Programmer Arkiv - Pernille Aalund

Programmer

 • Mindre stress i hverdagen

  6 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Trine Rønnov er stresslæge og stifter af stresslæge.dk. I 2006 solgte hun sin lægepraksis for med det ønske at kunne give et langt bedre tilbud til stressramte I denne lille videoserie fortæller Trine om at have en holistisk tilgang til stress. Trine arbejder med såvel symptomerne på stress som med de bagvedliggende årsager, vaner og mønstre, der gør det svært for den enkelte at passe på sig selv.

 • Smertefri

  4 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Anna Bogdanova er medforfatter til en bog der hedder ’Smertefri’. I denne lille videoserie løfter Anna sløret for en række af bogens pointer. Giver redskaber der kan hjælpe dig videre og bygge dig op.

 • Duftenes Magt

  3 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Er du en af dem der slås med tungsind, smerte, uro og angst? Måske kan en aromatisk olie hjælpe dig? I denne lille videoserie taler jeg med to entusiaster omkring de mange muligheder i duftenes land.

 • Da vi fandt hinanden!

  14 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne lille videoserie handler om vores eget parforhold. Hvordan vi mødte hinanden og hvordan vi takler dagligdagen og de udfordringer vi møder.

 • I nødens stund

  7 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie indeholder små taler, der har hver deres tema. Fælles for dem alle er smerten. Den, der pludselig opstår eller den, der har bygget sig op gennem længere tid. Det er hensigten at de enkelte videoer skal kunne bidrage med håb, tro og lindring.

 • Selvkærlighed

  14 Afsnit i , DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie er til dig, der ikke oplever glæden og kærligheden ved eget jeg. Du er utilfreds, ulykkelig og finder hele tiden nye fejl ved dig selv. Dét kan ændres, det MÅ ændres…du fortjener at være stolt!

 • En hverdagsbøn

  7 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Åhhh, det kan være magisk at bede en bøn.
  At sige højt, hvad man allermest i denne verden, har brug for lige nu.
  Slippe en bekymring. Lette sit hjerte og tro på at der altid er støtte at hente.
  Her får du en række bønner som hjælp til at komme i gang.

 • Skønhed uden alder - behandlinger

  2 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Det er ingen hemmelighed, at jeg er både meget forfængelig og meget nysgerrig! I denne videoserie tager jeg dig med på en rejse. En rejse ind i skønhedens verden. Jeg er på udkig efter nogle af Danmarks bedste behandlere og behandlinger. Her er alt fra de små, lette løsninger - til de helt store pakker. Fra ren kirurgi til den forebyggende overfladebehandling. Indimellem lægger jeg selv krop til, men for det meste vil jeg kigge med over skulderen.
  God fornøjelse!

 • De 10 trin mod målet

  10 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne programserie er til dig, der gerne vil bygge en ny lille forretning op eller står med ambitioner om et nyt karriereforløb. Men den kan også bruges som inspiration til andre store ændringer i et liv. 

  Alle råd tager afsæt i mine egne erfaringer. Erfaringer fra de TV programmer jeg selv har produceret, Oestrogen.dk, Magasinet Q o.a. Det er erfaringer, der er levet og lært. God fornøjelse!

 • 10kg 10uger - Det siger eksperterne

  3 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne lille programserie er til dig, der gerne vil høre andres bud, på hvordan man kan tabe sig.
  Der findes ikke én måde der matcher alle, så du må prøve dig frem indtil du finder dén form, der passer lige præcis din profil :-)

  Der vil hele tiden blive tilføjet nye eksperter.

 • Skønhed uden alder. Eksperterne.

  5 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Hver kvinde sin udfordring! Vi ældes forskelligt og for nogle er det hele en ganske naturlig proces. For andre kan der være udfordringer, hvor man med få greb kan gøre en stor forskel. Denne programserie præsenterer dig for forskellige muligheder og vi hører forskellige eksperter i skønhedspleje komme med deres bud på behandlinger.

 • 10 kilo – 10 uger Status og læring +50

  8 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie er til dig der, grundet din alder, har en lavere forbrænding. Jeg kalder den +50, men du kan sagtens opleve forandringerne allerede i 40’erne.

  Det er en tilpasning af den oprindelige kur og derfor er der skruet lidt og strammet lidt. Hårdere? Ja… men hvis du vil se hurtige resultater kan det være en model, du kan lade dig inspirere af.

 • 10 Helbredelser

  10 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Dette kursus er til dig, der oplever et behov for helbredelse. Det kan være en indre smerte du står med eller et fysisk problem.

  Igennem mine mange år som vært og interviewer, mine egne erfaringer og mange lange samtaler med kloge mennesker rundt omkring i verden - har jeg samlet de bedste råd og handlinger der kan hjælpe mennesker videre i en proces. Den gennemgående røde tråd er TRO. Troen på at det nok skal lykkes, troen på at der altid findes en løsning, troen på at du ved egen kraft og egen styrke er i stand til at flytte selv de største udfordringer.

  Du er grundlæggende stærk og din krop, din hjerne og dine tanker er så magtfulde, at med den rette tro og indsigt, vil du kunne bevæge dig fra en tilstand af magtesløshed til en tilstand af styrke og handling.

 • 10 kilo – 10 uger #1.Opstarten

  8 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie består af flere kurser.

  Hele forløbet er baseret på bogen ’10 kilo – 10 uger’. Udgivet første gang i 2001.
  Alt er baseret på egne erfaringer, kombineret med alt det jeg har lært om kvinder og krop gennem mine mange år som talkshow vært og chefredaktør.

  Kuren guider dig gennem et forløb, hvor du har formuleret en overordnet positiv strategi/profeti. Du kommer til at TRO på at du vil lykkes og efterfølgende skal du kun koncentrere dig om et kilo af gangen: 1 kilo om ugen.

  Serien indeholder: 1. 'Opstart' og vil bliver efterfulgt af en 2. 'Læring og proces'.
  'Læring og proces' vil have fokus på alle dem der har lidt svært ved at tabe sig og dermed i særdeleshed, dem der har rundet de 50 år :-)
  Der vil løbende blive lagt nye erfaringer ind.

 • Dit nye liv

  9 Afsnit i DKK 89,00 / måned

  Denne videoserie er baseret på foredraget: Tro, lykke og livsvalg!

  Kurset vil guide dig gennem nogle processer, hvor du gradvist vil lære at sætte scenen for et nyt og bedre liv.
  Hvis man ønsker at forandre sit liv, må man være forberedt på, at der er en række ting, der skal ændres. Ingen mennesker kan ændre et liv, hvis de fortsætter med at leve det liv som de hele tiden har levet.
  At ændre mange års rutiner og vaner kræver en helt masse disciplin og først og fremmest en helt masse tro på at dette KAN lykkes ...
  I dette kursus vil du forstå, hvor meget magt du har over dit eget liv, hvor mange muligheder du kan give dig selv og hvordan du med tålmodighed og disciplin kan skrue på dine tanker og sætte en helt ny scene.
  Du kan med fordel også se kurset: 10 helbredelser.
  Rigtig god fornøjelse på rejsen :-)