Hudpleje der virker! - Pernille Aalund
Hvem er Gud?
16. maj 2020
En magisk sætning!
3. juli 2020

Hudpleje der virker!

Med denne kampagne er du indirekte med til at støtte udsatte kvinder og børn; mit honorar har jeg valgt at donere til det gode formål.

Annonce//Min andel af honoraret for denne kampagne går til udsatte kvinder og børn. Når du læser dette her, er du derfor indirekte med til at støtte et godt formål.

Jeg er sådan en der altid har været optaget af sætningen: ’Du bliver hvad du spiser’.
Jeg syntes der som tiden går tegner sig et klart billede menneskers udseende, mentale overskud og helbred i kombination med den mad de spiser og de tanker de tænker. Deres livsindstilling.

Efterhånden som jeg bevægede mig op i halvtredserne kom netop maden og det åndelige liv til at spille en stadig større rolle og i dag er jeg overbevist om at netop min livsstil kan ses på min hud.

Jeg beskæftiger mig med det indre liv og jeg gør alt hvad jeg kan, for at give min krop de byggesten den har brug for,
når den skal bære mig gennem livet.

Jeg går ikke så meget op i cremer, jeg vasker mit ansigt i en god sæbe og bruger ofte kun lidt olie på huden før jeg går i seng.
Den mest væsentlige hudpleje består af det kosttilskud jeg hver dag indtager som et helt fast ritual:
’The Solution’ … et kollagenpulver, der hjælper min krop med at hjælpe sig selv.

Allerede i begyndelsen af 30’erne daler kollagenet.
Kollagenet er den ’lim’, der ligger under huden. Når kollagenet mindskes med alderen bliver de fine linjer mere tydelige og hvis man samtidigt nyder solen og indimellem også forkæler sig selv med sukker, tomme kulhydrater og alkohol, så er man med til at øge hastigheden og nedbrydningen.
Med kollagenet kan jeg bremse den udvikling. Tiden står ikke stille, men hastigheden er aftaget og den umiddelbare forbedring meget tydelig: De fine små rynker forsvinder ofte helt, de store formindskes. Og helt personligt er min hud andre steder på kroppen også blevet påvirket positivt.

’The Solution’ er en abonnementsordning hvor man hver måned modtager den kommende måneds forbrug.
Pulveret ligger i små pakninger, der spises eller drikkes i yoghurt, vand, kaffe eller lignende.

Der går et par måneder før man kan se de første forandringer, men resultatet er tydeligt for de fleste. Dette er derfor en varm anbefaling.
Der er ingen binding på ordningen og derfor kan du altid opsige dit abonnement, hvis du ikke føler at forandringen er tydelig nok.

Med denne artikel har du mulighed for at få den første pakke med en fin rabat. Du skal blot følge dette link.

Tak fordi du valgte at læse med. Produktet er i særklasse og pengene fra kampagnen er doneret til udsatte kvinder og børn.

Comments are closed.