Den indre skønhed, den ydre og et kosttilskud i særklasse - Pernille Aalund
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
En tale: De største erkendelser …
4. december 2019
Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen
Når jeg fylder 100…
13. december 2019

Den indre skønhed, den ydre og et kosttilskud i særklasse

Dette er varm anbefaling af et enestående produkt. Gennemtestet og værdsat!

Annonce//
Skønheden kommer indefra. Det ved vi dag; dine tanker, dit syn på dig selv, din livskraft: Det hele sætter sine spor i dit ansigt.
Men kan et kosttilskud også gøre en forskel?
Svaret er ja.

Jeg har valgt at sige ja tak til et ambassadørskab for ’The Solution’ fra ’Oslo Skinlab’, ganske enkelt fordi jeg har været en begejstret bruger igennem en lang periode og det er en viden jeg rigtig gerne vil dele med andre.
Jeg drikker pulveret i et glas vand hver dag og har gjort det gennem halvandet år.
Det lille hvide mirakel bidrager til hudens opbygning, mindsker rynker og giver mere spændstighed, udelukkende ved at tilføre, helt naturligt, lidt af det vi kommer til at mangle efterhånden som årene går.

Fordi huden selv gør arbejdet og produktet udelukkende understøtter processen, er resultat naturligt uden Hokus Pokus, nåle eller skalpel.

Det er efter min mening et af de mest effektive midler til pleje og opbygning af din hud.
Jeg har gennemtestet det, set forskellen og værdsætter resultatet.

Kineserne har et ordsprog der siger: Vi kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve over vort ansigt, men vi kan forhindre dem i at bygge rede i vort hår.
Med andre ord: Det vi gør mest, er det vi bliver bedst til og hvis vi dyrker det smertefulde, vil vores liv blive smertefuldt og det vil komme til udtryk i vores ansigt, have indflydelse på vores helbred og forringe vores livskvalitet.

Du skal altså først og fremmest luge ud i dine tanker og er erstatte dem med nye positive ritualer.
Hvis du, midt i din udvikling, leder efter noget der effektivt kan understøtte denne proces, så er ’The Solution’ min bedste anbefaling:

Det hvide pulver indeholder ren kollagen. Kollagen er hudens ’klister’ og når kollagenet begynder at dale, allerede i 30’erne, vil det have indflydelse på din hud; små rynker vil træde frem og enkelte vil med årene blive dybere. Det er sådan det er er blive ældre. Men hvad sker der når man tilfører kroppen, helt naturligt, lidt af alt det den selv holder op med at producere? Resultatet er tydeligt.

’The Solution’ er en abonnements løsning, hvor man (uden binding) hver måned modtager den næste måneds forbrug.
Pulveret røres op i vand og drikkes. Det er uden smag.
En sund sjæl i et sundt legeme … vi ved det jo godt. Sæt en ny dagsorden for dit liv, byg nye ritualer, fortæl dig selv hvor fantastisk du er og hvor meget du har grund til at være taknemmelig over. Dyrk de gode følelser og vand dem rigeligt hver gang der truer et mørke.

Skulle du have lyst til at tegne et abonnement på  ’The Solution’, så kan du netop nu få rabat på den første pakke hvis du følger dette link.

Du kan også gå ind direkte på www.osloskinlab.dk og bruge rabatkoden: PERNILLE.

Husk … der skal lige gå et par måneder før du kan se resultatet. For andre kan der gå lidt længere tid. Det er meget individuelt.

Et naturligt kosttilskud med stor, synlig virkning.

 

Comments are closed.