Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Fri mig fra ligegyldigheden!
juli 3, 2015
Pernille Aalund - Fotograf Thomas Fryd
Lykkelig alene – i kraft af sig selv …
juli 3, 2015

Vil du mere … end det du står med lige nu? Så må du lægge en plan.

Pernille Aalund - Fotograf Henrik Adamsen

Har jeg det liv jeg drømmer om? Bruger jeg mine talenter? Gør jeg en forskel? Føler jeg mig værdsat og elsket?

 

Med jævne mellemrum, hele livet igennem, har vi brug for at se på os selv lidt udefra. Stille os selv en række opklarende spørgsmål alene med det formål, at vi sikrer os de bedste betingelser for det liv vi har fået og for de mennesker som befolker det;

Har jeg det liv jeg drømmer om? Bruger jeg mine talenter? Gør jeg en forskel? Føler jeg mig værdsat og elsket?

Og skal der ske noget …. : Alt det, der skal ske, vil kun ske, hvis DU sætter rammerne og sikrer afsættet. Du får ikke den kærlighed, det job, det helbred og de udfoldelsesmuligheder du fortjener, hvis ikke du målbevidst har truffet nogle bevidste beslutninger, lagt en plan og udvist disciplin nok til at gennemføre den

Jeg er tit blevet beskyldt for at lægge alt i skemaer og have en plan for det meste. Det er sandt… men indenfor de rammer og den retning, tillader jeg et kaos af uforudsigelighed.

Det er rum hvor alt kan ske og her er der altid plads til eksperimenter og herligt indfald. Men retningen – den har jeg sat og målet.. det er altid i sigte.

En plan behøver ikke været et stort og forkromet dokument. En plan kan være noter i din dagbog, et kryds i kalenderen, udklip på din opslagstavle … men du bør sætte dig nogle mål for hvor længe det skal tage,  at føre den ud i livet. Om der skal være nogle delmål, at fejre og gjort dig nogle tanker om hvordan du vil nå derhen. Det skærper fokus og forhindre dig i at falde tilbage i den gamle livsstil med de gamle tankemønstre.

Er du tilfreds og glad for det liv du har lige nu? Så nyd det … og glæd dig 🙂

Det vi lever – er det liv vi får.

 

Skriv et svar