne og ører for at komme ordentligt i land. Jeg kan være de øjne og det øre …. give dig nogle konkrete redskaber og hjælpe dig med at skrue lidt på de tanker, der ofte forhindre os i at nå vores mål. Hjælp til at skrive en tale, forfatte en tekst eller udarbejde en forretningplan for et kommende koncept er også et tilbud. Vi mødes her hos mig eller via Skype. Hvis det drejer sig om erhvervsmæssige sammenhæng, kan vi mødes i din virksomhed.


Personlig session – 3 timers varighed

Pris: Kr. 5.000,- (incl. moms).

Ønsker du mere tid, ved særlige udfordringer, er det muligt at booke en 3 timers session, der foregår via et personligt møde.


Kontakt:

Du kan skrive til mig via min mail: [email protected] Hvis situationen er akut, kan du sende mig en sms: 40550050

Lad ikke mennesker, der ikke vil dig det bedste, befolke dit liv, dræne dig for energi og efterlade dig med en håbløs stemning af utilstrækkelighed.

Pernille Aalund

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?