Lidt om at leve eget liv - PernilleAalund.com
Den stadige sommers hekse
juli 3, 2015
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Ingen kender sandheden
juli 3, 2015

Lidt om at leve eget liv!

Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd

Foto: Thomas Fryd

 

Vi kan ikke leve andres liv – kan kun leve eget og leve det vel.

Spørg dig selv: Den tilstand jeg har lige nu – er det en tilstand jeg også vil befinde mig i om 1 år?

Hvis svaret er et et rungende JA! Så er der ingen grund til de store ændringer.. så skal tilstanden bare vedligeholdes og udbygges lidt løbende med andre initiativer – allesammen nogle der bakker op omkring den strategi du allerede HAR lagt!

Men hvis svaret er NEJ! Så har du en opgave foran dig.

Desværre er der rigtig mange kvinder der kigger ‘udad’ når de er utilfredse over det de oplever ‘indad’.

I stedet for at begynde den nødvendige oprydning i eget liv, bruger de en stor del af tiden på at finde en masse fejl ved alle andres.

En coach fortalte mig her fornyligt at de fleste relationer er som en tenniskamp.. det er så kunsten at blive på egen bane og ikke blande sig i modstanderens spil.

Det er muligt du bliver inviteret over på den anden side og det er fair nok, men det er først og fremmest din egen håndtering af eget liv der bør være i centrum.

Forleden skrev en kvinde på 65 år til mig at alt for mange mennesker havde alt for mange meninger om netop hende og hendes valg. Der hersker en ‘det kan man da ikke’-kultur i dette land. Og det kan være hårdt at holde fast i egne valg, når andre gerne vil holde en tilbage.

Lad dig ikke holde tilbage.. lev dit eget liv ‘vel’, nyd det, grib det, elsk, grin, græd, løb, dans, rejs, læs.. lev lev lev… De andre – lad dem leve deres! Du fortjener det bedste – og det er kun dig, som ved hvad der matcher DINE behov.. slip skyld, sorg og frygt.

Vi er her lige nu …

Skriv et svar