'Pernilles Univers': Når livet kan forandres... - Pernille Aalund
En barndoms smerte
18. oktober 2018
En tale: Det man skal … og det man ikke skal.
4. november 2018

‘Pernilles Univers’: Når livet kan forandres…

Døm ikke dig selv for hårdt. Luk ikke ned for de muligheder der hele tiden pusler omkring dig. Lad dem istedet få al din positive opmærksomhed. Det vil ændre dit liv ...

Du tænker måske: Livet er en kamp!
Hvorfor ikke i stedet tænke:  … Livet er en bevægelse, en erfaring … i udvikling og altid med plads til forandring?

Jeg tror på at alt, løbende, kan ændre sig til det bedre. Så længe vi har den fulde adgang til egne tanker, har vi også hele tiden muligheden for at ændre det tankemønster, der styrer os og med tankerne følger en følelse, følelsen ansporer til en handling og handlingen har en konsekvens. Og sådan kan dit liv forandre sig til det bedre … hele vejen gennem resten af tilværelsen.

Derfor besluttede jeg mig for at skabe ‘Pernilles Univers’.

Denne sommer lancerede jeg ‘Pernilles Univers’. Jeg byggede den nye medlemstjeneste fordi jeg ønskede at gå mere i dybden med mange af de processer, der er nødvendige for at ændre et liv.
Fordi jeg ønskede at dele mine dybeste tanker og give mennesker mulighed for at få en lidt større bid af alt det jeg bærer under mit hjerte.
Det hele har udviklet sig til et univers med videoserie efter videoserie. Kursus efter kursus. Og i dag finder du flere små forløb, der kan hjælpe dig henimod at elske dig selv mere, helbrede dig selv, forstå dig selv og ikke mindst handle på den nødvendige ændring. Og det virker!

Med tiden er der flere af jer, der har kontaktet mig med bud på programmer I gerne ville have produceret.
Det har vi også forsøgt os lidt med.
Derfor finder du nu også programmer om skønhed, slankekuren: ’10 kilo – 10 uger’ og senest er der en serie om kærlighed og sundhed i børnefamilier på vej.

Intense timer med nærvær og indhold

I løbet af året laver jeg mindre, intime arrangementer, hvor man som medlem kan deltage gratis. Møde andre kvinder midt i en forandrings proces. Opleve foredrag, høre musik og blive inspireret.
Vi har netop afholdt det første i Ledøje Forsamlingshus.
Vi er i øjeblikket midt i lignende arrangementer andre steder i landet.

En lydfil der kan hjælpe dig midt i din proces

Som medlem af ‘Pernilles Univers’ kan du få tilsendt en lydfil med opbyggende ord og tanker. Du skriver blot til mig på [email protected] Giv mig lidt af de tanker og problematikker du står med og jeg vil komme med mine umiddelbare tanker tilbage i form af en lydfil til dig.

Det koster det og sådan gør du …

Det koster 89,- om måneden at være medlem af ‘Pernilles Univers’. Pengene dækker de omkostninger der er forbundet med optagelserne af de mange videoer, samt administration, assistance og support til hele dette site. Hver måned bliver der produceret nye serier og kurser.

Rabatkode hvis du har et smykke fra: ‘Livets Smykke’

Hvis du bærer et af mine smykker ‘Livets Smykke’. Kan du få tilsendt en rabatkode der giver dig adgang for bare 49,-  Du sender mig blot et billede af dit smykke til [email protected] – så sørger jeg for at du får tilsendt koden.
Et medlemsskab kan opsiges når som helst.

Vil du være en del af alt dette… kurser, arrangementer og muligheden for personlige ord i form af en lydfil. Så kan du tilmelde dig via dette link.

……………………………………………………………….

Comments are closed.

Log ind

Mistet din adgangskode?

Opret en kundekonto?