Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Det du ser – er det, der sker
november 3, 2015
Levebrødsledelse af eget liv – NEJ TAK!
april 14, 2016

Pernilles boligmanifest

Pernille Aalunds hus

Jeg har sat min bolig til salg og er ved at bygge et nyt hjem op – et helt andet sted. Med et helt andet udgangspunkt.
For år tilbage – da jeg var langt yngre, besluttede jeg mig for at mit hjem skulle være åbent for alle, at det skulle bruges, elskes og være hjertet i mine børns liv. Her skulle dørene altid stå åbne – ingen nervøsitet over pletter på møblerne, hellere have børnene hjemme, her i reden, end de valgte andre steder at tilbringe deres tid. Altid en seng til et nødlidende menneske og så skulle det være en kreativ ramme for den skæve tænkning. Den evige inspirationskilde.

Jeg skrev et boligmanifest – den gang..
Det lød således:

Pernilles Boligmanifest:
“Alt hvad vi omgiver os med har et liv, bærer en stemning og sætter en dagsorden. Du bliver de rum, du befinder dig i – og hvis du opmærksomt fodrer dine rum, med ting der levende kan bidrage til bedre energi, mere glæde, større kærlighed og tryghed, – har du skabt dig selv en helt unik base, for alt hvad du skal udrette.
Hvis du bruger din energi på at skabe et hjem der matcher andres forestillinger om hvordan man bor ’pænt’, er du på gal kurs. Du har ikke sat dig selv i centrum, for hvem du virkeligheden er – men for hvem andre forestiller sig at du skal være. Det er ødelæggende og dit nye hjem vil muligvis give dig positiv respons, men ikke give dig den ro, hygge og inspiration som du har brug for – hvis du skal løfte dig selv til nye højder.
Du må sætte dig selv fri, droppe det ’pæne’ og i stedet tænke: ’Hvis det bare var mig der boede her , og ingen kunne kigge ind, hvordan ville jeg så helst bo, hvad ville jeg stille i vindueskarmen, have liggende på bordet.. hvilken tallerken ville det være hyggeligst at spise af?’
Dit hjem bør være et frirum fyldt med referencer til alt det der virkelig betyder noget – for lige netop dig”.

Tænkte, da jeg læste min lille note forleden.. at det var sådan det blev..

Se hele billedgalleriet på Isabellas.dk.

Skriv et svar