12 ting der slider på din skønhed og 12 ting der booster! - Pernille Aalund
En barndoms smerte
18. oktober 2018
‘Pernilles Univers’: Når livet kan forandres…
31. oktober 2018

12 ting der slider på din skønhed og 12 ting der booster!

Dine gener spiller en stor rolle, men det mest væsentlige er og bliver dine daglige valg. Og her står din indstilling til livet højt, det samme gælder dine værdier … giver de mening? Giver dit liv mening og oplever du, at der er et overordnet formål?

Reklame//

I disse år smelter skønheds teknologien, ny videnskab og gammel viden sammen. Hjerneforskning og forskning indenfor ernæring og livsstil sammenholdt med studier af nogle af de områder i verden hvor mennesker lever længst … tegner et billede af hvordan vi kan udsætte aldring og slitage. Dine gener spiller en stor rolle, men det mest væsentlige er og bliver dine daglige valg. Og her står din indstilling til livet højt, det samme gælder dine værdier … giver de mening? Giver dit liv mening og oplever du, at der er et overordnet formål?

Her er er en liste over alt hvad der slider på din krop, dit væv, din hud og din udstråling … din mentale tilstand; Hvis din krop har det godt, vil du efter al sandsynlighed også føle dig bedre tilpas. Og omvendt … hvis du er glad og positiv … så kan det ses!

12 ting der slider på skønheden.

 1. Solens stråler
 2. Alkohol
 3. Sukker
 4. Cigaretter og Hash
 5. Kød i store mængder
 6. Mad i store mængder
 7. Animalsk fedt
 8. Mangel på hvile og søvn
 9. Stress
 10. Sorg
 11. Bitterhed og vrede
 12. Overdreven motion

Din krop er som en maskine, den skal have den rigtige benzin at køre på, sunde olier til at smøre maskineriet, hvile og ro til at restituere, men modsat en rigtig maskine evner din krop at genopbygge meget af det tabte, hvis du blot hele tiden sørger for at tilføre den de helt rigtige byggesten.

12 ting der booster din skønhed

 1. Vand
 2. Mad i mindre mængder
 3. Grøntsager, frugt og spirer
 4. Kosttilskud som eksempelvis fiskeolie kan bidrage til hud, hår og helbred
 5. Søvn
 6. Moderat bevægelse som eksempelvis yoga, svømning og gåture
 7. Glæde og positive tanker

Forskere har påvist, at mennesker med stress, sorg  og depression lever kortere tid end mennesker der dyrker glæden og har et positivt sind. Det hele skyldes en lille snip i enden på vores kromosomer, de såkaldte telomerer. Telomererne har indflydelse på hvor mange gange en celle kan dele sig og telomererne bliver kortere … desto ældre vi bliver, MEN dine valg og din livsstil har en væsentlig betydning. En positiv tilgang til livet er medvirkende til at forlænge og udskyde denne proces. En negativ tilgang har den modsatte effekt.

 1. Kærlighed, nærhed og sex
 2. Sunde og meningsfulde relationer
 3. Meningsfulde værdier
 4. Tro og håb
 5. De rigtige nærende plejeprodukter af hud og hår

♥♥♥
Anbefalelsesværdig hudpleje

Det er mere end 25 år siden at Elizabeth Arden introducerede ADVANCED CERAMIDE CAPSULES – de små fugtgivende kapsler. 25 år og mere end 46 globale priser senere … er de stadigvæk en succes!

Kapslerne fugter og plejer din hud og de kan bruges både dag og nat.
Som et tillæg til de prisbelønnede klassikere, er der nu også kommet et retinolprodukt i kapselform: RETINOL CAPSULES .

Fordelen ved at ’pakke’ i små kaplser er ikke bare holdbarheden, men også at sikre den optimale virkning, da ingredienser ikke udsættes for lys og luft.
Men hvorfor så lige Retinol kapsler?
Når det kommer til at bekæmpe de synlige aldringstegn, er Retinol uden tvivl en af skønhedsindustriens vigtigste ingredienser. Retinol hjælper med at fremskynde cellefornyelsen og reducerer dermed rynker, mindre linjer og pigmentforandringer. Huden får et mere fast og glat udseende. Der er lavet en række test på kvinder mellem 30 og 70 år i USA og 94% oplevede en forbedring af hudens struktur. 96% oplevede den som mere sund – så der er ingen tvivl om produktets virkning.
Med det nye Retinol produkt får du et produkt der supplere de oprindelige kapsler. De oprindelige bruges i dagtimerne – de fugter og styrker huden. De nye RETINOL CAPSULES forynger huden og bruges i nattetimerne.

Jeg er ret vild med Elizabeth Arden hun var på forkant med kvindesagen, entreprenør og en stor inspirator for kvinder verden over … og dette var før kvinderne fik stemmeret og turde have en mening om noget som helst. Du kan læse mere om hende her.

Comments are closed.