Mit ansigt fortæller mig alt. Fortrydelser, begær og bevidsthed... - Pernille Aalund
‘URTELYKKE’ … en varm anbefaling af en bog du ikke vil være foruden.
22. juni 2019
De 10 familiebud – Code of conduct!
9. juli 2019

Mit ansigt fortæller mig alt. Fortrydelser, begær og bevidsthed…

I mit ansigt tegner små fine linjer historien om et liv der er levet på godt og ondt. Jeg vil værne om det gode ...

REKLAME TIL DE FORFÆNGELIGE//

Når jeg ser mig selv i spejlet … ser jeg mit liv!
De mænd jeg elskede, men som aldrig blev en del af min verden.
Alle de uafhentede gaver fra mulighedernes buffet og slisken med uimodståelige tilbud jeg aldrig burde have taget.
En dum investering fordi jeg blev grådig og ikke dengang kendte lykkens sande natur.
Men også

… valget om at ’give’ bort af alt, hvad jeg ikke behøvede til dem, der intet havde, fordi det jeg havde, fyldte for meget og det jeg i virkeligheden drømte om … det havde en helt anden form. Det hele ligger som små fine detaljer i mit ansigt.

Jeg strejfer det med spidsen af en finger og husker en ballon der fløj til himmels og den første forsigtige gåtur hånd-i-hånd langs markerne før vi flyttede sammen, min mand og jeg, kun få måneder efter vi første gang havde set hinanden overraskende i øjnene.
Min glæder er talrige.
Som de børn jeg aldrig bliver helt færdig med at synge om i taknemmelighed. Jeg elsker jer. Indimellem tårernes små strømme af fortrydelser, er der de vandrette linjer af fuglespor, trådt i begejstring fra øje mod tinding: Jeg tror det var en spurv. Kærligheden landede lige dér over øjet og satte sine lykkelige mærker af nåde.

Jeg passer på mig selv. Jeg værdsætter det jeg har. Jeg længes ikke efter det der ’var’, for det der var, var ikke mig … som den jeg er i dag, men en anden.

Jeg nærer min krop så den hele tiden, selv, heles og bygger en ny fremtid.
Jeg lægger et fint filt underlag under alt hvad jeg har levet, så jeg varsom kan bevæge mig over det skridsikre tæppe.
Jeg er jo kun lige begyndt. Der venter så meget derude.

Dette er en anbefaling af et produkt der bevarer og bygger dig op. Det forandrer dig ikke.
Du er ’dig’ blot i en mildere udgave. De dybeste rynker mindskes, de mindste udviskes delvist.
Der er intet hokus-pokus og din krop klarer selv opgaven. Du giver den blot lidt af det kollagen den står og mangler lige nu …

Kort og godt:

’The Solution’ fra Oslo Skinlab er et kost tilskud der ganske enkelt giver dig en smukkere hud. Og jeg er en af de tilfredse ambassadører for produktet.
Lige nu kan du den første pakke i et medlemskab til 249,-. Derefter koster det 349,- for alle fremtidige pakker. Inkl. fragt. Hver pakke svarer til én månedsforbrug og består af små hylstre med Kollagenpulver der kan blandes i vand, saft eller yoghurt. Pulveret har ingen smag.
Hvis du vil vide mere om ’The Solution’? Så kan du med fordel læse denne artikel: .
Der er ingen binding når det kommer til et medlemskab. Og det er lige så let at melde sig ud som at melde sig ind. Men du skal regne med at der går mellem 2 og 3 måneder før du for alvor kan se forskellen på din hud. Det er et kosttilskud og det skal have tid til at arbejde – give din krop det, den har brug for. Så klarer den selv resten. Helt naturligt.
Sådan gør du:
Følge dette link hvis du vil gøre brug af tilbuddet.

Hvis du går du går ind direkte på hjemmesiden www.osloskinlab.dk , skal du bruge rabatkoden: PERNILLE

Rigtig god fornøjelse!
@osloskinlab_danmark #osloskinlab #naturligskønhed

4 Comments

 1. Hanne bau siger:

  Forført på den forkert måde
  Så godt skrevet.
  Hvorfor bruge det til salg af et produkt.
  Jeg er ikke vandt til du bruger dine evner til salg og vil gerne vide det inden jeg læser dine “ digte” ellers må jeg stoppe m læsnig.

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Hanne
   Det står tydeligt i starten at det er en reklame. Mere kan jeg ikke gøre … og, jeg skriver jo som jeg skriver. Fra hjertet. Også når det er en reklame og reklamer er nødvendige for at kunne betale sine udgifter og fortsat skrive tekster helt gratis til alle dem der følger mig. 😉 Jeg ønsker dig en dejlig dag.

 2. SJ siger:

  Kære Pernille,
  Teksten rammer helt ind i hjertet, der jeg lige nu gennemgår en hård periode i mit liv. dine ord opfordre mig til at tage ud på en rejse for at finde mig selv. men kan jeg det? Tør jeg det? hvad finder jeg derude og herinde? jeg er dybt forelsket i mit livs kærlighed, min mand som jeg har svigtet med en unødvendig fejl (det handler ikke om utroskab). Jeg har valgt at lyve om en ubetydelig ting, som har ødelagt det bedste ting i mit liv. Hvordan kommer jeg videre? Kan jeg komme videre? Hvordan håndtere jeg mine følelser som er så stærke? Jeg håber på at finde de svar på min rejse som jeg endnu ikke er helt klar til, men nød til. <3

  • Pernille Aalund siger:

   Kære du …
   Din korte besked kræver et langt svar. Idag må du nøjes med den korte udgave. Jeg håber alligevel at du kan bruge den til noget.
   Det første og vigtigste budskab er: Alle dine følelser kommer fra dine tanker. Du tænker en tanke og den føder en følelse. Du må altså finde nye tanker. Dyrke nye ting. Tro på det gode. Dyrke det gode. Vande det gode. Fylde alle dine timer med konstruktive og positive fortællinger. Kun derved kan du bygge dig selv op til en ny udgave. Jo mere du slår dig selv i hovedet med fejl, du oplever at du har begået, desto mere smerte vil du stå med en uoverskuelig smerte. Din smerte skaber stress og uro i din krop og du kan risikere at blive helt handlingslammet.
   Hvis vi vil flytte os fra en smerte, må vi tænke nyt og handle nyt. Og det vil kun lykkes hvis vi laver en daglig plan for nye tanker og nye handlinger.
   Du må give dig selv mulighed for at skimte et lys … en vej væk og ud.
   Det ER muligt. Flyt dig og alt hvad du står med indeni dig selv … vil flytte sig.
   Du er på en rejse og du vil klare den!!
   Kærligst Pernille

Hvad mener du om Mit ansigt fortæller mig alt. Fortrydelser, begær og bevidsthed… og hvad er dit bedste tip? Skriv en kommentar herunder.

Del endelig så mange detaljer som muligt i din kommentar. Der er hundredevis af kvinder i Pernilles Univers, der måske kan hjælpes lige præcist af dit gode råd og erfaring. (Vigtigt: Del dine tanker og ideer direkte i kommentarfeltet ikke via link, video etc.)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}