Pernilles Univers Webshop

Oplysninger om Webshop

Pernilleaalund.com

Grønnehavevej 9
3390 Hundested
Hjemmeside, shop og BLOG URL: https://pernilleaalund.com/

CVR-nr:  CVR : 18 35 72 83
Bank: Nordea A/S
Reg:  2191 Konto: 0801 3235 29

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for Pernille Aalund
OBS!
Vedr. kurser, workshops og uddannelser: Se nederst i dette dokument.

Bestilling

Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms. Kreditkort gebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.

Når du bestiller produkter/ydelser fra ’Pernilles Univers’, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager den automatiske bestillingsbekræftelse fra PernilleAalund.com. Bestillings-bekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.

 

Betaling

Du har følgende muligheder for betaling:

 1. Dankort/VISA , VISA Electron, Mastercard, American Express, JBS
 2. MobilePay
 3. ViaBill – Rente og gebyrfrit
 4. Depositum etc. fra vores betalings side: “Betal”

Pengene trækkes fra evt. benyttet betalingskort, når din service bestilles.

Der er INGEN returret, fortrydelsesret eller garanti på ydelser!

Vær opmærksom på, at du ved køb af varer med digitalt indhold (bøger og artikler) HELLER IKKE har fortrydelsesret, selv om du handler på nettet, jf. Forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2 nr. 13.

Reklamationsret

Købeloven giver dig som forbruger to års reklamationsret. Reklamationsret.

Bestillingsbekræftelse

Så snart vi har modtaget din bestilling, sender vi en e-mail med bekræftelse til den adresse, du har opgivet i forbindelse med købet. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum samt et ordrenummer.

Der vises en kopi af bestillingen i forbindelse med købets gennemførsel. Du kan efterfølgende hente dine bestillings- og købsdokumenter online, hvis du har oprettet en brugerkonto på PernilleAalund.com

Ved afsendelsen/udførelsen modtager du en e-mail med din faktura.

PernilleAalund.com forbeholder sig dog retten til uden begrundelse at afvise enhver ordre eller bestilling.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører indehaveren af PernilleAalund.com. Billeder og andet materiale på hjemmesiden, eller dele heraf, må derfor ikke bruges, kopieres eller reproduceres uden PernilleAalund.com’s tilladelse.

Det samme gælder billeder og andet materiale, der indgår som en del af de leverede varer eller ydelser, leveret eller anvendt af PernilleAalund.com.

Oversigt

Velkommen til ’Pernilles Univers’. På PernilleAalund.com har vi en abonnementstjeneste (blog), som giver vores medlemmer adgang til egen producerede videoer, der streames via internettet til visse computere og andre enheder med internetadgang.

Denne tjeneste stilles til rådighed for dig af PernilleAalund.com ejet af Pernille Aalund, Grønnehavevej 9, 3390 Hundested.

Disse Brugerbetingelser gælder for din brug af vores tjeneste. I disse Brugerbetingelser betyder referencer til “video tjeneste”, “video-tjenesten”, “vores tjeneste” eller “tjenesten” den tjeneste, som PernilleAalund.com stiller til rådighed, og som giver medlemmer mulighed for at opdage og se videoer og artikler skrevet og egenproduceret, herunder brug af funktioner, webstedet og brugergrænseflader samt brug af alt indhold og software, der er forbundet med tjenesten.

Bemærk venligst, at disse Brugerbetingelser indeholder hyperlinks, der muligvis kun er tilgængelige via vores websted.

Accept af Brugerbetingelserne. Disse Brugerbetingelser regulerer din brug af ’Pernilles Univers’ -tjenesten. Brug ikke ’Pernilles Univers’ -tjenesten, hvis du ikke kan acceptere disse Brugerbetingelser. Det er udelukkende ’Pernilles Univers’ der er en betalingstjeneste. Alle øvrige tekster og taler på PernilleAalund.com kan benyttes gratis, med respekt af gældende ophavsrettigheder.

Ændringer i Brugerbetingelserne. ’Pernilles Univers kan fra tid til anden ændre disse Brugerbetingelser. Sådanne ændringer træder i kraft med det samme, men er først gældende for eksisterende medlemmer 30 dage efter offentliggørelsen, med mindre andet er oplyst. Vi vil tilstræbe at offentliggøre tidligere versioner af Privatlivspolitikken fra de foregående 12 måneder.

 1. Kommunikationspræferencer. Du accepterer at modtage kommunikation fra PernilleAalund.com om din konto i elektronisk form. Denne kommunikation kan omfatte e-mails, der sendes til den e-mailadresse, du oplyser ved registrering, eller opslag af kommunikation på ’Pernilles Univers’-tjenesten eller på siden “Din konto” og vil omfatte meddelelser om din konto (f.eks. betalingstilladelser, ændring af adgangskode eller betalingsmåde, bekræftelses-e-mails og andre transaktionsoplysninger) og er en del af dit forhold til PernilleAalund.com. Du accepterer, at meddelelser, aftaler, oplysninger eller anden kommunikation, som vi sender til dig elektronisk, opfylder lovmæssige krav til udveksling og accept af oplysninger og betingelser, herunder at kommunikationen er skriftlig. Du bør gemme kopier af elektronisk kommunikation ved at udskrive den på papir eller gemme en elektronisk kopi.
 2. Medlemskab, fakturering og afmelding
  1. Medlemskab
   1. Løbende medlemskab. Dit medlemskab af ’Pernilles Univers’ fortsætter indtil du afmelder medlemskabet, eller vi opsiger det. Du skal have forbindelse til internettet og anvise en gyldig og anerkendt betalingsmåde (som til enhver tid kan opdateres, “Betalingsmåde”) for at bruge ’Pernilles Univers’-tjenesten. Vi fakturerer dit medlemsgebyr via din Betalingsmåde. For at undgå at blive faktureret for næste medlemsgebyr via din Betalingsmåde skal du afmelde dit medlemskab, før det fornys.
   2. Vi kan tilbyde et medlemskab, hvor du ubegrænset kan se de videoer og læse de artikler, som er tilgængelige på ’Pernilles Univers’ tjenester. Der vil løbende være nye videoer tilgængelige inden for de givne kategorier. Vi forbeholder os retten til at ændre, opsige eller på anden måde revidere de abonnementer, vi tilbyder.
   3. Vi begynder at fakturere dig for det månedlige medlemsgebyr via din Betalingsmåde på oprettelses dagen, medmindre du afmelder medlemskabet inden en måned før.
   4. Du får ikke besked fra os om fortsat medlemskab. Vi fortsætter med at fakturere dig for medlemsgebyret via Betalingsmåden hver måned, indtil du afmelder medlemskabet.
  2. Fortrydelsesret

Du giver dit samtykke til, at medlemskabet starter øjeblikkeligt, når du klikker på “Start medlemskab” under tilmeldingen, hvilket gør det muligt for dig straks at tilgå ’Pernilles Univers’-tjenesten og streame træningsvideoer og læse artikler. Du accepterer, at du samtidig giver afkald på din fortrydelsesret, men dette berører ikke din ret til at afmelde medlemskabet når som helst.

  1. Fakturering
   1. Løbende fakturering. Ved at starte dit ’Pernilles Univers’ -medlemskab og oplyse eller angive en Betalingsmåde bemyndiger du os til at trække betaling via Betalingsmåden for et månedligt medlemsgebyr på den på det tidspunkt gældende. Du accepterer, at det beløb, der faktureres hver måned, kan ændre sig.
   2. Prisændringer. Vi forbeholder os retten til at ændre prisen for vores tjeneste eller komponenter deraf når som helst og uden forudgående varsel. Prisændringer træder i kraft tidligst 30 dage efter, du har fået besked via e-mail.
   3. Medlemsgebyret for vores tjeneste faktureres ved begyndelsen af betalingsdelen af dit medlemskab, medmindre og indtil du afmelder medlemskabet. Vi fakturerer dig automatisk via din Betalingsmåde den dag du tilmeldte dig. Vi forbeholder os retten til at ændre faktureringstidspunktet, særligt, som anført nedenfor, hvis Betalingsmåden ikke er blevet afregnet eller accepteret.
   4. Ingen refusion. Betalinger refunderes ikke, og der ydes ingen refusion eller kreditter for delvist brugte perioder. Efter afmelding vil du dog have adgang til tjenesten frem til udgangen af den igangværende faktureringsperiode. Vi kan når som helst og af en hvilken som helst grund yde refusion, rabat eller give en anden godtgørelse til nogle eller alle medlemmer (“kreditter”). Størrelsen og karakteren af sådanne kreditter, og beslutningen om at give dem, er helt efter vores skøn. Tildelingen af kreditter i ét tilfælde berettiger dig ikke til kreditter i fremtidige og/eller lignende tilfælde og forpligter os heller ikke under nogen omstændigheder til at give kreditter fremover.
   5. Betalingsmåder. Du kan redigere oplysningerne om din Betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på via din profil på PernilleAalund.com -webstedet. Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelig dækning eller andet, og du ikke redigerer din Betalingsmåde eller afmelder din konto (se “Afmelding” nedenfor), hæfter du fortsat for ikke-betalte beløb og bemyndiger os til at fortsætte med at fakturere dig via Betalingsmåden, med eventuelle opdateringer. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres. For visse Betalingsmåder kan udstederen af Betalingsmåden afkræve dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Henvend dig til udstederen af Betalingsmåden for mere information.
   6. Du kan afmelde dit ’Pernilles Univers’-medlemskab når som helst. Du vil fortsat have adgang til ’Pernilles Univers’-tjenesten frem til udgangen af den kvartårlige faktureringsperiode. Vi yder ikke refusion eller kreditter for delvist brugte medlemsmåneder eller usete videoer. For at afmelde medlemskabet skal du gå til “Din konto” på vores websted og følge afmeldingsinstruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.
  2. ’Pernilles Univers’-tjeneste
   1. ’Pernilles Univers’-tjenesten, og indhold, der tilgås gennem vores tjeneste, er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et ’Pernilles Univers’-medlemskab, tildeler vi dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at tilgå ’Pernilles Univers’ -tjenesten og se videoer og læse artikler gennem tjenesten udelukkende via streaming til samme formål. Bortset fra den ovennævnte begrænsede licens overdrages du ikke nogen rettighed, adkomst eller andel i indholdet. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger eller dele de Pdf’er, du har adgang til. Alle Pdf’er er forsynet med en særlig kode for at forhindre misbrug og deling.
   2. Vi opdaterer løbende ’Pernilles Univers’-tjenesten, herunder indholdet. Derudover tester vi løbende forskellige aspekter af vores tjeneste, herunder vores websted, brugergrænseflader, serviceniveauer, abonnementer, kampagner, tilgængelige træningsvideoer, levering og priser. Vi forbeholder os retten til, og du accepterer hermed, at vi må inkludere dig i eller ekskludere dig fra disse tests uden varsel. Vi forbeholder os retten til helt efter eget skøn fra tid til anden at ændre, hvordan vi tilbyder og driver vores tjeneste.
   3. Du accepterer at bruge ’Pernilles Univers’-tjenesten, herunder alle funktioner forbundet dermed, i overensstemmelse med gældende lovgivning, regler og bekendtgørelser eller andre restriktioner om brug af tjenesten eller indholdet deri. Du accepterer, at du ikke må arkivere, downloade (udover nødvendig caching til personlig brug), gengive, distribuere, modificere, fremvise, udføre, offentliggøre, licensere, fremstille afledte værker af, sælge eller bruge (bortset fra som det udtrykkeligt tillades i disse Brugerbetingelser) indhold og information indeholdt i eller indhentet fra eller gennem ’Pernilles Univers’-tjenesten uden udtrykkelig og skriftlig tilladelse fra PernilleAalund.com. Du accepterer også, at du ikke må: omgå, fjerne, ændre, deaktivere, forringe, eller hindre indholdssikringerne i ’Pernilles Univers’-tjenesten; skaffe dig adgang til ’Pernilles Univers’-tjenesten ved hjælp af en robot, spider, scraper eller et andet automatisk middel; dekompilere, foretage reverse engineering eller disassemblering af software eller andre produkter eller processer, der er tilgængelige gennem ’Pernilles Univers’-tjenesten; indsætte kode, produkter eller manipulere indholdet i ’Pernilles Univers’-tjenesten på nogen måde; eller benytte dig af datamining, dataindsamling eller dataudtræk. Derudover accepterer du, at du ikke må uploade, opslå, e-maile eller på anden måde sende eller overføre materiale, der er beregnet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr tilknyttet ’Pernilles Univers’-tjenesten, herunder softwarevirus eller anden computerkode, filer eller programmer.
   4. Tilgængeligheden og udbuddet af videoer, Pdf’er og artikler vil ændre sig fra tid til anden. Billedkvaliteten på streamede videoer kan variere fra computer til computer og enhed til enhed og kan påvirkes af flere faktorer, såsom hvor du er, den tilgængelige båndbredde gennem og/eller hastigheden på din internetforbindelse. En downloadhastighed på mindst 5 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i HD, hvilket defineres som 720p eller bedre. En downloadhastighed på mindst 25 Mbps pr. stream anbefales for at modtage indhold i Ultra HD, hvilket defineres som en opløsning højere end 1080p. Du er ansvarlig for alle gebyrer for internetadgang. Henvend dig til din internetudbyder for information om eventuelle datagebyrer. PernilleAalund.com fremsætter ingen erklæringer eller garantier vedrørende kvaliteten af seeroplevelsen på din skærm. Den tid, det tager for en video at starte, vil variere afhængigt af et antal faktorer, såsom hvor du er, aktuelt tilgængelig båndbredde, den valgte video og konfigurationen på din enhed.
   5. Vi kan stoppe eller begrænse din brug af vores tjeneste, uden kompensation eller varsel, hvis vi konstaterer eller med rimelighed mener, at du (i) overtræder nogen af disse Brugerbetingelser eller er involveret i ulovlig eller upassende brug af tjenesten.
  3. Adgangskoder og kontoadgang
   1. Det medlem, der har oprettet ’Pernilles Univers’-kontoen, og hvis Betalingsmåde bliver trukket, kaldes her Kontoejeren. Kontoejeren har adgang til og kontrol over ’Pernilles Univers’-kontoen. Kontoejerens kontrol udøves gennem brug af Kontoejerens adgangskode, så for at bevare denne eksklusive kontrol bør Kontoejeren ikke afsløre adgangskoden til andre. Desuden, hvis Kontoejeren ønsker at forhindre andre i at tage kontakt til PernilleAalund.com Kundeservice og potentielt ændre Kontoejerens kontrol, bør Kontoejeren ikke afsløre detaljer om den Betalingsmåde, der er tilknyttet kontoen (f.eks. de sidste fire cifre på kredit- eller debetkortet eller e-mailadressen). Du er ansvarlig for at opdatere og sørge for rigtigheden og nøjagtigheden af de oplysninger, du giver til os i forbindelse med din konto.
   2. For at kunne give dig nem adgang til din konto og til brug for administration af ’Pernilles Univers’-tjenesten implementerer vi teknologi, der gør os i stand til at genkende dig som Kontoejer og give dig direkte adgang til din konto uden at bede dig om at indtaste en adgangskode eller anden brugeridentifikation igen, når du vender tilbage til ’Pernilles Univers’-tjenesten, hvilket omfatter adgang via PernilleAalund.com -kompatible enheder eller webstedet.
   3. Du bør være varsom i forhold til beskeder, der beder dig om kreditkort- eller anden kontoinformation. Hvis du svarer på disse typer beskeder med dine oplysninger, kan det resultere i identitetstyveri. Tilgå altid følsomme kontooplysninger ved at gå direkte til PernilleAalund.com -webstedet og ikke gennem et hyperlink i en e-mail eller anden elektronisk besked, heller ikke selvom den ser officiel ud. PernilleAalund.com forbeholder sig retten til at stille enhver konto i bero når som helst med eller uden meddelelse til medlemmet for at beskytte sig selv og sine partnere mod, hvad PernilleAalund.com måtte mene at være svigagtig eller på anden måde ulovlig aktivitet. PernilleAalund.com er ikke forpligtet til at kreditere eller give rabat på et medlemskab, hvis kontoen er sat i bero af en PernilleAalund.com -medarbejder eller af PernilleAalund.com ’ automatiske processer.
  4. Ophavsrettigheder m.v.
   1. ’Pernilles Univers’-tjenesten, herunder alt indhold, som findes på PernilleAalund.com, er ophavsretligt beskyttet.
   2. Krav vedrørende krænkelse af ophavsret. Hvis du mener, at dit ophavsretligt beskyttede værk er blevet gengivet eller distribueret på en måde, der krænker din ophavsret, eller hvis du er vidende om krænkende materiale, der er tilgængeligt gennem ’Pernilles Univers’-tjenesten, bedes du underrette os ved at udfylde blanketten til krav vedrørende krænkelse af ophavsret.
  5. Brug af indsendt materiale.com kan frit bruge kommentarer, information, ideer, koncepter, anmeldelser eller teknikker eller andet materiale indeholdt i kommunikation, du måtte sende til os (“Feedback”), herunder besvarelser af spørgeskemaer eller gennem opslag i ’Pernilles Univers’-tjenesten, herunder på PernilleAalund.com og andre tilknyttede brugergrænseflader, uden kompensation, anerkendelse eller godtgørelse og til et hvilket som helst lovligt formål, herunder (men ikke begrænset til), at udvikle, fremstille og markedsføre produkter og skabe, modificere eller forbedre ’Pernilles Univers’-tjenesten. I det omfang gældende lovgivning tillader det, accepterer du, at du ikke vil gøre nogen ideelle rettigheder til en sådan Feedback gældende. Hvis du uopfordret indsender materiale eller ideer, gør du det med den forståelse, at der ikke tildeles dig nogen form for ekstra vederlag, og du fraskriver dig retten til at rejse krav mod PernilleAalund.com og dets associerede virksomheder angående brugen af sådanne materialer eller ideer, selv hvis materialer eller ideer, der bliver brugt, har stor lighed med det materiale eller den ide, du har indsendt.
  6. Gå til PernilleAalund.com’ Hjælp-center (www. PernilleAalund.com /help) for mere information om vores tjeneste og funktionerne i den, eller hvis du har brug for hjælp med din konto. I visse tilfælde kan Kundeservice bedst hjælpe dig ved at bruge et fjernadgangsværktøj, som giver os fuld adgang til din computer. Hvis du ikke ønsker at give os denne adgang, skal du ikke tillade support gennem fjernadgangsværktøjet. I så tilfælde vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på anden måde. I tilfælde af konflikt mellem disse Brugerbetingelser og information fra Kundesupport eller andre dele af vores websted, gælder disse Brugerbetingelser.
  7. Du er kernen i alt, hvad vi foretager os. Vores mål er at opretholde din tillid og tiltro til os ved at behandle dine personlige oplysninger med respekt og ved at give dig kontrollen over dem.

Det er vigtigt, at du ved, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og letforståelige. Men hvis du ønsker at modtage yderligere informationer, eller hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os gennem de kontaktoplysninger, der er anført i afsnittet ”Kontakt”.

Hvis vi foretager større ændringer i vores privatlivspolitik, skal vi nok informere dig. Hvis det er nødvendigt vil vi også bede om din accept af ændringen.

Vores privatlivspolitik er skrevet med dig i tankerne. Hvordan politikken gælder for dig, vil afhænge af den måde, du interagerer med os på. Hvis du f.eks.:

Køber en vare eller ydelse hos os, benytter vi de oplysninger, du giver til os, til at opfylde både vores og eventuelle partnernes forpligtelser over for dig ved levering af denne ydelse, og i den udstrækning dette tillades, at holde dig opdateret med andre varer/ydelser, som du måtte være interesseret i, og

Når du kigger på vores hjemmesider, benytter vi cookies til at tilpasse din oplevelse og  forhåbentlig give dig en god oplevelse.

Når du opretter en konto eller køber en vare eller ydelse, indsamler vi dine oplysninger, som, afhængigt af den ydelse vi leverer, kan inkludere dine kontakt- og faktureringsoplysninger.

Når du benytter vores hjemmesider eller apps, indsamler vi oplysninger om f.eks. den browser og den enhed, du benytter, din IP-adresse, din lokation, hvilken hjemmeside du kom fra, og hvad du benyttede eller ikke benyttede vores hjemmeside/app til, eller den hjemmeside du besøgte, efter du forlod os. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med personoplysninger, som du eventuelt selv har afgivet til os, med mindre du har accepteret dette, f.eks. ved at benytte dit login.

Vi bruger forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden. Du kan læse mere om, hvordan vi indsamler disse oplysninger i vores Cookiepolitik.

Når du benytter en funktion på vores hjemmeside eller apps til sociale medier og lægger informationer på sociale medie-platforme, vil det sociale medie dele disse oplysninger om dig med os.

Hvordan vi benytter dine oplysninger & hvorfor

1)   Til opfyldelse af vores aftale med dig

Vi benytter dine oplysninger, når du indgår en aftale med os (for eksempel ved køb af varer eller ydelser), så vi kan:

 • behandle din ordre
 • modtage betaling, og
 • levere kundeserviceydelser til dig.

2) Til vores legitime forretningsinteresser

At foretage markedsundersøgelser og –analyser, som hjælper til at forbedre og tilpasse vores produkter og ydelser.

Til markedsføringsformål, medmindre dit samtykke kræves for at foretage sådan markedsføring (se afsnit 3 nedenfor).

At sende kundeservice e-mails inkl. ordrebekræftelser og påmindelser.

At forhindre og kunne påvise ulovlige handlinger for at beskytte og håndhæve vores juridiske rettigheder eller i øvrigt som påkrævet ifølge lovgivningen.

Til at oprette en profil om dig for at kunne personalisere vores service overfor dig.

3)     Om dine personaliseringsindstillinger

Vi kan give dig mere af det, du godt kan lide, når vi kender dig bedre. For at sikre, at vores meddelelser og vores hjemmeside er relevante for dig, opretter vi en brugerprofil med de informationer, vi har om dig, og om hvordan du benytter vores tjenester.

4)       Hvem Deler Vi Dine Oplysninger Med & Hvorfor

Med andre virksomheder, som leverer ydelser til os så som markedsføring, profilering, rapportering og teknisk support.

Vores tredjeparts serviceleverandører (også betegnet databehandlere) så som cloud computing leverandører, som leverer it- infrastrukturen, hvorpå vores produkter og systemer er opbygget.

Offentlige myndigheder eller lignende organer, hvor dette tillades eller kræves i henhold til lovgivningen.

Efterfølgere til hele eller dele af vores virksomhed.

Dine Valg & Rettigheder

Dine Valg

I de tilfælde du har givet os samtykke, kan du trække det tilbage igen ved at gøre følgende.

For at stoppe med at modtage vores markedsføringsmateriale, kan du ændre dine præferencer i din profil ved at følge instruktionerne for at afmelde, som er beskrevet i de e-mails, vi sender dig, eller du kan kontakte os, så vi kan gøre det for dig.

For at fravælge brugen af cookies og sporingsværktøjer, bedes du læse vores Cookiepolitik.

Hvis du ikke ønsker, at vi foretager personalisering, kan du ændre præferencerne i din konto. Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig for dig, kan du kontakte os, så vi kan gøre det for dig.

Dine rettigheder

Du har rettighederne over, hvordan dine personlige oplysninger benyttes, dette gælder bl.a.:

Retten til at protestere mod vores behandling af dine oplysninger.

Retten til at anmode om, at dine oplysninger slettes eller at yderlige brug forhindres.

Retten til at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt om dig.

Retten til at rette, ændre eller opdatere de oplysninger, du har givet os (hvis du har en  profil hos os, kan du også gøre det selv ved at logge på og opdatere dine oplysninger).

Retten til bestride en automatiseret beslutning, vi foretager om dig. En automatiseret beslutning er en beslutning, som tages uden, at mennesker involveres, og som har juridiske konsekvenser (f.eks. undersøgelse af kreditforhold). Vi foretager typisk ikke automatiserede beslutninger, men hvis vi gør, vil vi oplyse om, at en sådan beslutning er foretaget.

For at udøve ovenstående rettigheder skal du udfylde dette skema. Vær opmærksom på, at selvom vi nøje vil vurdere hver enkel anmodning, vi modtager, er vi er ikke altid forpligtede til at efterkomme din anmodning. Hvis dette er tilfældet, vil vi forklare dig hvorfor.

Vi Passer På Dine Oplysninger

Vi har taget sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. De sikkerhedsforanstaltninger, vi benytter, vil afhænge af den type oplysninger, som indsamles.

Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne. Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Hvis dine oplysninger overføres til et land uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, benytter vi de mekanismer, som er beskrevet nedenfor.

 • EU-kommissionens Godkendte Standardkontraktbestemmelser
 • EU/US Privacy Shield
 • Bindende Virksomhedssregler
 • Bindende Virksomhedsregler for databehandlere

Hvis du vil have flere informationer eller ønsker at modtage en kopi af relevant dokumentation, bedes du kontakte os.

Gyldighed. Hvis nogen bestemmelse eller bestemmelser i disse Brugerbetingelser findes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal de øvrige bestemmelser fortsat have fuld gyldighed.

Opdateret og gældende for nye og eksisterende medlemmer og kunder: 1. juni 2018

Betingelser omkring betaling og afvikling af kurser, workshops og uddannelser:

Produkter som workshops, kurser, uddannelser og foredrag afvikles på de tidspunkter, der er angivet i forlængelse af produktbeskrivelsen. Ved en given aflysning fra Pernille Aalund ApS refunderes køber det fulde beløb. Ved en given aflysning af enkelte uddannelsesmoduler, erstattes datoerne af nye.
Ændringer omkring tid og sted oplyses køber mindst 24 timer før den tiltænkte afvikling af arrangementet.
Der gives ingen í refusion. Du er til gengæld velkommen til at overdrage din plads til en anden. Undtaget er uddannelsen’ Den Spirituelle Entreprenør’, hvor overdragelsen skal godkendes af Pernille Aalund, eftersom at uddannelsen kræver en ansøgning.
Der er ofte en venteliste til uddannelsen, så lad os endelig vide om vi kan hjælpe dig med at afsætte din plads. Det gør vi gerne, hvis det er muligt. Kontakt: [email protected]