9 veje til indre og ydre skønhed - Pernille Aalund
Sådan kender du en ildsjæl!
23. september 2019
Smykket ‘Vækst’ og en magisk bøn
7. november 2019

9 veje til indre og ydre skønhed

Alt begynder med dig selv ... dine egne tanker om 'hvem' du er og de tanker du har om livet ...

 

Annonce til de forfængelige//

I denne artikel vil jeg fortælle dig lidt mere om mine erfaringer med Oslo Skinlab, men også give dig mine bedste råd til hvordan du kan passe bedre på dig selv, dit udseende og den vigtige indre kerne af dig selv. Der er en ganske særlig skønhed forbundet ved at leve et godt liv, det vil jeg komme ind på længere nede i artiklen.
Det er nu lidt mere end et år siden jeg begyndte at drikke pulveret ’The Solution’ fra Oslo Skinlab. Det er mit helt faste kosttilskud og jeg tager det for at styrke min hud; det tilfører mig det kollagen jeg desværre producerer mindre af, fordi jeg har den alder jeg har i dag.  Kollagenet begynder allerede at dale når man er i begyndelsen af trediverne. Det kan lidt sammenlignes med at hudens underlag langsomt forsvinder og af den grund, bliver man mere rynket. Pulveret er super let at have med overalt. Det ligger i små poser og når man tegner et abonnement, får man tilsendt pulver nok til en måned adgangen. Nu vil du sikkert spørge: Virker det! Og svaret er JA! Jeg har drukket det længe før jeg blev ambassadør for produktet og min hud bærer tydeligt præg af indtagelsen. Den er mere spændstig og frisk. De mindste rynker er helt væk, de store formindsket. Jeg har også oplevet andre fordele … først og fremmest en  mere fugtmættet hud.
Jeg kan godt lide tanken om at man giver sin krop de byggesten som den har brug for. Skønheden kommer dermed som en naturlig proces. Ret genialt.
Hvis du tegner abonnement lige nu, kan du få en fin rabat på den første pakke. Du skal blot følge dette link.
og bruge koden PERNILLE når du bestiller

Hvis du vil læse mere om produktet, kan finde oplysningerne her.

 

9 veje til den indre og ydre skønhed:

 1. Dine tanker om dig selv
  Alt begynder hos dig selv med dine egne tanker. Tænk udelukkende pænt om den du er! Ros dig selv og klap dig selv på skulderen: Du er god nok som den du er … du er faktisk ret unik.
  Javist, der er altid noget, der bør rettes lidt til, men sådan er livet og den opgave er du også frisk på at klare!
  Hvis du har positive tanker om dig selv, vil du skabe en positiv energi i din krop. Lige præcis dén energi er ikke bare livsforlængende, den påvirker også din evne til at regenerere. Den bedste skønhedskur rummer du selv under eget hjerte.
 2. Dine relationer
  Undersøgelser har vist at gode og tætte relationer er livsforlængende. Hvis vi skal passe godt på os selv, skal vi også sikre os, at dem vi omgiver os med, kan bidrage med de samme gode energier som dem vi selv går rundt og skaber i eget liv. Nye forskningsresultater viser at relationer står øverst på listen over de væsentlige årsager til at mennesker bliver meget gamle. Med andre ord: Kærlighed tillid og nærhed holder dig ung.
 3. Din tro
  Tro kan flytte bjerge! Det er både sikkert og vist! Hvis vi tror tilstrækkeligt meget på noget, er der en ret stor sandsynlighed for, at det bliver som vi ønsker det skal blive. Hvorfor ikke vælge at være evig ung… stærkt? Kan man det? Ja det kan man da … man kan også tro på at man bliver rask, når man er syg og at det hele nok skal gå. På celleplan er det målbart når mennesker virkelig tror på noget. Vores krop vil gerne give os det vi beder om. Så hvorfor ikke bede om det rigtige? Det er muligt, vi ikke kan få det lige præcis som vi gerne vil, men vi kan nå længere end det er muligt at forestille sig!
 4. De positive tanker
  På samme måde som du skal lære, at tænke godt om dig selv, skal du også lære at have et positivt livssyn: Alt er energi og hvis du sender positive energier ud, vil du også tiltrække positive energier. Parallelt med det dette vil din krop producerer lykkehormoner, der dagligt vil fodre dig med de ressourcer du har brug for, hvis du skal nå i mål med dine drømme. Tænk stort … og store ting vil ske.
 5. Søvn
  Søvn er en af de vigtigste gaver du kan give dig selv og din krop. Se om du ikke kan komme i seng omkring klokken 10 om aftenen… sov gerne 7-8 timer (det er meget individuelt hvad man har brug for). Hvis du har svært ved at sove kan du skabe en række små rutiner før sengetid. Her er et par forslag: Læg mobilen væk en time før du skal i seng. Sørg for at der er luftet godt ud i dit soveværelse. Sov gerne med åbent vindue. Tag et varmt fodbad før du lægger dig. Slå hjernen fra og vær tilstede i nuet … lyt til vinden, natten. Drik en kop varm urtete. Og undlad uhyggelige og sindsoprivende film før du lægger dig.
 6. Bevægelse
  Du behøver ikke dyrke hård motion, hvis du vil holde din krop i en sund form. Smidighed er langt det vigtigste. Jeg dyrker de 5 tibetanere hver dag. Det tager omkring 14 minutter at gennemføre hele rækken af øvelser og repetitioner. Hvis du kombinerer det med at cykle, svømme,gå eller anden bevægelse minimum en halv time hver dag, så har du allerede givet dig selv en stor gave. Jeg går mindst en halv time hver dag. Ofte går jeg to gange af en halv time pr. dag.
 7. Kost
  At give sig selv rigeligt med grøntsager hver dag … det kan du komme langt med. Når jeg ikke er på en kur og vil tabe mig, så spiser jeg kun kød ganske få gange hver uge. Til gengæld er jeg god til at spise grøn salat i alle mulige varianter. Og det kan varmt anbefales. Spis dig aldrig helt mæt, se om du kan spise langsom og bestræb dig på at spise 80% frem for de 100%. Drik rigeligt med vand.
 8. Kosttilskud
  Mit faste kosttilskud har længe været ’The Solution’ fra Oslo Skin Lab. Det kan du læse om ovenfor. Jeg kombinerer det med en række vitaminer og mineraler jeg har fået anbefalet af en sygeplejerske der har gjort hormoner til sit speciale. Det er individuelt hvad du har brug for. Jeg spiser B,D, C, magnesium, selen og zink.
 9. Skønhedsprodukter og make-up
  Jeg elsker at pleje mig selv. Det er min ’Pernille’ tid. Men jeg satser på at så mange som muligt af mine produkter er naturlige. Jeg kigger efter det økologiske og går uden om de mange hormon forstyrrende stoffer. Det er svært at finde hudpleje produkter der kan gøre det samme for min hud som mit faste kosttilskud … man kan sige at min primære anti age behandling er det kosttilskud jeg drikker, samt min grønne mad og mit positive livssyn.

Pas godt på dig selv; Det liv vi lever – er det liv vi får!

@osloskinlab_danmark #osloskinlab

2 Comments

 1. Lene Holm Nielsen siger:

  De 9 regler kan erstattes af et ord “egenomsorg”
  Hvis vi bare lærte det fra barnsben af, så ville meget se anderledes ud.

 2. Annemette Beck siger: