Pernilles bøger

Pernille Aalund udgiver taler om livet

Talen er i højsædet i Pernille Aalunds første tre bøger i bog-serien: '10 taler om ...', som udkommer den 19. august. Og med sit ærlige og personlige sprog går talerne lige i hjertekulen på læserne.

- Talerne er skrevet ud fra et stærkt ønske om mere fokus på værdier, følelser og medmenneskelighed og på, hvordan vi kan få det bedst tænkelige liv baseret på handlinger, der ikke er så smertefulde for os selv eller mennesker omkring os. Og ikke mindst: Hvordan vi hele vejen gennem dette liv til stadighed kan ændre egne betingelser, fortæller Pernille Aalund.

De tre bøger indeholder hver ti nærværende taler, som tager udgangspunkt i Pernille Aalunds liv og egne erfaringer, men først og fremmest iagttagelser under de mange tusinde snakke hun har haft med mænd og kvinder over en årrække. Dybe samtaler om alle sider af menneskelivet - fra de store tragedier til hverdagens lette bekymringer.

De små taler bevæger sig fra erkendelse og savn helt frem til, hvad det egentlig er, vi i sidste ende ønsker, at vores liv skal indeholde.

Det liv du lever - er det liv, du får!

  LÆS MERE HER

10 taler

Andre bøger

Hvad du ønsker skal du få 2.0


Det er min erfaring, at det du tror på, ser for dit indre blik og SELV føler du fortjener også er det der sker.. Det er aldrig for sent at sætte en ny scene for sit liv. For en årrække tilbage skrev jeg bogen: Hvad du ønsker skal du få!

Bogen var en sammenskrivning af de redskaber jeg havde udviklet gennem årene. Først langt senere gik det op for mig, hvor stor en betydning denne bog havde fået for en lang række mennesker. Jeg valgte at genbesøge teksten, skrive lidt til og trække lidt fra - 2.0 er derfor et sammensurium af råd og overvejelser. Alle sammen baseret på egne erfaringer, samt samtaler og interviews med mange tusinde kvinder gennem mere end 25 år.

Rigtig god læselyst!

KØB HER

Svøm, tænk, spis, elsk


Pernille Aalund var grundigt træt af sig selv, sin krop, sin livsrytme og alt for mange usunde beslutninger på den private bane.

På seks måneder lykkedes det hende at få ’svømmet, tænkt, spist og elsket’, det meste på plads. Bogen er en lille opdagelsesrejse. En inspiration til hvordan man, ved stædigt, at gøre plads i kalenderen til den daglige svømmetur, kan opleve, at krop og sjæl smelter sammen til en mere harmonisk helhed.

KØB EBOG
KØB PAPERBACK

Pernilles taler i personlig udgave


Skrevet til hjertet; fra hjertet
10 udvalgte taler trykt i ganske særlig og helt unik, personlig udgave. Bogen specialtrykkes, med din egen dedikation og personligt forord.
En gave til en kær veninde, søster, mor eller... dig selv.

BESTIL HER