Erfaringer fra en livsrejse - Pernille Aalund
Smykket ‘Vækst’ og en magisk bøn
3. maj 2019
En tale: Når jeg engang skal dø …
14. maj 2019

Erfaringer fra en livsrejse

Livet er i konstant bevægelse ... erfaringer er til for at blive delt!

Reklame/ Give-Away til alle jer kvinder +40 der brænder for sundhed og helbred!

Jeg har fået lov til at bortlodde 3 x 4 måneders forbrug af Dailycare B12-Vit, men allerførst lidt om min livsrejse:

Da jeg var midt i 40’erne begyndte en række ting at ændre sig for mig. Jeg begræder ikke denne ændring; udover alt det ubehag der fulgte med, gav det mig også en indsigt som i dag er blevet mit ’kald’, mit liv og min skæbne: At skrive på fuld tid, trække mig tilbage, flytte på landet, få en mand … Men det begyndte et helt andet sted:

Fra at ræse benhårdt derud af, oplevede jeg pludselig at være skrøbelig; jeg fik voldsomme humørsvingninger og stod ikke mindst med følelsen af at være helt og aldeles udmattet.

Jeg har altid bevæget mig rundt i en krop, hvor depressioner var en del af en overordnet cyklus, jeg lider af en social fobi og er lidt af en enspænder, men … dét burde, tænkte jeg, blive bedre med alderen??? Tværtimod … det blev værre. Det gik først meget sent op for mig, at jeg nok var ’hormonforstyrret’ og eller manglede ’noget’ …
På en research tur til en af Europas mest berømte ’retreats’, SHA i Spanien, fortsatte en rejse, som jeg den dag i dag stadig står lige midt i, nemlig hvordan søvn, moderat bevægelse, vitaminer, mineraler og kosttilskud, kan være med til at forbedre hele ens livskvalitet, humør og mentale tilstand.

Jeg troede jeg skulle rejse hjem fra SHA med en masse avanceret medicin, men med mig i tasken havde jeg fået B12!

De vigtigste kilder til B12 er magert kød, mejeriprodukter og ost, æg og fisk. Og eftersom jeg lever primært vegansk/vegetarisk var der en mulig indikation af en mangel.

I begyndelsen spiste jeg de tabletter jeg havde fået fra SHA, senere har jeg ’forfinet’ min indtagelse af B12 ved at tage vitaminet som sugetablet.
B12 optages bedst hvis dit fordøjelsessystem fungerer optimalt og derfor er en sugetablet ideel.
Her optages alle de gode egenskaber via dine slimhinder.
Dailycare B12-Vit indeholder desuden, som den eneste sugetablet, de to naturlige kilder til B12: Adenosyl Cobalamin og Methyl Cobalamin. Begge dele understøtter mange af de udfordringer jeg står med.

Jeg har indledt et samarbejde med Daily Care for at udbrede kendskabet til den lille velsmagende B12 pille.

Vil du deltage i konkurrencen om 4 måneders forbrug af Dailycare B12-Vit?

Så skal du blot ’like’ denne artikel på FB eller nedenfor i kommentarfeltet.  Der bliver trukket 3 vindere og de vil alle tre få direkte besked den 16.6. Hvor hele denne kampagne afsluttes. Hver gevinst har en samlet værdi á 507,90 dkr.

Dailycare B12-Vit kan købes på apoteket, men hvis du har spørgsmål til produktet lige nu, kan du med fordel henvende dig på denne FB side 

Livet er en bevægelse … og erfaringer er til for at blive delt.

16 Comments

 1. Tak for fin information ;0)

 2. Lisbeth Kristensen siger:

  Efter 18 mdr. På SU kombineret med begrænset indtag af kød, vil pengepung og krop takkke ja til at prøve produktet 🙂

  • Pernille Aalund siger:

   Kære Lisbeth!

   TILLYKKE! Du har vundet 4 måneders forbrug af B12-VIT fra Dailycare.
   Send mig gerne en mail til pernille@pernilleaalund.com med dit fulde navn og adresse. Så skal jeg sørge for at du får dit produkt tilsendt. Ha’ den dejligste dag!

 3. Susanne siger:

  Kære Pernille,
  Som sædvanlig god læsning .
  Den ønsker jeg til min mor , der fik konstateret meget svær b12 vitamin mangel for 1 år siden, da hun åbenbart ikke optager vitaminet optimalt. Hun fik først b12 vitaminer som ikke var nok, derefter indsprøjtninger. Nu har hun nået et niveau med B12-vitamin som er tålelig, men det giver så god mening med det, som du skriver med en sugetabelet og fordøjelsessystemet . Hun kender ikke denne sugetabelet .kh susanne

 4. Anemone Sofia Lotus Sommer siger:

  Kæreste Pernille, jeg genkender dine udfordringer og er taknemmelig for at du sætter frigørende ord på for mange kvinder – du rammer i hvertilfælde mig lige i hjertekulen. <3 Så B12 er velkommen som rejseledsager på min vej til at blive psykoterapeut. Kærligst årgang 61'

 5. HELLE CHRISTENSEN siger:

  Spændende.

 6. Anette siger:

  Det er et spændende produkt og jeg er nysgerrig på hvordan det kan hjælpe mig. Vil hermed også gerne sige tak for de hjælpsomme artikler, og videoer, hvor jeg er blevet klogere på den udvikling der sætter spor i mit 53 årige liv. Kram fra Anette

 7. Mette johansen siger:

  Hej Pernille
  Jeg kunne godt bruge ekstra b-vitamin. Har gået laver en gastric sleeve hvilket er rigtig dejlig og det hår også godt, men min mave fungere ikke og gjorde det heller ikke før. Så vitaminer som optages via dlimhinderne er da perfekt❤️
  Mvh
  Mette

 8. June Spuur siger:

  Som nylig fyldt 50 årig kvinde med et par skavanker med i “rygsækken” vil jeg da super gerne prøve det her. Jeg er blevet studerende på mine gamle dage og kan godt mærke at jeg absolut ikke er 20 år mere.
  Kronisk sygdom og begyndende slidgigt i knæ efter ankelbrud sætter sine spor.
  Håber jeg er en af de heldige der får lov at prøve B12

 9. Ulrikke Estell Mohr siger:
 10. Pernille kristiansen siger:

  Hejsa. Mit navn er Pernille . Jeg er selvstændig . Men men men …nu har min overgangsalder været i snart 10 år . Det er hårdt og udmattende . Man føler nogle gange at den er helt gal med kroppen. Mon det er b 12 man mangler . Det er interessant at læse alt det du skriver og følge dig .
  RIGTIG god dag til dig.

 11. Kære Pernille. Tusind tak for din hudløse ærlige fortællinger. ” Jeg har altid bevæget mig rundt i en krop, hvor depressioner var en del af en overordnet cyklus” jeg kan nikke genkende.

 12. Louise Lind siger:

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve Snart 40 år og på vej til at leve sundere, prioritere mig selv og få mere energi ❤️

 13. Benedicte Dormann siger:

  Spændende læsning.

 14. Hanne Kuld siger:

  Det må jeg helt sikkert prøve, og som sugetabletter genialt ✔️

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}